כי אתה אומר "מדהים שמתעסקים בשופט במקום ביכולת", אז לא קשור - כמו שאתה רואה, 95% מהאשכול פה מדבר על היכולתSouth Boy כתב:
תביע כמה שאתה רוצה אמרתי משהו? אתה ציטטת אותי.![]()
פשוט חושב שזאת התעסקות בשטויות.
סיכום מח׳ 1 :: 1-1 מול נתניה
- The red one
Re: סיכום מח׳ 1 :: 1-1 מול נתניה
עוד משהו- כשהקבוצה לא מצליחה להתעלות הקהל צריך לדחוף אותה לניצחון. מרגיש לי שפוש של הקהל והיינו מנצחים למרות הכל
הכי קשה היום?
לחזור לכדורגל הישראלי.
שריקות הזויות על כל נגיעה, עצירות בלי סוף, ים זמן לכ פעולה כשהכדור עומד.
וכן, זה לא קשור ליכולת וזו לא הסיבה לאובדן הנקודות, אבל זה שערן לוי סיים את המשחק בלי כרטיס צהב אחד לפחות, צריך לעלות לשופט הזה בשבוע מנוחה. לפחות.
לחזור לכדורגל הישראלי.
שריקות הזויות על כל נגיעה, עצירות בלי סוף, ים זמן לכ פעולה כשהכדור עומד.
וכן, זה לא קשור ליכולת וזו לא הסיבה לאובדן הנקודות, אבל זה שערן לוי סיים את המשחק בלי כרטיס צהב אחד לפחות, צריך לעלות לשופט הזה בשבוע מנוחה. לפחות.
התוצאה והיכולת של היום צריכים פחות להדאיג כי ההרכב של היום לא יהיה יותר, מה שצריך להדאיג זה היכולת של שחקנים ספציפים שאנחנו בוודאות נצטרך אותם בלא מעט משחקים בתקופה הקרובה, שניים מהם הם מתן אוחיון וובה בראון.
על סמך העבר קורהוט כמעט ולא מסוגל לשחק 2 משחקים בשבוע, משמע, שעד שביטון יחזור אוחיון יצטרך למלא את מקומו ולצערי זה לא מספיק טוב. (אני מאמין שנראה את אוחיון גם נגד מכבי חיפה בשבוע הבא).
מוובה לצערי עוד לא ראיתי משחק אחד טוב מאז שהגיע, וגם אותו נצטרך לא מעט העונה.
לא צריך לטמון את הראש בחול, יש לנו סגל רחב אבל לא מספיק איכותי, הפערים בין שחקני ההרכב לשאר הסגל גדולים מידי.
על סמך העבר קורהוט כמעט ולא מסוגל לשחק 2 משחקים בשבוע, משמע, שעד שביטון יחזור אוחיון יצטרך למלא את מקומו ולצערי זה לא מספיק טוב. (אני מאמין שנראה את אוחיון גם נגד מכבי חיפה בשבוע הבא).
לא צריך לטמון את הראש בחול, יש לנו סגל רחב אבל לא מספיק איכותי, הפערים בין שחקני ההרכב לשאר הסגל גדולים מידי.
במשחקים שבהם נצטרך רוטציה רחבה נוכל להשתמש יותר ב3 בלמים, לא חושב שיזיק.xboy כתב:התוצאה והיכולת של היום צריכים פחות להדאיג כי ההרכב של היום לא יהיה יותר, מה שצריך להדאיג זה היכולת של שחקנים ספציפים שאנחנו בוודאות נצטרך אותם בלא מעט משחקים בתקופה הקרובה, שניים מהם הם מתן אוחיון וובה בראון.
גם אוחיון כבלם וגם אלו כקיצוני ישתלבו במערך כזה טוב יותר.
דבר אחרון, אם אנחנו חושבים לקחת את ההרכב הזה ובעיקר היכולת והגישה האלו לחיפה בשבוע הבא אנחנו נקבל סטירה מצלצלת שם
- The red one
למה שיהיה הרכב כזה בחיפה?dor69 כתב:דבר אחרון, אם אנחנו חושבים לקחת את ההרכב הזה ובעיקר היכולת והגישה האלו לחיפה בשבוע הבא אנחנו נקבל סטירה מצלצלת שם
יש לך שלישי משחק ואז ראשון ואחרי שבוע נבחרות.
אין סיבה לעשות כזו רוטציה (או רוטציה בכלל) בחיפה.
ככה חשבתי אחרי קרית שמונה בגביע.xboy כתב:התוצאה והיכולת של היום צריכים פחות להדאיג כי ההרכב של היום לא יהיה יותר
ככה חשבתי אחרי בית"ר בטוטו.
אל תהמר על זה.
- yanivnew91
יש לשופט מזל שההתעסקות היא כרגע בזה שנתניה הוציאה פה נקודה ולא בביזיון שלו.delta7 כתב: יניב אחי, השיפוט היה מזעזע, במחצית השניה השופט כל הזמן השתדל לרצות את נתניה, רק צעירי הטמבל הזה לא הותיר לו ברירה.
בחיים שלי לא ראיתי שחקן שעושה מה בזין שלו בצורה כל כך מופגנת. זה שבר שיאים
מתום הסיבוב הראשון בעונה הקודמת אני צועק את זה. העמדה שהכי זועקת למחליף ברמה ויש לנו שם שחקן ליגה לאומית. שנה שעברה הובאן עוד ידע להיכנס אליה, אבל גם הץבזה ברק השתמש בלית ברירה. אלמוג כהן או קלטינס חייבים להגיע לפה. בבוקר.dor69 כתב:הבעיה האמיתית היא האמצע. לזה שאין מחליף לאוגו התרגלנו כבר שנה שעברה אבל מאז שהובאן עזב חסרות לנו שיניים באמצע.
במשחקים יותר טובים או פחות- מתי בפעם האחרונה ראיתם כל כך הרבה כדורים שעוברים לנו דרך האמצע? דרך האמצע ניצחנו משחקים וחנקנו ליריבות את הצורה, גם אם קראו להם אולימפיאקוס או אינטר.
חייבים 50-50 שיחזיר את האמצע להיות הברזל שהוא היה תמיד
- yanivnew91
+1000izguy83 כתב: מתום הסיבוב הראשון בעונה הקודמת אני צועק את זה. העמדה שהכי זועקת למחליף ברמה ויש לנו שם שחקן ליגה לאומית. שנה שעברה הובאן עוד ידע להיכנס אליה, אבל גם הץבזה ברק השתמש בלית ברירה. אלמוג כהן או קלטינס חייבים להגיע לפה. בבוקר.
לכולם כולל ברק ברור שוובה לא מתאים.
הוא בחור נחמד וטוב אבל זה לא מועדון חברים
מפליא שהיכולת של וובה עדיין מפתיעה מישהו.
אי אפשר לסמוך עליו, אוגו במצב הנוכחי יכול לנוח רק כשדן וראדי יחד על המגרש. כל קונסטלציה אחרת תוביל לכך שקבוצות דרג ביניים ישתלטו על האמצע.
אומרים שאם נעפיל לאלופות נביא קשר נוסף, הסיבה הזו לבדה היא מספיקה כדי לשכנע את כל מי שעדיין מתלבט לגבי נחיצות הדבר.
לגבי אוחיון והמגן השמאלי, המערך לא עשה איתו חסד.
שיחקנו 4-4-2 יהלום, אין לו מה למכור בהתקפה וכתוצאה מכך שיתק לנו לחלוטין את אגף שמאל.
הוא סבבה כבלם, סביר הגנתית כמגן אבל לא צריך ולא אפשר לצפות ליותר. שטוני יהיה שם וכל תפקידו יהיה להגן ולמסור לקשר אמצע\טוני זה יהיה יותר סביר. אפשר לאלתר שם גם עם אלחמיד.
אי אפשר לסמוך עליו, אוגו במצב הנוכחי יכול לנוח רק כשדן וראדי יחד על המגרש. כל קונסטלציה אחרת תוביל לכך שקבוצות דרג ביניים ישתלטו על האמצע.
אומרים שאם נעפיל לאלופות נביא קשר נוסף, הסיבה הזו לבדה היא מספיקה כדי לשכנע את כל מי שעדיין מתלבט לגבי נחיצות הדבר.
לגבי אוחיון והמגן השמאלי, המערך לא עשה איתו חסד.
שיחקנו 4-4-2 יהלום, אין לו מה למכור בהתקפה וכתוצאה מכך שיתק לנו לחלוטין את אגף שמאל.
הוא סבבה כבלם, סביר הגנתית כמגן אבל לא צריך ולא אפשר לצפות ליותר. שטוני יהיה שם וכל תפקידו יהיה להגן ולמסור לקשר אמצע\טוני זה יהיה יותר סביר. אפשר לאלתר שם גם עם אלחמיד.
- yanivnew91
למה אף אחד לא מוטרד מזה שקורהוט לא מסוגל לשחק יותר ממשחק אחד בשבוע. אם אני לא טועה גם בעונה שעברה אחרי משחקים באירופה היה נדיר לראות אותו בהרכב בליגה.
כשאורן ביטון בחוץ לכמה חודשים זה משמעותי מאוד עבורנו
ידעו את זה גם בעונה שעברה. בגלל זה הביאו את ביטון.yanivnew91 כתב:למה אף אחד לא מוטרד מזה שקורהוט לא מסוגל לשחק יותר ממשחק אחד בשבוע. אם אני לא טועה גם בעונה שעברה אחרי משחקים באירופה היה נדיר לראות אותו בהרכב בליגה.
עם זה יש פחות מה לעשות. כנראה שהכושר הטבעי שלו לא מאפשר לו. אל תשכח שמגן זו עמדה שדורשת המון מאמץ. אולי הכי הרבה חוץ מקשר אמצע. גם ביטון נח היום.yanivnew91 כתב:למה אף אחד לא מוטרד מזה שקורהוט לא מסוגל לשחק יותר ממשחק אחד בשבוע. אם אני לא טועה גם בעונה שעברה אחרי משחקים באירופה היה נדיר לראות אותו בהרכב בליגה.