מאיפה הבאתם את זה שהוא לא מסוגל יותר ממשחק בשבוע?yanivnew91 כתב:למה אף אחד לא מוטרד מזה שקורהוט לא מסוגל לשחק יותר ממשחק אחד בשבוע. אם אני לא טועה גם בעונה שעברה אחרי משחקים באירופה היה נדיר לראות אותו בהרכב בליגה.
כשאורן ביטון בחוץ לכמה חודשים זה משמעותי מאוד עבורנו
סיכום מח׳ 1 :: 1-1 מול נתניה
Re: סיכום מח׳ 1 :: 1-1 מול נתניה
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
1.בכר. ניהול משחק רע. החל מבחירת ההרכב, החילופים ועד לעמידה על הדשא. מה היה התפקיד של אליה? למה לא הוחלף? מי היו קשרי האגף(מהיציאה של שבירו ועד לכניסה של זריהן)? למה להכשיל את אוחיון ולמקם אותו בשמאל? למה לסחוט את שיר צדק? איפה השליטה? הקור רוח? הרגעה של השחקנים?
בקיצור..חושב שהכי גרוע של בכר עד היום. המזל הוא שזה מאמן חושב ולומד. הוא יסיק מסקנות.
2. קהל. רע. מאכזב. כבד. קנטרני. תדחפו את השחקנים. תלחצו על השופט. די להתעורר רק כשיש קללות!
ורצה פה בדיחה בכותרת של הטופיק - שמעתי גם ביציע. גועל.
בקיצור..חושב שהכי גרוע של בכר עד היום. המזל הוא שזה מאמן חושב ולומד. הוא יסיק מסקנות.
2. קהל. רע. מאכזב. כבד. קנטרני. תדחפו את השחקנים. תלחצו על השופט. די להתעורר רק כשיש קללות!
ורצה פה בדיחה בכותרת של הטופיק - שמעתי גם ביציע. גועל.
- yanivnew91
בזמן שאחרים כמו דן, שיר, ראדי, ג'ון ועוד משחקים משחק וחצי לפחות בשבוע כבר כמעט חודשיים, קורהוט נח בין משחק מוקדמות אחד לשני. מדובר בעובדות.delta7 כתב: מאיפה הבאתם את זה שהוא לא מסוגל יותר ממשחק בשבוע?
הדוגמה של בן ביטון לא הכי נכונה, הוא משחק יותר דקות מקורהוט בפער לדעתי(אשמח אם מישהו יבדוק את זה). וזה עונה על הטענה שמגן משקיע הכי הרבה על המגרש.
נכון, אבל יש מושג שנקרא כושר טבעי. של בן כנראה יותר טוב משל מישי.yanivnew91 כתב: בזמן שאחרים כמו דן, שיר, ראדי, ג'ון ועוד משחקים משחק וחצי לפחות בשבוע כבר כמעט חודשיים, קורהוט נח בין משחק מוקדמות אחד לשני. מדובר בעובדות.
הדוגמה של בן ביטון לא הכי נכונה, הוא משחק יותר דקות מקורהוט בפער לדעתי(אשמח אם מישהו יבדוק את זה). וזה עונה על הטענה שמגן משקיע הכי הרבה על המגרש.
זה שהוא משחק פחות זה אכן עובדה ואני לא חולק עליה.yanivnew91 כתב: בזמן שאחרים כמו דן, שיר, ראדי, ג'ון ועוד משחקים משחק וחצי לפחות בשבוע כבר כמעט חודשיים, קורהוט נח בין משחק מוקדמות אחד לשני. מדובר בעובדות.
לא מבין רק מאיפה הטענה שהוא לא מסוגל יותר ממשחק בשבוע מגיעה.
- yanivnew91
אני מאמין שאם הוא היה מסוגל לשחק היום אז לכל הפחות היינו רואים אותו על הספסלdelta7 כתב: זה שהוא משחק פחות זה אכן עובדה ואני לא חולק עליה.
לא מבין רק מאיפה הטענה שהוא לא מסוגל יותר ממשחק בשבוע מגיעה.
משהו לא מסתדר לי עם עניין הכושר הגופני.
שנה שעברה היינו באותה סיטואציה ונראינו רעננים הרבה יותר.
השנה עושה רושם שאחרי כל משחק כולם מסיימים עם הלשון בחוץ.
באירופה דקה 70 השחקנים גמורים. יש ירידה לא מובנת בכושר הגופני.אדום זקן כתב:משהו לא מסתדר לי עם עניין הכושר הגופני.
ואני חייב להגיד עןד משהו בנוגע לפתיחת הליגה ולמה היא חשובה.
פתיחה לא טובה הופכת אותך ממי דנמצא באיזור המסוכן לרודף.
ושאתה רודף מתישהו אתה מתעייף ונופל.
הדוגמא הכי טובה זה שנה שעברה פתחנו מצויין והיה לנו פור מספיק גדול לטעויות שגם שקרו לא הספיקו למכבי.
הדוגמא הכי טובה זה שנה שעברה פתחנו מצויין והיה לנו פור מספיק גדול לטעויות שגם שקרו לא הספיקו למכבי.
כל כך נכון.אדום זקן כתב:ואני חייב להגיד עןד משהו בנוגע לפתיחת הליגה ולמה היא חשובה.
פתחנו עם הפסד ותיקו ב4 מחזורים ראשונים. לפחות תדייק בעובדותאדום זקן כתב:ואני חייב להגיד עןד משהו בנוגע לפתיחת הליגה ולמה היא חשובה.

רואה את התקציר ולא מבין מה אלו מלווה את אברהם הזה בגול שלהם. גליץ' קטן ואתה מעיף את הכדור.
- ForeverRed
עוד תעלומה. אנחנו סחוטים וזה מורגש בכל משחק מחדש.אדום זקן כתב:משהו לא מסתדר לי עם עניין הכושר הגופני.
לגבי מישי, אכן יש לו בעיה של כושר אבל אני לא חושב שזאת הסיבה שלא היה בסגל.
אין מה לעשות, הפציעה של ביטון נותנת את אותותיה. ברק שומר עליו בצמר גפן כי אם הוא נפצע אנחנו נשארים ללא מגן שמאלי.
אני מדבר על סיבוב שלם לא על 3-4 מחזורים.CrazyRed7 כתב: פתחנו עם הפסד ותיקו ב4 מחזורים ראשונים. לפחות תדייק בעובדות
וגם שפתחנו לא טוב היינו "באיזור".
אם לא ננצח בסמי זה יהיה 1 או 2 מ6.
יש שוני די גדול בין הסיטואציות, אבל זה ההרכב שעלה מול רעננה בין המשחקים מול סלטיק:
גורש, ביטון, אוחיון, צדק, תורג'מן, שבתאי, בראון, ראדי, מליקסון (נוואקמה, 68), בוזגלו, שהר (לוסיו, 59).
העונה זה באמת מורגש שהכושר ירוד יותר. אדישות/עייפות לא מובנת.
אלו היה צריך לעלות כמו מלוע של תותח, בפועל הרגיש שדי טייל על המגרש. האכזבה מהיכולת שלו הלילה לא עוזבת אותי.
גורש, ביטון, אוחיון, צדק, תורג'מן, שבתאי, בראון, ראדי, מליקסון (נוואקמה, 68), בוזגלו, שהר (לוסיו, 59).
העונה זה באמת מורגש שהכושר ירוד יותר. אדישות/עייפות לא מובנת.
אלו היה צריך לעלות כמו מלוע של תותח, בפועל הרגיש שדי טייל על המגרש. האכזבה מהיכולת שלו הלילה לא עוזבת אותי.