yossi כתב:יש שוני די גדול בין הסיטואציות, אבל זה ההרכב שעלה מול רעננה בין המשחקים מול סלטיק:
גורש, ביטון, אוחיון, צדק, תורג'מן, שבתאי, בראון, ראדי, מליקסון (נוואקמה, 68), בוזגלו, שהר (לוסיו, 59).
העונה זה באמת מורגש שהכושר ירוד יותר. אדישות/עייפות לא מובנת.
אלו היה צריך לעלות כמו מלוע של תותח, בפועל הרגיש שדי טייל על המגרש. האכזבה מהיכולת שלו הלילה לא עוזבת אותי.
חששנו מההחתמה של דור בדיוק מהסיבות האלו. הוא יצטרך להרים את הרמה.
yossi כתב:יש שוני די גדול בין הסיטואציות, אבל זה ההרכב שעלה מול רעננה בין המשחקים מול סלטיק:
גורש, ביטון, אוחיון, צדק, תורג'מן, שבתאי, בראון, ראדי, מליקסון (נוואקמה, 68), בוזגלו, שהר (לוסיו, 59).
העונה זה באמת מורגש שהכושר ירוד יותר. אדישות/עייפות לא מובנת.
אלו היה צריך לעלות כמו מלוע של תותח, בפועל הרגיש שדי טייל על המגרש. האכזבה מהיכולת שלו הלילה לא עוזבת אותי.
תקשיב אני מנסה באמת לתת לו זמן אבל אלו פשוט לא מראה שום יכולת של כדורגלן ובטח לא אחד שעלה מליון יורו.
כדאי לו להתעורר על עצמו ולהציג כדורגל שמתאים לרמה למה מה שעשה לו האתיופי ההוא היה מביך מאוד.
א. בדיעבד, ההרכב היה הדבר האחרון שמשנה היום. נפלנו בגישה בעיקר. הראש היה במריבור, ולא יעזור כלום
ב. האמת, כל הכבוד לנתניה. וגם לקהל שלהם. אחלה קבוצה, מעדיף אותם בליגה על פני רעננה כפ"ס ודומיהן. סבע כוכב כדורגל.
בחודש שהם מתכוננים למשחק הזה, אנחנו עברנו אלף ואחת דברים, ואת המשחק הזה החלקנו ככה על הדרך. הם הגיעו רעבים מאוד, אני רק מקווה שיגיעו לפלייאוף העונה שנזכה לחוייה מתקנת בטרנר.
ג. האכזבה הפוטנציאלית היחידה שאני אקח מהערב הזה, תהיה אם בצמתים הבאים שיהיו לנו כשנצטרך לתעדף הרכבים ולהגיע מוכנים וממוקדי מטרה, נראה כמו שנראינו היום.
ד. דור אלו נתן היום את ההופעה הכי חלשה של שחקן שלנו בטרנר מאז היווסדו. כלום אבל כלום לא הלך לו, לא בהתקפה ולא בהגנה. נראה שהוא לא כל כך מבין עדיין לאן הוא הגיע, מה זה אומר להרים את עצמך לרמת הרכב ראשון גם כשאתה לא בתוכו.
ה. טרנר מצקצק זה הטרנד החדש.
ו. שנייה אחרי שנגמר המשחק נשמתי לרווחה, השיא חי וקיים. שבוע הבא חיפה בסמי אבל כלום לא מעניין עכשיו. רק מאריבור
מסכים פה עם רוב הדברים.. ההרכב פחות חשוב לי, האנמיות זה מה שמציק.. וכמו שציינו לפני הכושר הגופני נראה רע ביחס לשנה שעברה, כנראה שעומס המשחקים עונה קודמת נותן את אותותיו.
אני גם לוקח הרבה מהתגובות פה בהבנה כי זו אמוציות של אחרי משחק, עוד יום אותם אנשים ידברו אחרת.
חייבים להבין שדברים כאלה קורים ואין מה לעשות מבחוץ כקהל כרגע חוץ מלתמוך ולתת לשחקנים בטחון. אני לא חושב שזה עניין של להביא שחקנים, יותר עניין של גישה ואחראיות.
המשחק מול מאריבור הוא הדבר הכי חשוב שקרה פה מאז הוקם המועדון וכנראה גם בעתיד הקרוב לעין. זאת צומת דרכים של המועדון כקבוצה מקצוענית שרוצה לפתח שושלת וכמותג ולכן צריך להחליק על המשחק הזה ובכלל על התקופה האחרונה שאנחנו לא נראים טוב ופשוט להאמין בצוות המקצועי והניהולי הזה שיחזיר אותנו לדרך המלך.
לא ראיתי אף אחד מזכיר את זה שגאדיר היה חסר. עכשיו אולי יעריכו את ההגנה שהוא עושה.
הוא לוחץ בכנף. איתו בצד ימין שלנו לא היתה כזו טיילת. הוא גם יודע לשחק מלוכלך כשצריך, ואתמול היה צריך.
במיוחד שאלו עשה קבלת פנים שם על הקו. עד עשכיו המגרש שם מסריח ממה שאלו עשה
הכל בסדר. אנחנו אוהדי כדורגל ועוד בישראל ולכן רוצים הכל, גם ליגת האלופות וגם ניצחון מרשים מול נתניה והכל תוך כמה ימים וכשיש לנו רשימה של לא מעט פצועים שמקצרים לנו תסגל. ואולי זה אנחנו אשמים שהעלנו את הרף וגרמנו לציפיות להיות כל כך גבוהות.
בשורה התחתונה, בכר לקח סיכון מובן שנאבד נקודות וככה קרה, לא סוף העולם, טוב מאוד שבמועדון מבינים עד כמה המשחק בשלישי קריטי.
נ.ב
הדבר היחידי שעצבן אותי אתמול זה ערן לוי. לא משנה כמה כישרון יש לו ברגליים, הוא כדורגלן שכונתי שאין לו כבוד לקולגות למקצוע ומחפש רק מהומות.
בלי ערן לוי נתניה עוד הייתה יכול לנצח היום, הפרובוקציות שלו העירו את הקהל והשחקנים שלנו ושינוי את המשחק.
כשהוא יסיים את הקרירה, כמו ליאור אסולין, הוא יזכר בעיקר כפספוס ובזכות השכונתיות ופחות בגלל הכדורגל והוא קנה את זה בזכות אחרי התנהלות כמו במשחק היום (הבוז אגב, לאותו אוהד בית״ר שרק חיפש סיבה להתנגח בקהל שלנו, הייתה ללוי ולא לקבוצה שלנו).
עבר יום, אפשר לנשום קצת עמוק ולהבין שלא נגרם נזק כל כל גדול. בכל זאת תוצאת תיקו עם הרכב שכלל 8 שחקנים מהרכב שני ושלישי. היה פה וויתור טוטאלי על המשחק מצד בכר וזה הורגש בהרכב. בנוסף לגבי הגישה שעלו איתה השחקנים, קשה לשחק בהרכב שלא שיחק בחיים יחד באותה אינטנסיביות ואותו משחק לחץ ותאימות והכל, ראינו גם בעונה הראשונה של בכר שדברים היו צריכים להתחבר כשדובר על הרכב חדש לגמרי, ואנחנו בעצמנו אומרים כל פעם על חיפה שאי אפשר להחליף 10 שחקנים להרכב ראשון ולצפות לרוץ לאליפות, כי לוקח לדברים זמן להתחבר, ותיאום זה משהו שצריך לעבוד עליו, ומחצית ראשונה עוד נראינו סביר וככל שעברו הדקות ונתניה ראו שהשד לא נורא ולנו לא הלכו הפעולות הפשוטות אז זה נראה רע. בקיצור צריך לנשום עמוק, להגיע ליום שלישי לתת בראש, ללכת ביום ראשון לחיפה ולקחת את הנקודות בכוח וזה יזכיר לכולם איזה קבוצה עוצמתית נבנתה פה