https://www.one.co.il/Article/141896.html" onclick="window.open(this.href);return false;
די צפוי ואני מקווה שיביאו איזה משהו טוב
זה שי !
עזורי רוצה עוד שחקן !
Re: עזורי רוצה עוד שחקן !
ברק יצחקי
.
שכטר טוען שמתנהל מו"מ עם 3 שחקנים ישראלים, אני לא מבין מאיפה הוא מצא אותם. כולם חתומים בקבוצות שלהם.
נקווה לטוב.

שכטר טוען שמתנהל מו"מ עם 3 שחקנים ישראלים, אני לא מבין מאיפה הוא מצא אותם. כולם חתומים בקבוצות שלהם.
נקווה לטוב.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אני עדיין לא חתום באף קבוצה, קח אותי עזורי!!!ניב כתב:ברק יצחקי.
נקווה לטוב.
סלים טועמה
סתם
שייתן רמז.. משהו....
סתם
שייתן רמז.. משהו....
אתה לא מתאים לאופי של המועדון. בוחרים שחקנים בפינצטה שחכת?clark kent כתב: אני עדיין לא חתום באף קבוצה, קח אותי עזורי!!!
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
מה האופציות??? מדובר על שחקן קישור התקפי ולא על חלוץ.
אני לא מבין איך לא התקבלה כבר החלטה לשחרר את בנגורה (גולפאי?) ולהביא חלוץ זר אחר במקומו.
אני לא מבין איך לא התקבלה כבר החלטה לשחרר את בנגורה (גולפאי?) ולהביא חלוץ זר אחר במקומו.
רק אהבה תנצח...
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
שחקן שיגבה את מליקסון ו/או יוריד ממנו את העומס.
אני חושב שצריך לפחות עוד 2 שחקנים ולשחרר את בנגורה , צריכים קשר קידמי באמצע שיוריד ממליקסון את כול העומס ושגם הוא יסחוב את הקבוצה איתו(מישהו אמר גוניר ויסה).
וחסר עוד חלוץ לאחר שמעיפים את בנגורה מביאים עוד חלוץ ופה נשלם הסגל לעונה הקרובה.
שיהיה בהצלחה.
וחסר עוד חלוץ לאחר שמעיפים את בנגורה מביאים עוד חלוץ ופה נשלם הסגל לעונה הקרובה.
שיהיה בהצלחה.
אתם חושבים שמליקסון יעשה מה שהוא רוצה זה ליגת העל שחקנים לא פרייארים ועם לא ישחררו איזה שתי זרים שהם סתם ויביוא במקום נמצא את עצמנו נלחמים עם עכו ורעננה ע ירידה
יש את כבדה, בונפלד, אלקיים ונאסר. אם הוא לא סומך על אף אחד מהם שיהיה שחקן לגיטימי אז למה הוא השאיר את כולם בסגל?אביאל כתב:שחקן שיגבה את מליקסון ו/או יוריד ממנו את העומס.