תודה
תודה
למרות האכזבה הקשה חייבים לומר תודה למועדון הזה ולקבוצה הזאת על קמפיין מוקדמות בסה״כ טוב.
אל תשכחו איפה היינו לפני 3-4 שנים. היום אנחנו מאוכזבים כי לא עלינו לליגת האלופות.
תודה לקבוצה האדירה הזאת, למאמן מס׳ 1 ולצוות שלו ולמלכה אלונה. מחכה לנו חורף חם בטרנר עם יריבות אירופאיות ועוד שלל זכרונות ורגעים שנספר לנכדים.
יום ראשון ניפגשים בסמי עופר, ההגנה על תואר האליפות מתחיל עכשיו רשמית.
אל תשכחו איפה היינו לפני 3-4 שנים. היום אנחנו מאוכזבים כי לא עלינו לליגת האלופות.
תודה לקבוצה האדירה הזאת, למאמן מס׳ 1 ולצוות שלו ולמלכה אלונה. מחכה לנו חורף חם בטרנר עם יריבות אירופאיות ועוד שלל זכרונות ורגעים שנספר לנכדים.
יום ראשון ניפגשים בסמי עופר, ההגנה על תואר האליפות מתחיל עכשיו רשמית.
Re: תודה
אין אהבה כזאת.
מה שלא יהיה תמיד צריך להגיד תודה.
מה שלא יהיה תמיד צריך להגיד תודה.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
לפני 5 שנים היו אומרים לי תשמע בש תודח פעמיים על
חודו של גול בפליאוף ליגת האלופות ,הייתי אומר לו חחחחחחחחחח תביא תביא קצת.
תודה על רגעים של אושר בשנתיים האלו על דפיקות לב על הריגושים על הקסם.
המסע מתחיל מחדש אל הליגה בדילוגים.
יאאלה הפועל!
חודו של גול בפליאוף ליגת האלופות ,הייתי אומר לו חחחחחחחחחח תביא תביא קצת.
תודה על רגעים של אושר בשנתיים האלו על דפיקות לב על הריגושים על הקסם.
המסע מתחיל מחדש אל הליגה בדילוגים.
יאאלה הפועל!
הליגה האירופית, זה מקומנו.
שם אפשר לעשות קמפיין מרגש ולצבור עוד דירוג וחוויות.
אם היינו מוגרלים מול ברצלונה ובלחץ האנשים עוברים לשחק בטדי כשחצי אצטדיון עם חולצות בארסה הייתי מתאבד. לפחות זה נחסך מאיתנו.
תודה לך הפועל, לא מורידים את הראש לרגע.
אם היינו מוגרלים מול ברצלונה ובלחץ האנשים עוברים לשחק בטדי כשחצי אצטדיון עם חולצות בארסה הייתי מתאבד. לפחות זה נחסך מאיתנו.
תודה לך הפועל, לא מורידים את הראש לרגע.
אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף
בטוב וברע אני אמשיך לאהוב
אמריא לשמיים אחצה את הים
אלך אחריך עד סוף העולם
הכל טוב. העונה רק התחילה.
ובעזרת השם נראה בטרנר שחקנים כמו אלכסיס, פאייט ובאלוטלי.
בטוב וברע אני אמשיך לאהוב
אמריא לשמיים אחצה את הים
אלך אחריך עד סוף העולם
הכל טוב. העונה רק התחילה.
ובעזרת השם נראה בטרנר שחקנים כמו אלכסיס, פאייט ובאלוטלי.
כן אה. לפחות ״הפסדנו״ קצת אוהדי הצלחות.yossi כתב:הליגה האירופית, זה מקומנו.
עוד ״נקודת אור״ - רוב הסיכויים חסכנו קצת כסף(האוהדים). במקום לטוס ל3 משחקי חוץ נטוס כנראה ל-1.
אפשר לצבור ניקוד בבתים של האירופית?
חשבתי שרק במוקדמות או אם עולים לשמינית מקבלים ניקוד.
נשבעתי לעצמי שאני טס לכל השלושה אם עולים ולא משנה אפילו מה ההגרלה, אפילו כבר הכנתי את הקרקע בעבודה.CrazyRed7 כתב: כן אה. לפחות ״הפסדנו״ קצת אוהדי הצלחות.
עוד ״נקודת אור״ - רוב הסיכויים חסכנו קצת כסף(האוהדים). במקום לטוס ל3 משחקי חוץ נטוס כנראה ל-1.
יש מצב שזה עליי?

ברור. על כל ניצחון או תיקו אתה מקבל ניקוד.שמעון א כתב:אפשר לצבור ניקוד בבתים של האירופית?
הפעם אנחנו ניהיה מדורגים?CrazyRed7 כתב: ברור. על כל ניצחון או תיקו אתה מקבל ניקוד.
כרגע אנחנו דרג רביעי. בחמישי נראה מי עפה אבל הסיכויים שנתקדם לדרג השלישי לא גבוהים במיוחדשמעון א כתב: הפעם אנחנו ניהיה מדורגים?
להגיד תודה זה מרגיש לי "לסכם מדי" עונה שעוד לא התחילה אפילו.
יש המון המון מטרות מרגשות לעמוד בהם השנה, לא מרגיש איזשהו צורך לנחם את עצמי או את הקבוצה.
יש באמת הרבה דברים להשיג, בדיעבד אפשר לצאת מהעונה הזו מורווחים יותר בגלל הקטע של הניקוד באירופית.
לבוא לטרוף את העונה הזו. כל מה שאפשר.
*קבוצות אטרקטיביות פחות מעניינות אותי. מקווה להגרלה שנוכל לשתות ממנה כמה שיותר ניקוד.
יש המון המון מטרות מרגשות לעמוד בהם השנה, לא מרגיש איזשהו צורך לנחם את עצמי או את הקבוצה.
יש באמת הרבה דברים להשיג, בדיעבד אפשר לצאת מהעונה הזו מורווחים יותר בגלל הקטע של הניקוד באירופית.
לבוא לטרוף את העונה הזו. כל מה שאפשר.
*קבוצות אטרקטיביות פחות מעניינות אותי. מקווה להגרלה שנוכל לשתות ממנה כמה שיותר ניקוד.
תודה לאלונה הצוות והשחקנים שאלו האכזבות שלנו.
פעם היתי מתאכזב הרבה יותר וממורמר יותר
היום זה צרות של עשירים
פעם היתי מתאכזב הרבה יותר וממורמר יותר
היום זה צרות של עשירים
טוב אחרי התאוששות ועצבים אחרי הכל צריך להעריך את הרגע הזה בכלל ולאן שהגענו,לא לשכוח,לא להסתנוור,לזכור איפה היינו לפני כ5 שנים,
זה לא מובן מאליו שהגענו למעמד הזה,ששומעים את המנון ליגת האלופות כאן בבאר שבע
היינו רחוקים שער אחד מהעלייה, בדיוק כמו העונה שעברה
בסוף זה יבוא,בעוד שנה.. שנתיים.. נצליח ונעפיל,מטעיות שכאלה לומדים,לא לזלזל באף יריבה,לא להסתמך על שחקן אחד,שכל אחד יתן מעצמו 200% בשלבים האלה.
בסוף זה יבוא,בעוד שנה.. שנתיים.. נצליח ונעפיל,מטעיות שכאלה לומדים,לא לזלזל באף יריבה,לא להסתמך על שחקן אחד,שכל אחד יתן מעצמו 200% בשלבים האלה.
פעם ראשונה שאני שומע אותך מדבר לעניין אחי.LIAV00S כתב:טוב אחרי התאוששות ועצבים אחרי הכל צריך להעריך את הרגע הזה בכלל ולאן שהגענו,לא לשכוח,לא להסתנוור,לזכור איפה היינו לפני כ5 שנים,
חטאנו בחטא היוהרה בצמד מפגשים האלו. צריך ללמוד ולתקן.
אין לי ספק שנחזור למעמד הזה יחד עם אלונה והכי חשוב שאין לי ספק שנהיה עוצמתיים יותר