אני אגיד פעם אחת את מה שאני חושב על ההחתמה הזאת, וזה לא קשור בכלל לפציעה כזאת או אחרת או ליכולת.
איסאק קואנקה זאת החתמה שמתאימה למכבי חיפה, לא להפועל באר שבע.
שם נוצץ, שכר מפוצץ, אפס קבלות.
אחרי כל הזרים שלנו בוצע מעקב מעמיק, החל מגון אוגו ועד תומאש פקהארט. איסאק קואנקה הגיע בהחתמת בזק לאחר שהוצע ע"י סוכן.
לא היו לו התכונות שחיפשנו. הוא לא מצטיין בנייחים, לא מכניס קרוסים לרחבה, לא משחק בשתי נגיעות בכדור. הכי רחוק מבוזגלו, הכי רחוק משחקן שיכניס גיוון לחלק ההתקפי הקיים.
גיא לוזון סירב בנימוס, גורדי בכלל לא חשב בכיוון. רק אנחנו הלכנו שבי אחרי השם הגדול שלפני שש שנים ושתי צולבות היה שחקן נישה בברצלונה.
יכול להיות שזה עדיין לא מאוחר. אולי עוד נראה את איסאק מככב על מגרשי ישראל. אבל ההחתמה הזאת הריחה לא טוב כבר מהרגע הראשון.
יש לך לינק לגבי שהוא קרע שתי צולבות? לפי מה שאני זוכר הפציעות שעבר לא היו קריטיות.
אני מסכים שהמועדון חייב לשתף את האוהדים במה שקורה, לא יכול להיות שמנקע בקרסול הוא בחוץ כבר חודשיים, הוא תופס מקום של זר יקר.
אני אגיד פעם אחת את מה שאני חושב על ההחתמה הזאת, וזה לא קשור בכלל לפציעה כזאת או אחרת או ליכולת.
אחרי כל הזרים שלנו בוצע מעקב מעמיק, החל מגון אוגו ועד תומאש פקהארט. איסאק קואנקה הגיע בהחתמת בזק לאחר שהוצע ע"י סוכן.
לא היו לו התכונות שחיפשנו. הוא לא מצטיין בנייחים, לא מכניס קרוסים לרחבה, לא משחק בשתי נגיעות בכדור. הכי רחוק מבוזגלו, הכי רחוק משחקן שיכניס גיוון לחלק ההתקפי הקיים.
גיא לוזון סירב בנימוס, גורדי בכלל לא חשב בכיוון. רק אנחנו הלכנו שבי אחרי השם הגדול שלפני שש שנים ושתי צולבות היה שחקן נישה בברצלונה.
יכול להיות שזה עדיין לא מאוחר. אולי עוד נראה את איסאק מככב על מגרשי ישראל. אבל ההחתמה הזאת הריחה לא טוב כבר מהרגע הראשון.
קודם כל אם אתה חושב שהוא הגיע רק בגלל השם שלו אז כנראה אתה ממש לא תופס מהצוות המקצועי וחבל שכך.
לי הם נתנו סיבה או שתיים לסמוך עליהם.
אתה חושב שהיה צריך מישהו כמו בוזגלו. אני חושב שזריהן יכול למלא את החלל הזה. בדומה אליו הוא שחקן של תכל'ס שתמיד הולך לעומק.
קואנקה הגיע כמחליף למליקסון שזה לא פחות קריטי. כשמאור לא טוב אנחנו נראים כמו חרא. קואנקה אמור להביא דברים דומים ולהוות אלטרנטיבה.
ניב כתב:חלילה לא תולה בו דבר מהאשמה להפסד אמש.
אבל אני חייב לומר שזה מתחיל להיות כבר קצת לא רציני.
מועדון הכדורגל הפועל באר שבע הוציא לפני למעלה מחודש וחצי הודעה על כך שייעדר שבועיים מהמגרשים ומאז מתוך 11 משחקים רשמיים של הקבוצה הוא נכלל רק ב-1.
העמימות פה בעיניינו היא מוגזמת לדעתי ואני חושב שהמועדון מחויב קודם כל לאוהדיו לשפוך אור על מה מצבו - יחזור עוד חודשיים? צאו ותגידו, בנתיים מרגיש שפשוט מטייחים.
ואולי הבעיה היא שכרגע הוא לא סובל משום פציעה והוא פשוט לא משחק מסיבה אחרת? אני מאוד רוצה לקוות שלא אבל הדיבורים פה על חוסר מחוייבות מתחילים להדאיג
הפועלעולה כתב:קודם כל אם אתה חושב שהוא הגיע רק בגלל השם שלו אז כנראה אתה ממש לא תופס מהצוות המקצועי וחבל שכך.
לי הם נתנו סיבה או שתיים לסמוך עליהם.
אתה חושב שהיה צריך מישהו כמו בוזגלו. אני חושב שזריהן יכול למלא את החלל הזה. בדומה אליו הוא שחקן של תכל'ס שתמיד הולך לעומק.
קואנקה הגיע כמחליף למליקסון שזה לא פחות קריטי. כשמאור לא טוב אנחנו נראים כמו חרא. קואנקה אמור להביא דברים דומים ולהוות אלטרנטיבה.
שחקן עם 15 גולים בקריירה לא יכול להיות שחקן של תכלס, גם אם הוא בועט לשער פעמיים במחצית נגד יהלומי נתניה.
יש דברים שחסרים בקבוצה. קואנקה הוא לא זה שיביא אותם. הייתה פה התפשרות ברורה מתוך תקווה להרוויח את הפוטנציאל.
החתמה שסותרת את המדיניות של המועדון ולצערנו ככה זה גם נראה.
yanivnew91 כתב:
ואולי הבעיה היא שכרגע הוא לא סובל משום פציעה והוא פשוט לא משחק מסיבה אחרת? אני מאוד רוצה לקוות שלא אבל הדיבורים פה על חוסר מחוייבות מתחילים להדאיג
ייתכן.
אבל אני מתקשה להאמין שהסיפור הוא כזה, יכול שזה חלק ממשהו רחב יותר ובהחלטה משותפת של הצוות המקצועי.
אני יודע ממקור ראשון שהסיפור של ליגת האלופות היה מאוד מאוד חשוב לו ולסביבתו הקרובה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק לי זה מרגיש כאילו מסתירים פה משהו?
לא הגיוני שהוא כשיר ומתאמן ופעמיים ברצף לא בסגל, משהו פה לא מסתדר...
ואני לא חושב שהוא פלופ, אני חושב שהוא יוכיח את עצמו, רק לא מבין את הקטע ההזוי הזה...
אם לא יחזור אחרי הפגרה משהו פה לא טוב.
מסכים שהחתמות כאלו בדרך כלל נדונו לכישלון.
נקווה שישבור את הסטטיסטיקה, בלי שחקן איכותי נוסף יהיה לנו קשה מאוד לסחוב עונה שלמה.
גם אם הוא לא יחזור וגם אם זה יתברר כנפילה תזכרו שבתנאים שהבאנו אותו ובמצב שהיינו בו בזמנו והבאנו אותו זה סיכון משתלם ביחס למה שאפשר להוציא ממנו והתוצאה לא תשנה את זה.
South Boy כתב:גם אם הוא לא יחזור וגם אם זה יתברר כנפילה תזכרו שבתנאים שהבאנו אותו ובמצב שהיינו בו בזמנו והבאנו אותו זה סיכון משתלם ביחס למה שאפשר להוציא ממנו והתוצאה לא תשנה את זה.
אני חושב שיכולנו להביא שחקן יותר טוב ובעיקר יותר מתאים לצרכים שלנו.
אמרתי את זה גם בזמן אמת.
איך הגעת למסקנה הזו ש"איסאק קואנקה הגיע בהחתמת בזק לאחר שהוצע ע"י סוכן"?
ForeverRed כתב:
אני חושב שיכולנו להביא שחקן יותר טוב ובעיקר יותר מתאים לצרכים שלנו.
אמרתי את זה גם בזמן אמת.
אם זה יהיה כישלון זה יהיה מובן מאליו שאפשר היה להביא יותר טוב אבל אני מאמין שאם לקחו סיכון עם שחקן פציע בעמדה הזאת לא מצאו זר שחשבו שהוא ממש יכול לשדרג את הקבוצה וגם לוח הזמנים פעל לרעתנו כי רצינו שחקן שיפתח איתנו את העונה, בדיעבד גם זה לא קרה.