פינת הנוסטלגיה - הפועל ב"ש VS מכבי חיפה.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

פינת הנוסטלגיה - הפועל ב"ש VS מכבי חיפה.

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

[align=center]מאזן היסטורי:[/align]
92 מפגשים, 26-39 למכבי חיפה בנצחונות, 27 תיקו. בבית: 45 מפגשים, 10-18 לב"ש בנצחונות, 17 תיקו. בחוץ: 47 מפגשים, 8-29 לחיפה בנצחונות, 10 תיקו.

קצרים:

-עונת 96/97, מחזור 22: ב"ש מנצחת בחוץ את מכבי חיפה 0-1 (לירון בסיס), ומאז במשך 20 שנה (למעשה 13 - 7 שנות לאומית) שובתת מניצחון כל אימת שמגיעה לחיפה. עד למחזור ה-33 אשתקד, בו המנחוס נשבר עם שער ניצחון (0-1) של וואקמה.

-עונת 02/03, מחזור 11: ב"ש מנצחת את מכבי חיפה 0-2 (אבולאבן וחליבה) בוסרמיל, מה שנותן את האות לרצף שלילי של 11 שנים ללא ניצחון ליגה מולם (10 הפסדים, 7 תיקו), רצף שנקטע במחזור ה-18 בעונת 2013/14, עם ניצחון 1-3 בוסרמיל (אלון תורג'מן לחיפה, פאיוביץ', פלט וגבאי לנו)

-בשתי הירידות האחרונות, 98 ו-2005, משחק הפרידה מהליגה היה מול מכבי חיפה בוסרמיל: ניצחון 0-1 ב-98 (בניון) ו-1-1 ב-2005 (ינון ברדה לנו, עידן טל לחיפה)

-הפעם האחרונה בה ניצחה ב"ש בליגה אחרי פיגור 2 שערים היתה מול מכבי חיפה - מחזור 5 בעונת 91/92, 2-3 בקרית אליעזר (יניב כהן וראובן עטר לחיפה, אביגדור, ביטון וחיון לנו)

-עונת 92/93, מחזור 30: ב"ש מנצחת בוסרמיל את מכבי חיפה 1-5 (צמדים של זועבי וחפר ועוד אחד של ריף). ומאז מתחילה מכבי חיפה רצף מדהים של 46 משחקי ליגה ללא הפסד (שיא שטרם נשבר עד היום), רצף שהשתרע על שלוש עונות ונקטע רק במחזור ה-5 בעונת 94/95 (ע"י עירוני אשדוד, 2-3 בקרית אליעזר), כאשר מחזור קודם היינו כפסע מסגירת מעגל חלומית, ורק חיים סילבס בדקה ה-88 הציל את חיפה מהפסד בוסרמיל, 1-1 בסיום (לנו: אביגדור)

-עונת 76/77, מחזור 28: עונה אחרי צמד האליפויות, נקלעה ב"ש לעונה שחונה וסרט מלחמה. 3 מחזורים לסיום, היא הגיעה לקרית אליעזר, למשחק העונה של התחתית, כאשר היא מתחת לקו האדום אבל עם ניקוד זהה למכבי חיפה שמעל הקו האדום שנהנתה מיחס שערים עדיף. במחצית השניה, מאיר ברד האגדי כובש את שער הניצחון, 0-1, תוצאה שהספיקה לב"ש בכדי לשרוד ואת חיפה שלחה לארבע שנות גלות בליגה השניה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: פינת הנוסטלגיה - הפועל ב"ש VS מכבי חיפה.

שליחה על ידי ForeverRed »

מנחוס.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

ForeverRed כתב:מנחוס.
משהו רע עובר עליך לאחרונה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

אורי אדום בנשמה כתב:
משהו רע עובר עליך לאחרונה.
אוהב אותך אורי, זה לא אישי, אבל כל פעם שאני רואה את הפוסטים האלה שלך מתקופת הפח שלנו אני מתחיל לדאוג.

תבדוק אותי.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

ForeverRed כתב: אוהב אותך אורי, זה לא אישי, אבל כל פעם שאני רואה את הפוסטים האלה שלך מתקופת הפח שלנו אני מתחיל לדאוג.

תבדוק אותי.
דואג דואג, אבל זה מבאס לקבל תגובה כזו אחרי פוסט כ"כ מושקע... :נוגח:

ואגב - הפוסטים האלה רצים בערך שנתיים, נראה לי שהיה בסדר בתקופת הזמן הזו... :roll:

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

אורי, כל פוסט שלך מוציא אותי בתחושה שלמדתי משהו חדש, אדם שלא זוכר את עברו ההווה שלו דל ועתידו לוט בערפל. תודה רבה על העבודה המושקעת והמחכימה!

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

מוכרח לומר שהיסטורית הם הכי שנואים עליי.
יותר ממכבי, הפועל או בית"ר.
אני גדלתי במרכז הארץ ובתחילת שנות ה2000 העליזות שלהם. כל החברים שלי היו אוהדי חיפה (מה שאנחנו קוראים לו היום אוהדי הצלחות) ותמיד היו משפילים אותנו בצורה ככ חדה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

אורי אדום בנשמה כתב:
דואג דואג, אבל זה מבאס לקבל תגובה כזו אחרי פוסט כ"כ מושקע... :נוגח:

ואגב - הפוסטים האלה רצים בערך שנתיים, נראה לי שהיה בסדר בתקופת הזמן הזו... :roll:
מתנצל אם כך.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ניב כתב:מוכרח לומר שהיסטורית הם הכי שנואים עליי.
יותר ממכבי, הפועל או בית"ר.
אני גדלתי במרכז הארץ ובתחילת שנות ה2000 העליזות שלהם. כל החברים שלי היו אוהדי חיפה (מה שאנחנו קוראים לו היום אוהדי הצלחות) ותמיד היו משפילים אותנו בצורה ככ חדה.
גם עליי.
אותו סיפור רק בב"ש.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

South Boy כתב:אורי, כל פוסט שלך מוציא אותי בתחושה שלמדתי משהו חדש, אדם שלא זוכר את עברו ההווה שלו דל ועתידו לוט בערפל. תודה רבה על העבודה המושקעת והמחכימה!
תודה!
ForeverRed כתב: מתנצל אם כך.
הכל בסדר.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

לדעתי בעונת 93/94 בסיבוב ה3 הובלנו 2-0 עד דקה 80 וכמעט עצרנו את הרצף של חיפה אבל נגמר 2-2. ברקוביץ ועוד מישהו הישוו
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

גדי כתב:לדעתי בעונת 93/94 בסיבוב ה3 הובלנו 2-0 עד דקה 80 וכמעט עצרנו את הרצף של חיפה אבל נגמר 2-2. ברקוביץ ועוד מישהו הישוו
אכן, מחזור 29.
ברקוביץ השווה בנגיחת ריבאונד אחרי שאסי הדף פנדל. לפניו כבש לחיפה שי הולצמן. לנו כבשו דניאל סקנטאי ודודו חפר. סתיו אלימלך הורחק באדום.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אני קצת מדחיק את העבר עם הקבוצה, תמיד אני מרגיש שבואו נהנה מכל הטוב הזה שיש כרגע.

ואז פוסט כזה מנחית אותנו חזק לקרקע. ומזכיר שאסור לעצור כי אנחנו עדיין מועדון פשוט שלא עשה מספיק.

מבורך!! תודה

שלח תגובה