כנראה לא התנסחתי נכון. לא התכוונתי שאלונה רוצה לעשות אקזיט אלה שהנסיבות עם ההדחה וההבנה שזו אולי חלון ההזדמנויות האחרון להרוויח משהו על טוני יגרמו לצעד הזה לקרותגדי כתב:
אלונה רוצה לעשות אקזיט?
אתה מאמין לעצמך?
טוני נוואקמה
- red ultras
Re: טוני נוואקמה
גם בקייץ אפשר להרוויח עלו אבל הוא כנרא הולך לסיןred ultras כתב: כנראה לא התנסחתי נכון. לא התכוונתי שאלונה רוצה לעשות אקזיט אלה שהנסיבות עם ההדחה וההבנה שזו אולי חלון ההזדמנויות האחרון להרוויח משהו על טוני יגרמו לצעד הזה לקרות
חברים לפעמים צריכים לדעת לשחרר.
כנראה שכדי להשאיר אותו היו צריכים להתחייב שעל הצעה טובה בסדר גודל מסויים בינואר ישחררו ויתנו לו להתקדם.
הרגע הזה היה צריך להגיע בקיץ ודחו את זה לינואר, השגנו את המטרה המרכזית של הקיץ והיא עלייה לאירופית.
תהיו בטוחים שאם יעזוב זה במחיר שיתאים למועדון ושיש מספיק זמן לחפש תחליף, כמובן שלא יגיע שחקן ברמה הזאת כי זה קורה פעם באף פעם אבל זה מה יש ועם זה ננצח.
כנראה שכדי להשאיר אותו היו צריכים להתחייב שעל הצעה טובה בסדר גודל מסויים בינואר ישחררו ויתנו לו להתקדם.
הרגע הזה היה צריך להגיע בקיץ ודחו את זה לינואר, השגנו את המטרה המרכזית של הקיץ והיא עלייה לאירופית.
תהיו בטוחים שאם יעזוב זה במחיר שיתאים למועדון ושיש מספיק זמן לחפש תחליף, כמובן שלא יגיע שחקן ברמה הזאת כי זה קורה פעם באף פעם אבל זה מה יש ועם זה ננצח.
לקחת לי את המילים.oranu כתב:חברים לפעמים צריכים לדעת לשחרר.
גם צריך להבין שחשוב לשמור על כבוד האדם והרצון שלו להתקדם כלכלית או הישגית.
ככה אלונה עושה עסקים מאז ומתמיד ועם זה היא ניצחה.
יגיע מחליף ראוי לטוני לדעתי.
כמו שהגיע מחליף ראוי סוארס
אנחנו נמצא את ההזדמנות הבאה שלנו
כמובן שכל זה אחרי שניסינו לעשות הכל כדי שישאר אצלנו.
- red ultras
בחיאת רבאק מה עובר עלייכם אנשים יקרים? כבוד האדם מעניין לי את ה.. אנחנו אוהדי הפועל באר שבע. חתמת על חוזה? תכבד אותו. מרגיש שאתה שווה יותר? בוא נשב למשא ומתן תאריך חוזה ותשתדרג. הגישה הזו של הקייטנה זו גישה לא נכונה שמזכירה לי ימים לא יפים. הפועל באר-שבע זה הדבר הכי חשוב וזה הדבר היחיד שחשוב.
תמיד וואן אוהבים להציג דברים בדרך שלהם
שחקן כמו וואקמה קשה עד בלתי אפשרי למצוא ,תראו את מכבי עם כל הכסף חיפשו מחליף ברמה לבן חיים ולא מצאו
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מחילה מראש, אתה מדבר ונשמע כמו ילד 16 שטרם חווה את החיים... כדאי שתפנים שאנחנו בסה"כ עוד חוליה בשרשרת המזון של הכדורגל העולמי, על כל המשתמע מכך, קרי שהחוזה לא שווה את הנייר שהוא כתוב עליו ברגע שיש לשחקן הזדמנות לקידום כלכלי/מקצועי. מה עוד שהפתרון שאתה מציע לא תמיד ריאלי (אלונה לא יכולה להתחרות בסכומים בסין, ולא רק) וגם לא מתייחס כלל לעניין הקידום המקצועי, קרי לשחק בליגות הבכירות באמת.red ultras כתב:בחיאת רבאק מה עובר עלייכם אנשים יקרים? כבוד האדם מעניין לי את ה.. אנחנו אוהדי הפועל באר שבע. חתמת על חוזה? תכבד אותו. מרגיש שאתה שווה יותר? בוא נשב למשא ומתן תאריך חוזה ותשתדרג. הגישה הזו של הקייטנה זו גישה לא נכונה שמזכירה לי ימים לא יפים. הפועל באר-שבע זה הדבר הכי חשוב וזה הדבר היחיד שחשוב.
חוץ מזה - עם גישה כזו אגואיסטית, שלא נלין אח"כ על אופרטוניסטים כדוידזאדה, בוזגלו וכו'

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
וואקמה בכלל לא התכוון לעזוב, זה סתם משהו שהתקשורת המציאה בשביל קצת פלפל...
תהיו רגועים
תהיו רגועים
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
חחחחחחח טוב אתה!maxkid22 כתב:וואקמה בכלל לא התכוון לעזוב, זה סתם משהו שהתקשורת המציאה בשביל קצת פלפל...
תהיו רגועים
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
פגשתי את טוני אתמול בגרנד לפני הסגירה (בדוכן הגלידה (:), אמר שהכל שטויות, שהוא נהנה כאן והראש שלו רק כאן, והכל זה רק כותרות שהתקשורת מייצרת כדי לקבל רייטינג. אמר שהוא מקווה שהאוהדים שלנו מתעסקים במשחק הקרוב מול מכבי חיפה, ולא בשטויות שהתקשורת מפרסמת. אמר שהוא מקווה למפגן כוח גדול שלנו ביציע, כי אנחנו זה הכוח שלהם.
רק אוהב אותו יותר מיום ליום...
- red ultras
אורי, אני לא מזלזל במה שאתה אומר.אורי אדום בנשמה כתב:
מחילה מראש, אתה מדבר ונשמע כמו ילד 16 שטרם חווה את החיים... כדאי שתפנים שאנחנו בסה"כ עוד חוליה בשרשרת המזון של הכדורגל העולמי, על כל המשתמע מכך, קרי שהחוזה לא שווה את הנייר שהוא כתוב עליו ברגע שיש לשחקן הזדמנות לקידום כלכלי/מקצועי. מה עוד שהפתרון שאתה מציע לא תמיד ריאלי (אלונה לא יכולה להתחרות בסכומים בסין, ולא רק) וגם לא מתייחס כלל לעניין הקידום המקצועי, קרי לשחק בליגות הבכירות באמת.
חוץ מזה - עם גישה כזו אגואיסטית, שלא נלין אח"כ על אופרטוניסטים כדוידזאדה, בוזגלו וכו'
ועדיין, אנחנו החוליה שהכח אצלה. אם בקבוצה יחליטו שטוני נשאר, הוא ישאר.
Sir Alex Ferguson כתב:פגשתי את טוני אתמול בגרנד לפני הסגירה (בדוכן הגלידה (:), אמר שהכל שטויות, שהוא נהנה כאן והראש שלו רק כאן, והכל זה רק כותרות שהתקשורת מייצרת כדי לקבל רייטינג. אמר שהוא מקווה שהאוהדים שלנו מתעסקים במשחק הקרוב מול מכבי חיפה, ולא בשטויות שהתקשורת מפרסמת. אמר שהוא מקווה למפגן כוח גדול שלנו ביציע, כי אנחנו זה הכוח שלהם.
בדיוק מה שניימאר אמר לאוהדי ברסה לפני חודש
וואלה ניימאר בכלל שתק מאז ההודעה הראשונה לגבי פסז.
אוגו ונוואקמה אומרים דברים שונים לגמרי.
אל תיתפס ספציפית לניימארzivmay כתב:וואלה ניימאר בכלל שתק מאז ההודעה הראשונה לגבי פסז.
כולנו כבר ראינו מספיק מקרים של שחקנים שמנשקים את הסמל ונשבעים שבחיים לא יעזבו ואחרי שבועיים חתמו במקום אחר
הפכפכה היא נפש השחקן