סטפו אפייה הוא עכשיו free agent

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
קסאנו

סטפו אפייה הוא עכשיו free agent

שליחה על ידי קסאנו »

ראיתי בויקפדיה שסטפן אפייה הוא free agent הוא שחקן מצויין הוא בלי קבוצה עכשיו אני כמעט 90 אחוז בטוח שזה בלתי אפשרי להביא אותו אבל אני חושב שבסכום בין 1 מיליון יורו ל-2 מיליון הוא יבוא זה שחקן שיכול לשדרג אותנו מאוד הוא שיחק כבר במועדונים גדולים עמו:פנרבחצה,יובנטוס והוא רק בן 28 יש לו כמה שנים לשחק הוא עכשיו בלי קבוצה הזאת הזדמנות של הפועל לקפוץ עליו . אם באר-שבע רוצה להשתדרג באמת מקבוצה טובה ורוצה להפוך לקבוצה מעולה יש הזדמנות להביא שחקן ברמה שלא נראה בארץ .https://en.wikipedia.org/wiki/Stephen_Appiah" onclick="window.open(this.href);return false; https://www.youtube.com/watch?v=71qnXOQXjbM" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
dudi2002

Re: סטפו אפייה הוא עכשיו free agent

שליחה על ידי dudi2002 »

קסאנו כתב:ראיתי בויקפדיה שסטפן אפייה הוא free agent הוא שחקן מצויין הוא בלי קבוצה עכשיו אני כמעט 90 אחוז בטוח שזה בלתי אפשרי להביא אותו אבל אני חושב שבסכום בין 1 מיליון יורו ל-2 מיליון הוא יבוא זה שחקן שיכול לשדרג אותנו מאוד הוא שיחק כבר במועדונים גדולים עמו:פנרבחצה,יובנטוס והוא רק בן 28 יש לו כמה שנים לשחק הוא עכשיו בלי קבוצה הזאת הזדמנות של הפועל לקפוץ עליו . אם באר-שבע רוצה להשתדרג באמת מקבוצה טובה ורוצה להפוך לקבוצה מעולה יש הזדמנות להביא שחקן ברמה שלא נראה בארץ .https://en.wikipedia.org/wiki/Stephen_Appiah" onclick="window.open(this.href);return false; https://www.youtube.com/watch?v=71qnXOQXjbM" onclick="window.open(this.href);return false;

אחי, אם תגיד שכתבת את ההודעה בצחוק - אודה לך מאוד.

מה 2 מיליון יורו? למה נראה לך? למה? :משוגע:

סמל אישי של משתמש
קסאנו

שליחה על ידי קסאנו »

לא בצחוק אורגינל

סמל אישי של משתמש
ה.א.ד.ו.ם
Title: קרייזי-רד גאוות הנגב

שליחה על ידי ה.א.ד.ו.ם »

קסאנו כתב:לא בצחוק אורגינל
תגיד אין לך מה לעשות בחיים אתה משועמם תפסיק כבר

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

קסאנו קסאנו אחי אתה באמת מתכוון או שאתה מנסה להצחיק?!
עושה רושם שאתה.. :משוגע:

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אחי עזוב שטויות בוא תתכנס לתקציב הצנוע שלנו ואל תדבר על שחקנים שאין סיכוי שיגיעו לפה בחיים.......
חפש שחקנים באזור 350K דולר, זה הגיוני, כאלה שאין להם עבר באחת מ-10 הקבוצות הטובות באירופה... כאלה שיהיו מוכנים לשחק בליגה חצי מקצוענית כמו שלנו... כי להציע שחקנים אפשר מפה עד הודעה חדשה, אבל בוא נהיה ריאליים גם אם נשים לשחקנים ששיחקו בעבר ביובנטוס או פנר סכום כפול על השולחן הם לא ישקלו להגיע לפה אפילו רק בשביל לבקר בכותל....

סמל אישי של משתמש
קסאנו

שליחה על ידי קסאנו »

סבבה אין בעיה מעכשיו אני יהיה מציאותי אבל לפי דעתי אפשר להציע חוזה לחלוץ סרבי בסביבות 350 אלף דלר.

סמל אישי של משתמש
atedgi

שליחה על ידי atedgi »

שמע אח שלי אני הרבה בפורום הזה אבל לא מגיב למה אני מתעצל ואני רואה מלא שטויות שלך חח חאלס עם זה עזוב אותך אתה חי בסרט עם כל השמות שלך אני לא יתפלא אם שנה הבא תציע את מסי תמורת קדוסי חח עזוב אותך אח שלי תפסיק להגיב או שתהיה מציאותי
תמונה

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

קסאנו כתב:סבבה אין בעיה מעכשיו אני יהיה מציאותי אבל לפי דעתי אפשר להציע חוזה לחלוץ סרבי בסביבות 350 אלף דלר.
ככה זה כשאתה מציאותי?! :מיצמוץ: :בהלם:

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אחי, אתה בטוח שלא התבלבלת בין סטפן אפייה למושיק עפייה?
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

לדעתי טוב יעשו אם ישעו אותו מהפורום לתקופת צינון.
מתחיל להרגיש פה כמו הפורום של הקאמלס עם ההודעות המטומטמות האלה על שחקנים לא מציאותיים
שהוא מציע.
חלאס,זה לא פורום סקאוטינג וכל ההודעות האלה מורידות מהרמה הגבוהה של הפורום הזה.
אני רואה שאתה פעיל גם בקאמלס אז תשאיר את ההודעות האלה שמה,זה הטווח גילאים שאוהב את השטויות
האלה.

שלח תגובה