טיסות מלונות וטיפים-פלזן
- The red one
Re: טיסות מלונות וטיפים-פלזן
שוקה ראשונה הוציאו דיל של 489 יורו לפראג (שעה מפלזן)
הם טוענים שייתכן והביתיות תומר לפראג
בכל מקרה מאמין שמי יטוס יעביר את עיקר החופשה בבפראג...The red one כתב:שוקה ראשונה הוציאו דיל של 489 יורו לפראג (שעה מפלזן)
זה דיל אמצע שבוע, למי שרוצה לחזור לכיפור בארץ.
למי שרוצה לבלות סופ"ש בפראג וכיפור פחות קריטי לו, יש טיסות במחירים מצחיקים, אזור ה 250 דולר הלוך חזור.
למי שרוצה לבלות סופ"ש בפראג וכיפור פחות קריטי לו, יש טיסות במחירים מצחיקים, אזור ה 250 דולר הלוך חזור.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לא מצאתי. העברתי כמה שעות בחיפושים. אתה סגור על זה?סניור כתב:זה דיל אמצע שבוע, למי שרוצה לחזור לכיפור בארץ.
הכי זול שראיתי היה 1300 שקל (כשאתה מתקדם עם ההזמנה זה מתעדכן ומקפיץ את המחיר בכל ההפניות של סקיי סקנר)
ראיתי טיסה ב 272 דולר לפני כמה דקות, עדיין לא סגרתי.
רביעי בבוקר עד מוצש.
רק טיסות כמובן. לינה בנפרד.
רביעי בבוקר עד מוצש.
רק טיסות כמובן. לינה בנפרד.
מישהו בנה דיל משתלם יותר משורה ראשונה בחזרה לארץ לפני כיפור?
שנה שעברה יצא לי יותר זול במיקום ממש במרכז פראג והיה מעולה. עכשיו כל מחירי הלינה שם גבוהים בהרבה.
שנה שעברה יצא לי יותר זול במיקום ממש במרכז פראג והיה מעולה. עכשיו כל מחירי הלינה שם גבוהים בהרבה.
אם אתה מנסה דרך בוקינג אז תהיה סבלני זה משתנה כל הזמןyossi כתב:מישהו בנה דיל משתלם יותר משורה ראשונה בחזרה לארץ לפני כיפור?
מישהו סגר דרך שורה ראשונה? הדיל משתלם? בהנחה והמשחק בפלזן לא תהיה בעיה לחזור לפראג?
- The red one
יש מספר דילים בשורה ראשונה, כולם מאוד משתלמים, ולפי כל הביקורות מלון ברירת המחדל שהם מציעים נהדר (בדרך כלל הם הולכים על מלון פחות מפואר בברירת המחדל, אבל נראה שבמקרה הזה אין צורך לשדרג)red guy כתב:מישהו סגר דרך שורה ראשונה? הדיל משתלם? בהנחה והמשחק בפלזן לא תהיה בעיה לחזור לפראג?
השאלה היא באמת לגבי תחב'צ מפלזן לפראג וחזור. מישהו בדק את הנושא? האם יש משהו נוח להגעה לפני ואחרי המשחק?
סגרת את הדיל של כיפור בארץ?
אין תחבורה בשעות האלה אבל אני מאמין שיהיה אפשר להתארגן על הסעה חזור ואם לא אז השכרת רכב זה 27 יורו, מחזיר ישירות לשדה תעופה
אין תחבורה בשעות האלה אבל אני מאמין שיהיה אפשר להתארגן על הסעה חזור ואם לא אז השכרת רכב זה 27 יורו, מחזיר ישירות לשדה תעופה
- The red one
באתר של שפע העלו מכירה למשחק, אבל היא עדיין לא התחילה. כתוב "בקרוב"
- The red one
נפתחה המכירה.
מצחיק...
לא אמרו שעושים הגרלה על הכרטיסים למשחקים?
בפוזט שהמועדון הוציא לא רשום שתיהיה הגרלת כרטיסים על משחק ספציפי.
- The red one
היה כתוב שבטופס הוא לשם אומדן כדי לראות אם יהיה ביקוש ואם יהיה ביקוש אז יגרילוהראל כתב:מצחיק...