טיסות, מלונות וטיפים- בוקרשט
Re: טיסות, מלונות וטיפים- בוקרשט
מתלבט אם לסגור עצמאית או לא ,
אם למישהו יש המלצה אני אשמח , אני צריך לי ולעוד 4 חברים
כך בחשבון שכל יום של התלבטות זה כסף. המחירים עולים. יש המון אפשרויות וזה תלוי בתאריכים ועד כמה גמישים. עידו ידמח לעזור לך.גיא חניה כתב:מתלבט אם לסגור עצמאית או לא ,
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אם אתה גמיש עם התאריכים אז אתה יכול למצוא במחירים שיורדים מה 200. הטיסה שאנחנו מצאנו היא ישירה דרך ה skyscanner, טיסה השלישי בלילה וחזרה בראשון לקראת הערבSouth Boy כתב:
איפה 180 יורו? הכי זול שמצאנו היה 250 דולר.
ישיר או עם קונקשן? איזה שעות?
אני טס רביעי בוקר עם חברת איגן היוונית וחוזר שישי בוקר עם וויזאיר. קניתי שבת בבוקר ב265 דולר ועכשיו זה כבר 310 כך שזמן זה שם המשחק. מי שרוצה לטוס צריך להיות זריז או להסתמך על שורה ראשונה/צבר שהם יותר יקרים ומניסיון גם המחירים שלהם דינאמיים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- simply-red
מהיכן אתם רוכשים כרטיסים למשחק?
שנה שעברה שפע מכרו כרטיסים למשחקים.
אין סיבה שהשנה לא.
אין סיבה שהשנה לא.
- simply-red
וגם באירופה יש את העניין של קדימות למנויים?סניור כתב:שנה שעברה שפע מכרו כרטיסים למשחקים.
אין סיבה שהשנה לא.
לא, במיוחד לא במשחק שלא תהיה בעיה ממשית להשיג כרטיסים (בגלל גודל האיצטדיון)...simply-red כתב:
וגם באירופה יש את העניין של קדימות למנויים?
אני לא מאמין שבאמת יגיעו 2500 אוהדים למשחק הזה..
- simply-red
נראה לי יהיו יותר מ 3000maxkid22 כתב: לא, במיוחד לא במשחק שלא תהיה בעיה ממשית להשיג כרטיסים (בגלל גודל האיצטדיון)...
אני לא מאמין שבאמת יגיעו 2500 אוהדים למשחק הזה..
קבלו טיפ שלא קשור
תמיד תחפשו טיסות במצב "מוסתר" של הדפדפן (נו, הזה של הפורנו)
כי בדר"כ כשחוזרים לאותו אתר פעמיים, המחירים עולים ועולים ועולים...
תמיד תחפשו טיסות במצב "מוסתר" של הדפדפן (נו, הזה של הפורנו)
כי בדר"כ כשחוזרים לאותו אתר פעמיים, המחירים עולים ועולים ועולים...
אשמח למידע לגבי טיסת הלוך בלבד (אם מישהו מצא משהו מעניין) ברביעי או חמישי
הכי זול שמצאתי זה 481 שקל ביום חמישי, נחיתה ב10 בבוקרTal_Hbs כתב:אשמח למידע לגבי טיסת הלוך בלבד (אם מישהו מצא משהו מעניין) ברביעי או חמישי
אפשר קישור ? או מידע ?maxkid22 כתב: הכי זול שמצאתי זה 481 שקל ביום חמישי, נחיתה ב10 בבוקר
אשמח גם לקישור לטיסות הכי משתלמות, אנחנו ארבעה אנשים ואתמול באנו לסגור אבל המחירים השתנו עוד בזמן שהיינו על ההזמנה.
ברגע ששולחים קישור המחירים משתנים.
אני סגרתי דרך הלינקים של sky scanner. גם שם המחירים קופצים תוך כדי הזמנה, אבל נשארו בגדר שווה.
ראיתי בפייסבוק כל מיני שמפרסמים טיסות דרך עובדה לאיזו עיר לא מוכרת ברומניה שממנה אפשר ליסוע לבוקרשט. המחיר זול, אבל כל הקונספט קצת חשוד.
אני סגרתי דרך הלינקים של sky scanner. גם שם המחירים קופצים תוך כדי הזמנה, אבל נשארו בגדר שווה.
ראיתי בפייסבוק כל מיני שמפרסמים טיסות דרך עובדה לאיזו עיר לא מוכרת ברומניה שממנה אפשר ליסוע לבוקרשט. המחיר זול, אבל כל הקונספט קצת חשוד.