איסאק קוונאקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: איסאק קוונאקה

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ns75 כתב:לפי הפרסומים הוא שוב לא בסגל

אני לא יודע מה קורה איתו מבחינה בריאותית, אבל אם מחברים את זה למה שאמר נדב שבוע שעבר על החוסר מחויבות שלו, אז באמת יכול להיות שלא כל כך בא לו להיות פה והוא מחפש דרך החוצה

(ואפשר להבין את זה, הגיע מהאולימפוס של הכדורגל למזרח התיכון)

עד כמה שאני מבין, עד סוף השבוע הזה אפשר עוד להעביר שחקנים ולרשום אותם לאירופה, צריך לחשוב טוב טוב מה עושים, אין לנו את הפריבילגיה לוותר על זר

כמובן שאם הכול שטויות, הוא מת לשחק אבל באמת מבחינה בריאותית הוא עדיין לא כשיר, אז לא אמרתי כלום
חבר, הוא חתם לפני חודשיים על חוזה ל3 שנים בסך 1.5 מיליון יורו לכל התקופה. נראה לך שיוותרו עליו כי הוא פצוע חודשיים?

לגבי מה שיעקבי אמר,
חייבים להבין דבר אחד - לא כל השחקנים אותו דבר. יש זרים כמו ויטור ואוגו בעלי מבנה פיזי מפלצתי אבל זה לא הדבר היחיד. יש שחקנים שמוכנים לחזור בכל מחיר גם במקרה של החמרת הפציעה(כמו מליקסון לאורך השנים) ויש שחקנים שצריכים להרגיש בריאים ומוכנים ב100%.
אי אפשר להאשים שחקן בדבר כזה. לא בשלב הזה בכל אופן. הוא היחיד שמרגיש את הגוף שלו ואולי הוא באמת עלה לכמה דקות מול מאריבור בטרנר והרגיש לא 100%.
תאר לך שהוא ימהר לחזור, יפצע שוב(כמו זריהן לדוגמא) או ישחק חלש בגלל מוגבלות כזאת או אחרת..יאכלו אותו עוד יותר

סבלנות סבלנות סבלנות. אין מה לעשות כרגע חוץ מלחכות ולתת לו את הזמן.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

דר אדום בנשמה כתב:אם גם אחריי פגרת הנבחרת הוא לא יחזור מהפציעה אני חושב שצריך להקפיא לו את החוזה ולהביא מישהו אחר.
תפסיק לזיין תשכל. צריך להקפיא לך את המוח.
אחרי הפגרה חלון העברות כבר סגור. חוץ מזה, מי ישלם לו 1.5 מיליון יורו עליהם המועדון חתום?אתה?

E26

שליחה על ידי E26 »

CrazyRed7 כתב: חבר, הוא חתם לפני חודשיים על חוזה ל3 שנים בסך 1.5 מיליון יורו לכל התקופה. נראה לך שיוותרו עליו כי הוא פצוע חודשיים?

לגבי מה שיעקבי אמר,
חייבים להבין דבר אחד - לא כל השחקנים אותו דבר. יש זרים כמו ויטור ואוגו בעלי מבנה פיזי מפלצתי אבל זה לא הדבר היחיד. יש שחקנים שמוכנים לחזור בכל מחיר גם במקרה של החמרת הפציעה(כמו מליקסון לאורך השנים) ויש שחקנים שצריכים להרגיש בריאים ומוכנים ב100%.
אי אפשר להאשים שחקן בדבר כזה. לא בשלב הזה בכל אופן. הוא היחיד שמרגיש את הגוף שלו ואולי הוא באמת עלה לכמה דקות מול מאריבור בטרנר והרגיש לא 100%.
תאר לך שהוא ימהר לחזור, יפצע שוב(כמו זריהן לדוגמא) או ישחק חלש בגלל מוגבלות כזאת או אחרת..יאכלו אותו עוד יותר

גם אני כמוך אומר לסובבים סבלנות.
אבל יאללהההה שידביק אותנו בחייאת יצחק
נערך לאחרונה על ידי E26 ב 27 אוגוסט 2017, 12:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

CrazyRed7 כתב: חבר, הוא חתם לפני חודשיים על חוזה ל3 שנים בסך 1.5 מיליון יורו לכל התקופה. נראה לך שיוותרו עליו כי הוא פצוע חודשיים?

לגבי מה שיעקבי אמר,

כאילו שיש לנו ברירה אחרת. נקווה שמעז יצא מתוק וזה ברור שמידת הסבלנות של כולם תהיה קטנה מאוד וזה רק יגביר את הלחץ עליו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

לגבי מה שיעקבי אמר,

מציע לך לקרוא שוב מה שרשמתי

אם מדובר בפציעה אז אין מה לעשות

אם לבנאדם לא בא להיות פה, לשבת איתו ולראות איך נפרדים יפה

הוא תופס משבצת מאוד יקרה של זר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ממשיך לטעון שההתנהלות של המועדון לא חכמה.

תוציאו הודעה מסודרת או אפילו משהו רק לעיתונות, תגידו שאיסאק יחזור אחרי פגרת הנבחרות ותסגרו עניין.

כל ההתעסקות הזאת בו הופכת אותנו לבדיחה.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

ולא רק בנוגע לקוואנקה , זה נכון על כל הפצועים .
תמונה

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

ForeverRed כתב:ממשיך לטעון שההתנהלות של המועדון לא חכמה.

תוציאו הודעה מסודרת או אפילו משהו רק לעיתונות, תגידו שאיסאק יחזור אחרי פגרת הנבחרות ותסגרו עניין.

כל ההתעסקות הזאת בו הופכת אותנו לבדיחה.
לא קורה הרבה אבל מאוד מסכים איתך :מסמיק2:
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

CrazyRed7 כתב: תפסיק לזיין תשכל. צריך להקפיא לך את המוח.
אחרי הפגרה חלון העברות כבר סגור. חוץ מזה, מי ישלם לו 1.5 מיליון יורו עליהם המועדון חתום?אתה?
תרד לי מהוריד חתיכת איש אומלל.
אולי לך צריך להקפיא את המוח.
חודשיים כבר שהבחור ממתישהגיע לא משחק.
זה נראה לך תקין?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

דר אדום בנשמה כתב:תרד לי מהוריד חתיכת איש אומלל.
זה נראה לך תקין?
הוא עושה שביתה? הוא הצהיר שהוא כאן כדי לרמות את שלטונות המס בספרד?

הוא פצוע ולכן לא משחק. כל עוד אין לך מידע אמין ומאומת אחר להוסיף אז כן, זה תקין.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

דר אדום בנשמה כתב:תרד לי מהוריד חתיכת איש אומלל.
זה נראה לך תקין?
אתה כותב דברים מפגרים והזויים אז צפה לתגובה מאנשים.
אתה חוצפן שאתה בכלל מציע להקפיא שחקן, אבל מה אני מצפה מאדם כמוך שהציע להקפיא שחקנים שתרמו כל כך הרבה כמו ויטור?כפוי טובה
הדבר היחיד שלא תקין זה מה שמתחולל אצלך בראש.

ואל תדאג, אתה עוד תאכל את הכובע ותתהפך, כרגיל, כמו חביתה ואני אהיה כאן כדי להקפיץ את הנושאים האלה ואת ההודעות שלך.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

סניור כתב:
הוא עושה שביתה? הוא הצהיר שהוא כאן כדי לרמות את שלטונות המס בספרד?

הוא פצוע ולכן לא משחק. כל עוד אין לך מידע אמין ומאומת אחר להוסיף אז כן, זה תקין.
למרות שהוא כבר חזר להתאמן אימונים מלאים?
זה עדיין נראה לך תקין?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ns75 כתב:
מציע לך לקרוא שוב מה שרשמתי

אם מדובר בפציעה אז אין מה לעשות

אם לבנאדם לא בא להיות פה, לשבת איתו ולראות איך נפרדים יפה

הוא תופס משבצת מאוד יקרה של זר
קשה לי להאמין. הבן אדם מבסוט כאן עד מעל הראש.
לדעתי האישית פשוט יש לו אופי כזה. בדיוק ההפך מויטור ואוגו לצורך העניין שממש סיכנו את המשך הקריירה שלהם למען הקבוצה.
אי אפשר לשפוט אותו אם זה כך, לא כולם כאלה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

CrazyRed7 כתב: אתה כותב דברים מפגרים והזויים אז צפה לתגובה מאנשים.
אתה חוצפן שאתה בכלל מציע להקפיא שחקן, אבל מה אני מצפה מאדם כמוך שהציע להקפיא שחקנים שתרמו כל כך הרבה כמו ויטור?כפוי טובה
הדבר היחיד שלא תקין זה מה שמתחולל אצלך בראש.

ואל תדאג, אתה עוד תאכל את הכובע ותתהפך, כרגיל, כמו חביתה ואני אהיה כאן כדי להקפיץ את הנושאים האלה ואת ההודעות שלך.
בסדר מה שתגיד.
אתה גאון ולא טועה אתה אלוהים.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

דר אדום בנשמה כתב:אם גם אחריי פגרת הנבחרת הוא לא יחזור מהפציעה אני חושב שצריך להקפיא לו את החוזה ולהביא מישהו אחר.
דר ידידי,
מה זה להקפיא חוזה?
אתה מתכוון לזה שישלמו לו את כל החוזה שלוש שנים קדימה ויביאו שחקן אחר במקומו?
לשים לו ביד 2 מיליון דולר?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

שלח תגובה