מכבי חיפה- הפועל ב"ש, ראשון, 21:00, אצט' עירוני חיפה
Re: מכבי חיפה- הפועל ב"ש, ראשון, 21:00, אצט' עירוני חיפה
סגל טוב בנתה חיפה.
דמארי וקהת עולים מהספסל. קאיו לא משחק בכלל, בוזגלו ורמי גרשון יצטרפו מאוחר יותר...
ועדיין קיבלנו 3 חתיכות.
דמארי וקהת עולים מהספסל. קאיו לא משחק בכלל, בוזגלו ורמי גרשון יצטרפו מאוחר יותר...
ועדיין קיבלנו 3 חתיכות.
פחד אלוהים. חוץ מבוזגלו כל הרשימה המפחידה שלך שיחקה היום ובקושי עברה את החצי מול 10 שחקנים.LIAV00S כתב:אגב מכבי חיפה העונה הולכת להיות קבוצה ממש מפחידה עם בוזגלו רוקביציה אלברמן סולליך קהת קיו ומבוקה,מפחידה העונה!
2 עקיצות כמו כל ביקור שלנו בסמי בשנים האחרונות. אין חדש תחת השמש בכרמל.
חחח גנבת דעת ברמת האלישע לוי.שמעון א כתב:סגל טוב בנתה חיפה.
ועדיין קיבלנו 3 חתיכות.
ושלא נתחיל לספור מי חסר אצלנו..
ויטור, קואנקה ושהר. אני מתכוון ל"משמעותיים".CrazyRed7 כתב: חחח גנבת דעת ברמת האלישע לוי.
ושלא נתחיל לספור מי חסר אצלנו..
בגדול, אני חושב שאנחנו טובים יותר מהם. אבל משהו אצלנו תקוע מתחילת העונה.
או שיש אינטרנט איטי בסמי בלופר או שאיש המדיה לקח תחומר מהשחקנים

כן חבר, מחצית כבר לא תהיה היום.

כן חבר, מחצית כבר לא תהיה היום.

אל תבלבלו בשכל! חיפה לא קבוצה, נראתה מפוחדת מול 10 שחקנים ואיימה על השער פעם אחת במחצית הראשונה.
משחק רע שלנו, רע!
פעם ראשונה שאני מתקשה להסכים עם בכר. אתם יכולים לרדת על ההגנה שלנו כמה שאתם רוצים אבל הבעיה שלנו בקישור. אוגו היחידי שעושה הגנה. ברגע שחולפים על פניו הכל פרוץ. השתן של וואקמה עלה לו לראש, מבחינתי אכזבת היום! לא שמר ובעט כמו דוידזדה. פקאהרט החלוץ הנכון במקום הלא נכון, אין לנו מגביהים טובים ומתעקשים להגביה.
הסטירה באה בזמן, הפגרה באה בזמן, זריהן בא בזמן ואני מקווה שיגיע קשר אמצע נוסף. כל כך מתגעגע להובאן... השחקן שהכי חסר לנו...
משחק רע שלנו, רע!
פעם ראשונה שאני מתקשה להסכים עם בכר. אתם יכולים לרדת על ההגנה שלנו כמה שאתם רוצים אבל הבעיה שלנו בקישור. אוגו היחידי שעושה הגנה. ברגע שחולפים על פניו הכל פרוץ. השתן של וואקמה עלה לו לראש, מבחינתי אכזבת היום! לא שמר ובעט כמו דוידזדה. פקאהרט החלוץ הנכון במקום הלא נכון, אין לנו מגביהים טובים ומתעקשים להגביה.
הסטירה באה בזמן, הפגרה באה בזמן, זריהן בא בזמן ואני מקווה שיגיע קשר אמצע נוסף. כל כך מתגעגע להובאן... השחקן שהכי חסר לנו...
מה ראית מהם שכל כך הפחיד אותך?LIAV00S כתב:אגב מכבי חיפה העונה הולכת להיות קבוצה ממש מפחידה עם בוזגלו רוקביציה אלברמן סולליך קהת קיו ומבוקה,מפחידה העונה!
הקבוצה הכי לא מאוזנת בארץ, הפתרון היחיד שלהם לחפות על חוסר האיזון זה לכווץ את כל הקבוצה ולצאת למתפרצות, די הובכתי בשבילם לראות אותנו שולטים בעשרה שחקנים.
לגמרי... קבוצה שתעשה בעיות לגדולות ותתקשה מול הקטנות. מה שהיה הוא שיהיהxboy כתב: מה ראית מהם שכל כך הפחיד אותך?
הקבוצה הכי לא מאוזנת בארץ, הפתרון היחיד שלהם לחפות על חוסר האיזון זה לכווץ את כל הקבוצה ולצאת למתפרצות, די הובכתי בשבילם לראות אותנו שולטים בעשרה שחקנים.
כקבוצה שמתגוננת ומשחקת על מתפרצות הם באמת מפחידים .
אבל כשהם יצטרכו ליזום וזה יקרה להם מול 10 קבוצות בליגה , נראה מה הם שווים , בינתיים יש להם 0 אחוזי הצלחה מול קבוצה שמתגוננת וזה קרה להם רק שבוע שעבר , לא לפני שנה .
אבל כשהם יצטרכו ליזום וזה יקרה להם מול 10 קבוצות בליגה , נראה מה הם שווים , בינתיים יש להם 0 אחוזי הצלחה מול קבוצה שמתגוננת וזה קרה להם רק שבוע שעבר , לא לפני שנה .
כמה טוב שיש פגרה
בשביל זה לשפוך 100 מיליון?בני יהודה עושה את זה ב20eitam כתב: לגמרי... קבוצה שתעשה בעיות לגדולות ותתקשה מול הקטנות. מה שהיה הוא שיהיה
לא יודע מאיפה אתה מביא את היציאות האלה.LIAV00S כתב:אגב מכבי חיפה העונה הולכת להיות קבוצה ממש מפחידה עם בוזגלו רוקביציה אלברמן סולליך קהת קיו ומבוקה,מפחידה העונה!
שני גולים מטעויות של צדק בהגנה. ממש מתנות (כמו הגול שלנו דרך אגב)
גול שלישי בגרבג' טיים כשכולם עלו, בעשרה שחקנים.
חוץ מדקות 45-48 ו 95 חיפה רק ניסתה לבזבז זמן ונלחצה לאחור.
אם חיפה מפחידה אותך אז יש לך בעיה.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
אצטדיון הסאונה ע"ש סמי עופר. איכס איזה גועל.
כמה נחמד לראות את כל העכברים שאכלו מאיתנו כאפות בשנתיים האחרונות יוצאים מהחורים.
גם השנה ניקח אליפות. שיגיע כבר ה-9.9 יא אללה
גם השנה ניקח אליפות. שיגיע כבר ה-9.9 יא אללה
לבני יהודה יש מאמן שחוסך לה 80 מליוןCrazyRed7 כתב: בשביל זה לשפוך 100 מיליון?בני יהודה עושה את זה ב20