גיא מלמד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

Re: גיא מלמד

שליחה על ידי South Boy »

ForeverRed כתב:יותר קשר-חלוץ.

טוב לעומק, לא מעבר כרגע. מעניין למה פתאום התעוררנו אחרי שכל הקיץ הוא היה על המדף.

אנחנו צריכים קשר אמצע.
אני בטוח שגם המועדון רואה את זה, אבל את מי תביא?
איזה קשר ישראלי נכנס להרכב בבאר שבע שאתה יכול להביא? אתה יכול להביא את קלטינס או אלמוג כהן או ניר ביטון כרגע?
תבינו שאין מה לעשות בנושא הזה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

South Boy כתב:
אני בטוח שגם המועדון רואה את זה, אבל את מי תביא?
איזה קשר ישראלי נכנס להרכב בבאר שבע שאתה יכול להביא? אתה יכול להביא את קלטינס או אלמוג כהן או ניר ביטון כרגע?
תבינו שאין מה לעשות בנושא הזה.
שחקן כמו גדי קינדה יכול לתת עומק לעמדה. הוא לא בדיוק מה שאנחנו צריכים אבל כן באזור, בטח יותר ממלמד. והוא לא השם היחיד שמשחק בסגנון הזה וכן ניתן להשיג.

ההחתמה של מלמד (אם וכאשר) היא מעניינת. יכול להיות שהיא מרמזת על כך שלא מספיק סומכים על זריהן וקואנקה, או אולי אפילו על המו"מ התקוע עם שהר.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

החל מירוץ חימוש בינינו לבין מכבי לבין חיפה.
כל אחת מחתימה כל ישראלי שהיא יכולה לשים עליו את היד. מלמד הוא לא השחקן שאנחנו הכי צריכים, אבל יש בהבאה שלו נסיון להחזיק לשנים הבאות בישראלים מובילים.

מכיוון שהחזיר ההולנדי משתגע וקונה מכל הבא ליד, לדעתי אלונה מנסה לא להשאר מאחור ומביאה כל פוטנציאל שהיא יכולה.

ברור שכל עוד החזיר ההולנדי במכבי הם לא יעשו עסקים עם לוזון ובן זקן יש לנו שם יתרון, מצד שני כשמגיעים לראש בראש מולם הצק הפתוח והבלתי נגמר של הקנדי נותן להם עדיפות.

לדעתי החתמה (אם תצא לפועל) עם שכל ומחשבה לעתיד

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

ForeverRed כתב: שחקן כמו גדי קינדה יכול לתת עומק לעמדה. הוא לא בדיוק מה שאנחנו צריכים אבל כן באזור, בטח יותר ממלמד. והוא לא השם היחיד שמשחק בסגנון הזה וכן ניתן להשיג.

ההחתמה של מלמד (אם וכאשר) היא מעניינת. יכול להיות שהיא מרמזת על כך שלא מספיק סומכים על זריהן וקואנקה, או אולי אפילו על המו"מ התקוע עם שהר.
גדי קינדה קשר התקפי, לא בדיוק מה שאנחנו צריכים. בוא נגיד שבסגנון המשחק שלו הוא יותר מזכיר את מיכאל אוחנה מאשר את אלמוג כהן\קלטינס שזה שחקן בסגנון שאנחנו באמת צריכים.
דבר שני, גדי קינדה משחק באשדוד, שכמו עם שאר ארבע מאות השחקנים האחרים שהגיעו מאשדוד כנראה שאשדוד ידרשו עליו סכום מוגזם שאלונה לא תשלם אחרי כל ההשקעה בקיץ האחרון, ואני גם די בטוח שג'קי לא יעיז למכור לנו עוד שחקן בחלון הזה ובטח שלא בשלב שבו אנחנו נמצאים כי זה כבר באמת לא יראה טוב.
לפי המסלול ששחקני אשדוד עושים בשנים האחרונות סביר להניח שיום אחד קינדה יגיע לבאר שבע, כרגע הוא גם יהיה אוברפרייסד וגם לא מה שאנחנו באמת צריכים.
איך שלא תסובב את זה אין לבאר שבע שום פיתרון ריאלי בעמדה הזאת, רק בגלל איכות ההיצע המקומי ובגלל מכסת הזרים.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

לא מובן לי האמת

סמל אישי של משתמש
LIAV00S

שליחה על ידי LIAV00S »

גיא מלמד שחקן מאוד כישרוני. מאמין שיעלה את הרמה שלו כאן ויהיה סוג של מיכאל אוחנה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

South Boy כתב:
גדי קינדה קשר התקפי, לא בדיוק מה שאנחנו צריכים. בוא נגיד שבסגנון המשחק שלו הוא יותר מזכיר את מיכאל אוחנה מאשר את אלמוג כהן\קלטינס שזה שחקן בסגנון שאנחנו באמת צריכים.
דבר שני, גדי קינדה משחק באשדוד, שכמו עם שאר ארבע מאות השחקנים האחרים שהגיעו מאשדוד כנראה שאשדוד ידרשו עליו סכום מוגזם שאלונה לא תשלם אחרי כל ההשקעה בקיץ האחרון, ואני גם די בטוח שג'קי לא יעיז למכור לנו עוד שחקן בחלון הזה ובטח שלא בשלב שבו אנחנו נמצאים כי זה כבר באמת לא יראה טוב.
לפי המסלול ששחקני אשדוד עושים בשנים האחרונות סביר להניח שיום אחד קינדה יגיע לבאר שבע, כרגע הוא גם יהיה אוברפרייסד וגם לא מה שאנחנו באמת צריכים.
איך שלא תסובב את זה אין לבאר שבע שום פיתרון ריאלי בעמדה הזאת, רק בגלל איכות ההיצע המקומי ובגלל מכסת הזרים.
בוא נגיד ככה, מחר ראדי או דן נפצעים, מי מחליף אותם? כי קינדה יכול. ושוב, קינדה הוא רק דוגמה. יש שחקנים נוספים בסגנון שלו שיהיו זולים יותר.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

הפועלעולה כתב:300 אלף יורו.

חסרי עומק? גדיר, פקהארט, שהר, ברדה...
מצחיק

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

ForeverRed כתב: בוא נגיד ככה, מחר ראדי או דן נפצעים, מי מחליף אותם? כי קינדה יכול. ושוב, קינדה הוא רק דוגמה. יש שחקנים נוספים בסגנון שלו שיהיו זולים יותר.
א. לא מביאים שחקן במחיר של קינדה כדי שיהיה מחליף.
ב. לצערי וובה יחליף אותם במידה והם יפצעו כי גם אם קינדה היה בקבוצה הוא לא היה יכול להחליף אותם כי הוא שחקן שונה בתכלית מהשניים.
ג. אם יש דוגמאות יותר זולות אני אשמח לשמוע, אני באמת מנסה לחשוב על קשר 50\50 ישראלי מספיק טוב ובמחיר שפוי ולא מצליח.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

South Boy כתב:
א. לא מביאים שחקן במחיר של קינדה כדי שיהיה מחליף.
ב. לצערי וובה יחליף אותם במידה והם יפצעו כי גם אם קינדה היה בקבוצה הוא לא היה יכול להחליף אותם כי הוא שחקן שונה בתכלית מהשניים.
ג. אם יש דוגמאות יותר זולות אני אשמח לשמוע, אני באמת מנסה לחשוב על קשר 50\50 ישראלי מספיק טוב ובמחיר שפוי ולא מצליח.
א. אוחנה, אלו, ביטון, חאתם. כולם עלו לא פחות.
ב. קינדה שיחק לא מעט משחקים באשדוד כקשר השני מבין שלושה בהצלחה.
ג. קהת, שמיר, פלקוצנקו, אברהם, ממן. יש עוד.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

מלמד גם אחרי ניתוח ובלי הכנה לעונה, ככה שלפני אוקטובר לא יהיה רלוונטי.
לא ברור למה אנחנו צריכים אותו

סמל אישי של משתמש
DINIHO

שליחה על ידי DINIHO »

קהת מתחת לחלוץ

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

ForeverRed כתב: א. אוחנה, אלו, ביטון, חאתם. כולם עלו לא פחות.
א. כולם מיועדים להיות שחקני הרכב חוץ מביטון (שלא עלה מיליון יורו או יותר שזה מה שג'קי יבקש על קינדה) בזמן הקרוב וגם אתה יודע את זה, אף אחד מהם לא בא בתור שחקן ספסל.
ב. אז זה אומר שבבאר שבע הוא יכול להיות קשר אמצע? הוא משנה במשהו את הרכות שיש לנו במרכז השדה?
ג. אתה לא באמת רשמת כאן את אביב אברהם מנתניה נכון? מתי ראית אותו בכלל חוץ מבמשחק מולנו? מי הוא בכלל?
רועי קהת זול? עזוב שהוא שחקן חלש.
פלקושצ'נקו זול? בוא נראה אותך מוציא אותו מהפועל חיפה בפחות ממיליון יורו, ואני לא מדבר על זה שהוא בכלל לא קשר 50\50 וגם הוא עדיין אוברייטד גדול שלא עשה כלום חוץ מכמה משחקים בסוף העונה.
עדן שמיר? מה כבר ראית ממנו ולמה אתה חושב שהוא מספיק טוב לבאר שבע? ושוב, נראה את איזי משחרר אותו במחיר נורמלי.
חנן ממן קשר התקפי ואנחנו צריכים יותר קשר 50\50, בלי קשר אתה חושב שישחררו לך אותו עכשיו אחרי שהעונה התחילה? או שהוא יבוא להיות שחקן ספסל בבאר שבע?

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

לא מובן בכלל
יותר דחוף קישור, הקישור שלנו נחלש מאוד, גם בגלל העזיבה של הובאן, גם בגלל ירידה משמעותית ביכולת של ראדי ובכיסוי השטחים שלו.
אייבינדר כרגע חלש מאוד, חייבים קשר אמצע פיזי שיתן כוח באמצע.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ForeverRed כתב: א. אוחנה, אלו, ביטון, חאתם. כולם עלו לא פחות.
קינדה במאבק פיזי מול קוואנקה זה 50-50. לא יודע איך אתה חושב שהוא יפתור לנו את בעיית הרכות בקישור.

לגבי מלמד- אין לי מושג איפה רוצים לדחוף אותו

שלח תגובה