מיני מנוי לאירופית
מיני מנוי לאירופית
יש מצב שטרנר לא יהיה מלא בבתים של האירופית?
הבנתי שמכרו איזה 5000 מיני מנויים
הבנתי שמכרו איזה 5000 מיני מנויים
- ForeverRed
Re: מיני מנוי לאירופית
אנצל את הבמה לשאול אם מישהו לא מחדש.
אשמח לקנות מנוי נוסף למזרחי/דרומי.
תודה.
אשמח לקנות מנוי נוסף למזרחי/דרומי.
תודה.
מי יצא מהבית בחורף בשביל ויקטוריה פלזן ולוגאנו?
טרנר יהיה מלא באירופה, אבל בבקשה שאף אחד לא יספר סיפורים על להגדיל את האיצטדיון.
טרנר יהיה מלא באירופה, אבל בבקשה שאף אחד לא יספר סיפורים על להגדיל את האיצטדיון.
כבר ראיתי בכי על זה שהיריבות לא אטרקטיביות מספיק.
יהיה מלא אל תדאג, גם אם על המנויים לא יטעינו אז אנשים אחרים יקנו
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מעריך שפחות יעשו מיני מנוי מאשתקד, אבל במשחק הבית הראשון נגד לוגאנו יהיה מלא כי הרבה יקנו כרטיסים. במשחקי הבית הבאים? תלוי בתוצאות המשחקים לפני.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הרבה מחכים שתתחיל המכירה הפרונטלית. לא לכולם עובד הקטע של ההטענה באינטרנט.
משיחות עם אנשים בבתים הרבה מחכים ל10 לחודש...
ואולי כבד לאנשים לשלם? אתה חושב שכולם יכולים להרשות לעצמם את הלוקסוס הזה של מנוי לליגה וגם מיני מנוי לאירופה ואולי גם גיחה לאיזה משחק בחו"ל.South Boy כתב:מי יצא מהבית בחורף בשביל ויקטוריה פלזן ולוגאנו?
צא מהסרט
צודק, אני יודע גם על הרבה מקרים שלאבות יש מנויים ביחד עם הילדים שלהם, והם מחדשים רק לעצמם ולא לילדים.שיש כתב: ואולי כבד לאנשים לשלם? אתה חושב שכולם יכולים להרשות לעצמם את הלוקסוס הזה של מנוי לליגה וגם מיני מנוי לאירופה ואולי גם גיחה לאיזה משחק בחו"ל.
צא מהסרט
- The red one
כנראה שאם ארסנל או מילאן היו מגיעים אנשים היו מוצאים את הכסף לשלםשיש כתב: ואולי כבד לאנשים לשלם? אתה חושב שכולם יכולים להרשות לעצמם את הלוקסוס הזה של מנוי לליגה וגם מיני מנוי לאירופה ואולי גם גיחה לאיזה משחק בחו"ל.
צא מהסרט
די בחיאת אתה אמיתי תגיד לי?שיש כתב: ואולי כבד לאנשים לשלם? אתה חושב שכולם יכולים להרשות לעצמם את הלוקסוס הזה של מנוי לליגה וגם מיני מנוי לאירופה ואולי גם גיחה לאיזה משחק בחו"ל.
צא מהסרט
לא שופט אף אחד אבל אני בטוח שאם מילאן או ארסנל היו חלק מהמנוי הם כבר היו נגמרים, נראה לך הגיוני של-7 אלף מנויים אין אמצעים לשלם? זה לא רציני.
מי שיכול לשלם על מנוי לליגה וגיחה לאירופה תאמין לי שיכול לשלם 300 שקל על מיני מנוי.
אני לא נכנס לסיבות ולא שופט אף אחד שלא עושה מנוי מסיבותיו הוא, רק שאף אחד לא יבכה אחר כך למה רוביק לא מגדיל את טרנר בשביל כמה משחקים בעונה, בדיוק בגלל הדברים האלה.
לאנשים יש נטייה לחכות לדקה האחרונה ויש עוד 3 ימים להטעין.
בכל מקרה, האיצטדיון יהיה מלא.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- yanivnew91
חברים המון אנשים מחכים ל10 לחודש
בלי לחץ, טרנר יהיה מלא
בלי לחץ, טרנר יהיה מלא
- The red one
אין ספק שיחדשו הרבה יותר מ-5,000, מניח שמשהו באיזור ה-98%ניב כתב:לאנשים יש נטייה לחכות לדקה האחרונה ויש עוד 3 ימים להטעין.
אבל -
היו מחדשים 100% אם ארסנל/מילאן היו מגיעות
לא בטוח שטרנר יהיה מלא במשחקי הבית. כן, אולי ישארו כמה עשרות, ולא קרחות רציניות, אבל עדיין.