בשניה האחרונה :: 1-0 קטן-גדול על אשקלון
בשניה האחרונה :: 1-0 קטן-גדול על אשקלון
מחצית ראשונה רעה. מחצית שניה שיפור.
מזל גדול שלא זרקנו נקודות לפח. ביחד עם אירופה זה יכול היה להכניס אותנו לסחרור רציני.
פקהארט המצטיין שלי. היה מצוין ובנס לא סיים עם שער ובישול.
ויובל נעים אפס מאופס. מתבכיין שספגו אחרי תוספת הזמן למרות שהשער הובקע בדקה ה94 וחצי.
מזל גדול שלא זרקנו נקודות לפח. ביחד עם אירופה זה יכול היה להכניס אותנו לסחרור רציני.
פקהארט המצטיין שלי. היה מצוין ובנס לא סיים עם שער ובישול.
ויובל נעים אפס מאופס. מתבכיין שספגו אחרי תוספת הזמן למרות שהשער הובקע בדקה ה94 וחצי.
Re: בשניה האחרונה :: 1-0 קטן-גדול על אשקלון
השער הזה מרגיש לי כמו השער באשדוד שנה שעברה אול-אובר אגיין.
נקווה שהאפקט יהיה דומה.
נקווה שהאפקט יהיה דומה.
ענקyedidel כתב:אללה אדום
היו לא מעט התקפות טובות, חוסר המזל הגיע הפעם בדמות החמצות הזויות.
יש גם לא מעט דקות שחוסר הביטחון ניכר, וזה טבעי.
צריכים לייצר מומנטום בכוח וזה מה שעשינו היום.
פקהארט ואלחמיד היו טובים מאוד.
אוחנה בעוד הופעה גרועה. לא יודע מה עובר עליו.
יש גם לא מעט דקות שחוסר הביטחון ניכר, וזה טבעי.
צריכים לייצר מומנטום בכוח וזה מה שעשינו היום.
פקהארט ואלחמיד היו טובים מאוד.
אוחנה בעוד הופעה גרועה. לא יודע מה עובר עליו.
זה הזמן לצאת לדרך חדשה. אוויר לנשימה הגול הזה
אתה טועה.CrazyRed7 כתב: פקהארט המצטיין שלי. היה מצוין ובנס לא סיים עם שער ובישול.
היה צריך לסיים עם צמד ובישול.

דבר אחד מאוד תיסכל אותי היום, במיוחד במחצית הראשונה.
למה שיחקנו כל כך לאט?
אם לא נשנה את זה אנחנו הולכים לראות לא מעט שידורים חוזרים של המחצית הראשונה.
רוב הקבוצות בליגה הזו לא ישחקו מולנו פתוח, ובאיטיות כזו פשוט בלתי אפשרי להפתיע בהתקפה מול צפיפות.
למה שיחקנו כל כך לאט?
אם לא נשנה את זה אנחנו הולכים לראות לא מעט שידורים חוזרים של המחצית הראשונה.
רוב הקבוצות בליגה הזו לא ישחקו מולנו פתוח, ובאיטיות כזו פשוט בלתי אפשרי להפתיע בהתקפה מול צפיפות.
אלחמיד היה נפלא. מעודד מאוד. הוא ופקהארט המצטיינים
- ForeverRed
המחצית הראשונה דווקא נפתחה בקצב מהיר. צדק שיחק בשתי נגיעות מהירות ודחף את המשחק קדימה.
ראינו כמה מהלכים יפים מהצדדים, אבל הייתה בעיה בקבלת ההחלטות בפעולה האחרונה, וגם מזל היה חסר כמובן.
משם זה הלך והתדרדר.
בשנייה הפעלנו פרס של חצי שעה שאני לא יודע איך אשקלון יצאה ממנו מבלי לספוג שער.
היה חסר קצת איזון. שוב אגף ימין נעלם ליותר מדי דקות.
אהבתי את התמיכה בהתקפה של דור אלו.
אהבתי את המשחק של פקהארט.
אהבתי גם את אלחמיד.
יש סיבות להיות מעודדים, ויש כמובן עוד המון עבודה.
מתתי.
ראינו כמה מהלכים יפים מהצדדים, אבל הייתה בעיה בקבלת ההחלטות בפעולה האחרונה, וגם מזל היה חסר כמובן.
משם זה הלך והתדרדר.
בשנייה הפעלנו פרס של חצי שעה שאני לא יודע איך אשקלון יצאה ממנו מבלי לספוג שער.
היה חסר קצת איזון. שוב אגף ימין נעלם ליותר מדי דקות.
אהבתי את התמיכה בהתקפה של דור אלו.
אהבתי את המשחק של פקהארט.
אהבתי גם את אלחמיד.
יש סיבות להיות מעודדים, ויש כמובן עוד המון עבודה.
מתתי.
- The red one
למה מחכים לדקה 96 כדי לבעוט מרחוק עם בונקר כזה למההההההההה
היה משחק די טוב, יש עדין המון ליקויים במשחק הלחץ ואיבודי הכדור אבל עדיין היינו צריכים לשים לפחות 4 שערים.
וואו. אני כבר לא בנוי לדברים האלה.
היינו במרחק של חצי דקה ממשבר גדול שלדעתי האישית היה מחסל אותנו לתקופה הקרובה, מהראן היה אולי הכי חלש על המגרש לאורך כל המשחק אבל איזה ווינר שוט, אין לי ספק שזה הציל אותנו להרבה מאוד משחקים קדימה מבחינה מנטלית.
הניצחון הזה לא מבלבל אותי, הגענו למצבים שלנו והגיע לנו לנצח והיינו יותר טובים מאשקלון, אבל זה לא משנה ליקויים מהותיים ובסיסיים שאי אפשר שיקרו בקבוצה כמו באר שבע.
אני לא מדבר על שחקנים שסובלים מיום חלש (טוני. לא אופייני אבל וואו הוא פשוט הרג אותנו היום) או על כמה פעולות טובות שבגלל יום קצת פחות מוצלח מבחינת אחוזי הצלחה הסתיימו בלי שער (פקהארט), אלה דברים שקורים. אני לא זוכר מתי ראיתי את באר שבע כל כך סטטית, לא עושה בכלל תנועה ללא כדור, עמידה מפוזרת עם פערים אדירים בין ההגנה לקישור, אדישות בלתי נסבלת, משחק לחץ לא קיים, אני פשוט מתחרפן איך כל הדברים האלה צצים אחרי שתי עונות שהתאפיינו בחוזקות האלה. זה בלתי נסבל ולא יכול להימשך ככה, ושער אחד על הבאזר לא ישנה את זה.
האדישות הזאת פשוט בלתי נסבלת, לא צריך להיות מוכשר או גאון כדורגל כדי לרוץ בלי הפסקה וללחוץ את היריבה שלך כמו בולדוג, אל תקחו לנו את הדבר הכי חשוב הזה.
חייבים לחזור למקורות, חייבים להחזיר את האש וההתלהבות למשחק, אפשר לסבול הכול רק לא את האדישות הפושעת הזאת. יותר מדי שחקנים נראים שבעים, אם הם צריכים לקבל קצת צעקות מברק והצוות אז So be it רק תתעוררו כבר!
היינו במרחק של חצי דקה ממשבר גדול שלדעתי האישית היה מחסל אותנו לתקופה הקרובה, מהראן היה אולי הכי חלש על המגרש לאורך כל המשחק אבל איזה ווינר שוט, אין לי ספק שזה הציל אותנו להרבה מאוד משחקים קדימה מבחינה מנטלית.
הניצחון הזה לא מבלבל אותי, הגענו למצבים שלנו והגיע לנו לנצח והיינו יותר טובים מאשקלון, אבל זה לא משנה ליקויים מהותיים ובסיסיים שאי אפשר שיקרו בקבוצה כמו באר שבע.
אני לא מדבר על שחקנים שסובלים מיום חלש (טוני. לא אופייני אבל וואו הוא פשוט הרג אותנו היום) או על כמה פעולות טובות שבגלל יום קצת פחות מוצלח מבחינת אחוזי הצלחה הסתיימו בלי שער (פקהארט), אלה דברים שקורים. אני לא זוכר מתי ראיתי את באר שבע כל כך סטטית, לא עושה בכלל תנועה ללא כדור, עמידה מפוזרת עם פערים אדירים בין ההגנה לקישור, אדישות בלתי נסבלת, משחק לחץ לא קיים, אני פשוט מתחרפן איך כל הדברים האלה צצים אחרי שתי עונות שהתאפיינו בחוזקות האלה. זה בלתי נסבל ולא יכול להימשך ככה, ושער אחד על הבאזר לא ישנה את זה.
האדישות הזאת פשוט בלתי נסבלת, לא צריך להיות מוכשר או גאון כדורגל כדי לרוץ בלי הפסקה וללחוץ את היריבה שלך כמו בולדוג, אל תקחו לנו את הדבר הכי חשוב הזה.
חייבים לחזור למקורות, חייבים להחזיר את האש וההתלהבות למשחק, אפשר לסבול הכול רק לא את האדישות הפושעת הזאת. יותר מדי שחקנים נראים שבעים, אם הם צריכים לקבל קצת צעקות מברק והצוות אז So be it רק תתעוררו כבר!
מאוד מתחבר לדברים שאתה אומר על אנרגיה וקצב. לא ברור לי העניין הזה.South Boy כתב:וואו. אני כבר לא בנוי לדברים האלה.
אני יכול לתת פה לפחות 20 דוגמאות מהמחצית הראשונה שיכולנו לעשות פעולה מהר יותר (שחקן פנוי) ולא עשינו את זה.
אנחנו חייבים לחזור להיות קבוצה שמכתיבה קצב, ביותר מדי מקרים יריבות גוררות אותנו אחורה.
לא מסכים עם זה שראדי היה חלש הוא היחיד שניסה דרך האמצע להזיז משהו.
היה נראה כאילו השחקנים שבעים , חוסר בתנועה, או שפשוט חושבים ניתן כדור לטוני והכל יהיה בסדר. וזה הכי גרוע היה לתת הכל לטוני שהלך ראש בקיר כל הזמן גם כשלא הלך לו במקום לפרגן.
היה נראה כאילו השחקנים שבעים , חוסר בתנועה, או שפשוט חושבים ניתן כדור לטוני והכל יהיה בסדר. וזה הכי גרוע היה לתת הכל לטוני שהלך ראש בקיר כל הזמן גם כשלא הלך לו במקום לפרגן.