The red one כתב:
בוא אשאל אותך שאלה - אם מילאן או ארסנל היו באות, אתה חושב שכל כך הרבה לא היו מחדשים?
ברור שהיו מחדשים יותר. מה הנקודה?
היה לך ספק שלא כל ה- 16,000 הם אוהדים שרופים שיבואו בכל מצב? כאלה יש לך כמה אלפים בודדים. כמו בכל קבוצה.
את השאר צריך "למשוך", אין מה לעשות. לא כולם לקוחות שבויים.
bs war כתב:
ברור שהיו מחדשים יותר. מה הנקודה?
היה לך ספק שלא כל ה- 16,000 הם אוהדים שרופים שיבואו בכל מצב? כאלה יש לך כמה אלפים בודדים. כמו בכל קבוצה.
את השאר צריך "למשוך", אין מה לעשות. לא כולם לקוחות שבויים.
אז זהו, שלי זה מאוד ברור, אבל יש פה אנשים שמתעקשים לראות את המציאות אחרת.
לגיטימי מבחינה כלכלית נטו לאוהדים פחות שרופים לא לקנות מנוי במחיר של 140 שקל למשחק ליריבות לא אטרקטיביות.
סך הכל לא חידשו 2000. 10 אלף כן חידשו. את ה2000 מנויים ימכרו גם בקרוב.
yakar כתב:לגיטימי מבחינה כלכלית נטו לאוהדים פחות שרופים לא לקנות מנוי במחיר של 140 שקל למשחק ליריבות לא אטרקטיביות.
סך הכל לא חידשו 2000. 10 אלף כן חידשו. את ה2000 מנויים ימכרו גם בקרוב.
לא אטרקטיביות?!
באיזה סרט האוהדים שלנו חיים?אני לא מצליח להבין
תפסיקו לזיין ת שכל.
10500 מתוך 12500 מנויים חידשו.
איך אתם אוהבים להיכנס לכיס ולנשמה של אנשים.
כן לא כולם יכולים, מתוך 2000 שלא חידשו אני בטוח שרוב גדול לא עומד במעמסה הכלכלית.
וכן, אם היו מגיעות לפה ארסנל ומילאן אז היו נמכרים יותר, מי ישמע זה רק בישראל, לכו תציגו את הטענה הזאת לאוהדי ברסה שממלאים את הקאמפ נואו פחות מ 5 פעמים בעונה בליגה.
זה הכדורגל וככה זה עובד, בכל מקום לא רק בבאר שבע.
מי שאומר שמעדיף טרנר של 16k על טרנר של 20k הוא הזיה (באופן תיאורטי כמובן, לא בשקלול של השקעה כספית, זמן שיפוץ וכו', ביום אחד טרנר מוגבה בעוד 7 שורות והופך להיות 20k מקומות עם אופציה למכירה של עוד 3500 מנויים, מישהו פה לא קונה את זה??)
oranu כתב:תפסיקו לזיין ת שכל.
כן לא כולם יכולים, מתוך 2000 שלא חידשו אני בטוח שרוב גדול לא עומד במעמסה הכלכלית.
וכן, אם היו מגיעות לפה ארסנל ומילאן אז היו נמכרים יותר, מי ישמע זה רק בישראל, לכו תציגו את הטענה הזאת לאוהדי ברסה שממלאים את הקאמפ נואו פחות מ 5 פעמים בעונה בליגה.
מי שאומר שמעדיף טרנר של 16k על טרנר של 20k הוא הזיה (באופן תיאורטי כמובן, לא בשקלול של השקעה כספית, זמן שיפוץ וכו', ביום אחד טרנר מוגבה בעוד 7 שורות והופך להיות 20k מקומות עם אופציה למכירה של עוד 3500 מנויים, מישהו פה לא קונה את זה??)
oranu כתב:תפסיקו לזיין ת שכל.