מיכאל אוחנה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: מיכאל אוחנה

שליחה על ידי The red one »

LIAV00S כתב:בכר שם לב שהשחקן לא משקיע באימונים והתחיל לזלזל.
נכנס לעימות איתו והודח מהאימון ומהמשחק היום. תקחו את
זה לאם שאתם רוצים האם להאמין או לא, זה כבר בחירה שלכם.
טוב אחי

אין לך מושג, אבל אתה אומר את זה כי מ'כפת לך. אני מעריך שאם זה היה נכון, כבר היינו שומעים על זה. אני רחרחתי אתמול מהרגע ששמעתי שהוא לא בסגל. כולם הרימו גבה לנוכח הסיבה ה"מקצועית" אבל אף אחד לא יודע בוודאות מה קרה, ואם מדובר בסדרת חינוך על הדרך, או אכן בעימות כזה או אחר.

אז תרשה לי לפקפק בעובדה שאתה יודע.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

שחקן צעיר שצריך שיכוונו וידריכו אותו, חלק מזה כולל גם צעדים כמו שעשה בכר.
בטוח שיחזור שחקן טוב יותר.

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

LIAV00S כתב:בכר שם לב שהשחקן לא משקיע באימונים והתחיל לזלזל.
נכנס לעימות איתו והודח מהאימון ומהמשחק היום. תקחו את
זה לאם שאתם רוצים האם להאמין או לא, זה כבר בחירה שלכם.
EHA זה אתה?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

yanivnew91 כתב: EHA זה אתה?
EHA לא היה אני?
כי טוטי ואורי אמרו לי שזה אני ;)

ומה אתם מאכילים את הטרול, תתעלמו ממנו כבר!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

דר אדום בנשמה כתב: ומה אתם מאכילים את הטרול, תתעלמו ממנו כבר!
אם לא היית, היו צריכים להמציא אותך.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

טרול הוא מונח בסלנג האינטרנט המתאר גולש אשר מפיק הנאה מפעולות שלהוב ברשת (פעילות המתבטאת בתגובות סרק, שימוש עקבי בסרקזם והשחתת תוכן).
הגדרה רחבה יותר של המונח כוללת גם פעולות התחזות לגולשים אחרים ברשת והספמה (שליחת הודעות המפרסמות אתרים ומוצרים שונים, לעתים תוך כדי ההתחזות).
הגדרה רחבה עוד יותר כוללת גם מגוון פעולות האקינג, בפרט בהקשר גניבת זהויות.
הפעילות המיוחסת לטרולים נקראת "טרולינג" (מאנגלית: Trolling) ובעברית לעתים מקובל גם הכינוי הטרלה.
יש הטוענים כי במקרים מסוימים, פעילות טרולים עלולה לסכן את עצם קיומה של קהילה אינטרנטית בכך שהם פוגעים הלוך ושוב בתהליכויות הטבעית שלה.

הטרול הטיפוסי עסוק בחרחור ריב ומדון. על פי רוב הוא יעשה זאת על ידי הכנסת תוכן שגוי או תוכן שיעורר אנטגוניזם בקרב הגולשים. במקרים קיצוניים יפעל לשיבוש פעילות והרס אתרי התוכן השונים. הטרול נוהג לעורר מהומות וויכוחים במרחב האינטרנטי: בפורומים, צ'אטים, בבלוגים וברשתות חברתיות שונות. הטרולים משולחי רסן בהתבטאויותיהם בדפי רשת, ואפשר להניח[דרוש מקור] ש"בחיים האמיתיים" - פנים אל מול פנים - לעולם לא היו מעזים ומסוגלים להתנהג כך. האנונימיות היא מקור כוחם ובה טמונה התעוזה שלהם, הסלנג הנפוץ באינטרנט הישראלי לאדם מסוג זה הוא "עבריין מקלדת".
חוקרים מאוניברסיטת מאניטובה ומאוניברסיטת ויניפג בקנדה מצאו כי "טרולים ברשת חשים שמחה לאיד מהמצוקה של אחרים"[1] ומצאו שהם מציגים, הרבה יותר מאנשים אחרים באינטרנט, מאפיינים של נרקיסיזם, פסיכופתיה ומקיאווליאניזם.[2][3]
הם אדישים לביקורת של גולשים אחרים ולפנייה ללבם. אין בהם סממני הקשבה, הבנה והיגיון - הם מפיקים הנאה מהנזק וההרס שהם זורעים במרחב האינטרנטי. ישנם פסיכולוגים הסבורים, שההדים הרבים ותשומת הלב שהטרולים זוכים להם בעקבות הנזק שנגרם על ידם ברשת, יחזקו אותם להמשיך בהתנהגותם ההרסנית, שכן גם תשומת לב שלילית - היא בכל זאת תשומת לב. טרול הפך לכינוי גנאי נפוץ ולעתים הוא מכוון גם כלפי אנשים שמביאים דעה לא פופולרית במיוחד בדיון גם אם אינם מנסים להכעיס מי מהמשתתפים. תופעת הטרולים ברשת הפכה לתופעה שכיחה ולפיכך מרבית הגולשים אינם מייחסים חשיבות יתרה לפועלם ואף לרוב מגלים אדישות לפעילותם עד יעבור זעם. הטרולים מהווים גורם שפוגם בהנאת הגולשים ברשת, שבמקרי קיצון אף עלולים לפרוש מעשייתם בפורומים שונים כתוצאה מהאווירה העכורה והכעס שיוצרים הטרולים.

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

RedBend כתב:טרול הוא מונח בסלנג האינטרנט המתאר גולש אשר מפיק הנאה מפעולות שלהוב ברשת (פעילות המתבטאת בתגובות סרק, שימוש עקבי בסרקזם והשחתת תוכן).
הגדרה רחבה יותר של המונח כוללת גם פעולות התחזות לגולשים אחרים ברשת והספמה (שליחת הודעות המפרסמות אתרים ומוצרים שונים, לעתים תוך כדי ההתחזות).
הגדרה רחבה עוד יותר כוללת גם מגוון פעולות האקינג, בפרט בהקשר גניבת זהויות.
הפעילות המיוחסת לטרולים נקראת "טרולינג" (מאנגלית: Trolling) ובעברית לעתים מקובל גם הכינוי הטרלה.
יש הטוענים כי במקרים מסוימים, פעילות טרולים עלולה לסכן את עצם קיומה של קהילה אינטרנטית בכך שהם פוגעים הלוך ושוב בתהליכויות הטבעית שלה.

הטרול הטיפוסי עסוק בחרחור ריב ומדון. על פי רוב הוא יעשה זאת על ידי הכנסת תוכן שגוי או תוכן שיעורר אנטגוניזם בקרב הגולשים. במקרים קיצוניים יפעל לשיבוש פעילות והרס אתרי התוכן השונים. הטרול נוהג לעורר מהומות וויכוחים במרחב האינטרנטי: בפורומים, צ'אטים, בבלוגים וברשתות חברתיות שונות. הטרולים משולחי רסן בהתבטאויותיהם בדפי רשת, ואפשר להניח[דרוש מקור] ש"בחיים האמיתיים" - פנים אל מול פנים - לעולם לא היו מעזים ומסוגלים להתנהג כך. האנונימיות היא מקור כוחם ובה טמונה התעוזה שלהם, הסלנג הנפוץ באינטרנט הישראלי לאדם מסוג זה הוא "עבריין מקלדת".
חוקרים מאוניברסיטת מאניטובה ומאוניברסיטת ויניפג בקנדה מצאו כי "טרולים ברשת חשים שמחה לאיד מהמצוקה של אחרים"[1] ומצאו שהם מציגים, הרבה יותר מאנשים אחרים באינטרנט, מאפיינים של נרקיסיזם, פסיכופתיה ומקיאווליאניזם.[2][3]
הם אדישים לביקורת של גולשים אחרים ולפנייה ללבם. אין בהם סממני הקשבה, הבנה והיגיון - הם מפיקים הנאה מהנזק וההרס שהם זורעים במרחב האינטרנטי. ישנם פסיכולוגים הסבורים, שההדים הרבים ותשומת הלב שהטרולים זוכים להם בעקבות הנזק שנגרם על ידם ברשת, יחזקו אותם להמשיך בהתנהגותם ההרסנית, שכן גם תשומת לב שלילית - היא בכל זאת תשומת לב. טרול הפך לכינוי גנאי נפוץ ולעתים הוא מכוון גם כלפי אנשים שמביאים דעה לא פופולרית במיוחד בדיון גם אם אינם מנסים להכעיס מי מהמשתתפים. תופעת הטרולים ברשת הפכה לתופעה שכיחה ולפיכך מרבית הגולשים אינם מייחסים חשיבות יתרה לפועלם ואף לרוב מגלים אדישות לפעילותם עד יעבור זעם. הטרולים מהווים גורם שפוגם בהנאת הגולשים ברשת, שבמקרי קיצון אף עלולים לפרוש מעשייתם בפורומים שונים כתוצאה מהאווירה העכורה והכעס שיוצרים הטרולים.
תודה ויקי

סמל אישי של משתמש
oren2792

שליחה על ידי oren2792 »

הייתי גם מוסיף שטרולים לרוב חיים מתחת לגשרים.

סמל אישי של משתמש
LIAV00S

שליחה על ידי LIAV00S »

ואתם תמשיכו לאכול .... על הפרצוף שלכם הסקופים שלי

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

LIAV00S כתב:ואתם תמשיכו לאכול .... על הפרצוף שלכם הסקופים שלי
כל הכבוד. תודה על הסקופ
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

רשת נעלי SCOOP נוסדה לפני 20 שנים ונמצאת בבעלותם של האחים פרדי ורונ אינסאז. הרשת מתמחה בייבוא ושיווק נעליים, תיקים ואביזרי אופנה הפונה לקהל יעד נשי צעיר ודינמי. כיום, מונה הרשת55 סניפים בפריסה ארצית בקניונים ובמרכזי הקניות המרכזיים ברחבי הארץ. בחברה יש כ-250 עובדים. SCOOP משתתפת מידי שנה, בתערוכות נעליים הנחשבות ביותר בעולם: איטליה, גרמניה, ברזיל והונג קונג. החנויות החדשות, מעוצבות בסגנון צעיר וססגוני ומציגות קולקציה טרנדית ואופנתית המתאפיינת במראה סופר עכשווי ועדכני בהתאם למגמות האופנה העולמיות.

תמשיך לקרוא וואן ולהביא לכאן סקופים. יישר כח

סמל אישי של משתמש
LIAV00S

שליחה על ידי LIAV00S »

RedBend כתב:רשת נעלי SCOOP נוסדה לפני 20 שנים ונמצאת בבעלותם של האחים פרדי ורונ אינסאז. הרשת מתמחה בייבוא ושיווק נעליים, תיקים ואביזרי אופנה הפונה לקהל יעד נשי צעיר ודינמי. כיום, מונה הרשת55 סניפים בפריסה ארצית בקניונים ובמרכזי הקניות המרכזיים ברחבי הארץ. בחברה יש כ-250 עובדים. SCOOP משתתפת מידי שנה, בתערוכות נעליים הנחשבות ביותר בעולם: איטליה, גרמניה, ברזיל והונג קונג. החנויות החדשות, מעוצבות בסגנון צעיר וססגוני ומציגות קולקציה טרנדית ואופנתית המתאפיינת במראה סופר עכשווי ועדכני בהתאם למגמות האופנה העולמיות.

תמשיך לקרוא וואן ולהביא לכאן סקופים. יישר כח
וואן ? תראה באיזה שעה פרסמתי

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

LIAV00S כתב:
וואן ? תראה באיזה שעה פרסמתי
הופיע אתמול בוואן בלילה עדכון ראשון איזור השעה 23:30

רק מה? זה אתר פורנו (חחח ואין לי בעיה עם זה, מבורך), זה אך טבעי שהוא יהיה מקור המידע של ייצור כמוך

ynet ו-וואלה, שני אתרים קצת יותר רציניים ביחס לזבל שאתה מצטט ממנו
כתבו בהאי לישנא, יענו לא נגעתי:

וואלה:
"האם מיכאל אוחנה הודח מסגל באר שבע מול לוגאנו בשל בעיית משמעת?
השחקן לא ייכלל בסגל האלופה למשחק מול לוגאנו (22:05) ויש מי שתולים זאת בכעס של ברק בכר על התנהגותו במהלך האסיפה אתמול בשילוב החלטה מקצועית."
גם סימן שאלה בכותרת וגם יש מי שתולים, רוצה לומר אין לנו מושג מזה וכנראה שגם במועדון לא.

ynet:
"האם אוחנה נופה מסגל ב"ש מסיבות לא מקצועיות?
הקשר לא יצא עם חבריו לבית המלון, לקראת המשחק הביתי מול לוגאנו (22:05) בפתיחת שלב הבתים של הליגה האירופית."
שוב סימן שאלה שבעצם אומר - ראיתי כותרת בוואן ואני מפחד להישאר מאחור אז אני מפרסם, אבל אין לי מושג מה קורה.

בקיצור תמשיך כמו שאתה, זה מוסיף עניין פה לפורום

סמל אישי של משתמש
Red Temple

שליחה על ידי Red Temple »

לא צריכים להיות חכמים בשביל להבין שמשהו התרפרף אצל אוחנה רואים את זה בשפת גוף ובסגנון משחק השכונתי שלו.
כנראה הקטע עם הטלפון כבר שבר את הכלים, שמח שזה קורה עכשיו לפני שיהפוך לפרמדונה כמו חברו התעבן

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

כשאתה מביא ומאמן שחקנים צעירים אתה חייב לעבור דרך דברים אישיותיים ומנטליים, מעבר למקצועיים

זה לא הופך את אוחנה לפרובלמט שהשתן עלה לו לראש (יא טרול משועמם)
וזה לא הופך את זריהן לאימפוטנט שממציא פציעות כדי לעשות עיסקיות באווז הזהב

רציתם ילדים?
סבלנות, ככה זה בעולם האמיתי ולא במנג'ר- אתה מקבל חומר גלם, תוצר לא מוגמר גם באישיות

שלח תגובה