אבל יש מקומות פנויים, יש 3200 כיסאות ולא נמכר לעולם כרטיס אחד מעל מספר הכיסאות הקיים.The red one כתב:אני מניח שהאנשים שנתקעים במעברים הם פשוט אלה שמגיעים מאוחר
ליגה אירופ׳ מח׳ 1 :: 2-1 אדום בטרנר
Re: ליגה אירופ׳ מח׳ 1 :: 2-1 אדום בטרנר
- red and white
- Title: Almog
אבל לא כיף להיות בצדדים אם אתה רוצה לשירNoam98 כתב: אבל יש מקומות פנויים, יש 3200 כיסאות ולא נמכר לעולם כרטיס אחד מעל מספר הכיסאות הקיים.
אבל הם לא שריםred and white כתב: אבל לא כיף להיות בצדדים אם אתה רוצה לשיר
- red and white
- Title: Almog
הרוב כןNoam98 כתב: אבל הם לא שרים
מה שהזוי שאנשים שומרים לעצמם שם מקומות.The red one כתב:אני מניח שהאנשים שנתקעים במעברים הם פשוט אלה שמגיעים מאוחר
פלוס - יש מקומות בשורות גבוהות, רואים יותר טוב. מה הקטע?
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
למה לא? מאוד לגיטימי.South Boy כתב:
אם שלחת חבר שישמור לך מקום והגעת חצי שעה לפני המשחק זה לא הגיוני שתשב במקום שמישהו שהגיע שעות לפניך לא יישב בו.
אם היה מקים מישהו סתם ככה כי בא לו לשבת שם-זה כבר אירוע אחר.
מה לעשות, יש אנשים שהם מעל עשור ועוד מעט שני עשורים יושבים בגוש גם אם לא נמצאים היום בתוך הארגון. הם עושים תורנות בינם וכל פעם מישהו אחר שומר.
תאמין לי שאלה האנשים האחרונים שאפשר להאשים בחוסר עידוד.
הם לא עושים שום דבר שהוא לא בסדר. וזה כולל את ידידאל ואת ״מדביקי השמות״ למיניהם (שלא מסתמכים רק על המדבקה).
רק לחדד- אני בכלל יושב בשער 5.
כל כך שמח שאני כבר לא במקום הזהyedidel כתב:
מודה באשמה
אבל לגיטימי אם משקיעים שעתיים לפני לשמור מקומות. זה לא שבאים 10 דקות לפני השריקה ומקימים אנשים

- The red one
אנשים מעדיפים לא לשבת בצדדים של הטריבונותNoam98 כתב: אבל יש מקומות פנויים, יש 3200 כיסאות ולא נמכר לעולם כרטיס אחד מעל מספר הכיסאות הקיים.
כשיציע העידוד הוא גם היציע הכי זול באצטדיון, תמיד יגיעו נלווים לזה
בעולם מושלם, זה אמור להיות היציע שבו אנשים מוכנים אפילו לשלם יותר בכדי להיות חלק ממנו
אני יושב בדרומי אחרי שנקלעתי לחצי עונה במזרחי, והייתי מוכן להוסיף הרבה כסף כדי לעבור
בעולם מושלם, הגוש של ה-500 איש שמעודדים 90 דק' היה באמצע הדרומי בלי כל מיני נספחים
בעולם מושלם, זה אמור להיות היציע שבו אנשים מוכנים אפילו לשלם יותר בכדי להיות חלק ממנו
אני יושב בדרומי אחרי שנקלעתי לחצי עונה במזרחי, והייתי מוכן להוסיף הרבה כסף כדי לעבור
בעולם מושלם, הגוש של ה-500 איש שמעודדים 90 דק' היה באמצע הדרומי בלי כל מיני נספחים
לאט לאט, העונה הזו מתחילה מבחינתנוEelect כתב:לא מבין איך הפכנו משחק שבו במחצית הראשונה התלבטתי האם זה יסתיים 4 או 5-0 למשחק שבעשרים דקות האחרונות אני קוזז
ציפורניים ומרגיש שאנחנו הולכים לאבד את זה. תנודה כל כך גדולה באינטנסיביות בין השלושים דקות הראשונות לשאר המשחק.
אוגו היה מעולה היום לדעתי. מליקסון במחצית ראשונה חלומית, כנ"ל אייבינדר שאח"כ נחלש מאוד.
טוני ביום פחות טוב. גם פחות אהבתי את המשחק של טהאה, התקשה מאוד במאבקי אחד על אחד.
יוצא מהמשחק עם תחושה חמצמצה כי זה באמת מרגיש שאנחנו הולכים להתפוצץ היום ופתאום
סוג של הגשנו להם את המשחק. בכר היה צריך להגיב מהר יותר עם החילופים.
למרות הכל, הכי חשוב שלא איבדנו פה נקודות.
אני דווקא יצאתי מעודד מאוד מהמשחק הזה, למרות ה-60 דק' הלא יציבות בשלהי הראשונה ולאורך המחצית השניה.
היו דקות שחזרנו להיות המפלצת של שנה שעברה, תוקפנית אגרסיבית אסרטיבית, כזאת שיודעת מה היא רוצה מעצמה ולא רואה אף אחד ממטר.
לגבי האווירה, לא מחדש כאן משהו שלא שמעתם בעבר, ההשפעה של טרנר היא באמת משהו פנומנלי.
ההשפעה היא לשני הכיוונים לחיוב ולשלילה, מי שלא הפנים שהוא מקבל מה שמגיע לו אז בהצתה מאוחרת שיתחיל להפנים.
בחצי השני לוגאנו עברה לקו אחורי של 4 ולקח לנו קצת זמן לעכל את העניין.
אחרי פתיחת מחצית מנומנמת של הקהל והקבוצה, ליתר דיוק בדקה ה56, התחילו לשיר שידעו כולם וזה היה מהרגעים האלו שטרנר נדלק, סתם ככה. 2 דק' אחרי הגיע ה2-0 (לא חסרות דוגמאות כאלו)
זה היפותטי כמו תמיד, אבל אני בטוח שאם טרנר היה נראה ונשמע 60 דק' כמו שנשמע בתחילת המשחק, אנחנו דורסים ולא מנצחים על חודו של שער.
לצערי כקהל אנחנו תלויים האחד בשני ואנחנו באמת צריכים גרונות ואנרגיה חיובית כדי לחזור ליהנות.
עם התמדה וחזרה לפשטות ולאפרוריות שכרוכה במשחק הגנה כמו שברק רוצה, עם הפנמה שמה שהשגנו שנה שעברה נגמר ולא רלוונטי, ושצריך להתחיל הכל שוב מהתחלה, רצף הדקות הטובות שלנו ייגדל בהדרגה.
ככה נכנסים לזון, לאט ובטוח.
- yanivnew91
רבע שעה ראשונה ברמה של ליגת האלופות
לחץ מפחיד על הכדור, הם בקושי יכלו לנשום.
כבר רשמו את זה פה וזה בדיוק מה שאמרתי לחברים שלי במגרש- הפנדל של פקהארט נכנס וזה נגמר ב4 לנו
לחץ מפחיד על הכדור, הם בקושי יכלו לנשום.
כבר רשמו את זה פה וזה בדיוק מה שאמרתי לחברים שלי במגרש- הפנדל של פקהארט נכנס וזה נגמר ב4 לנו
עידוד חלש שאפילו לא דומה לשנה הראשונה בטרנר מוכן לקבל 20 אחוז מהטירוף של העונה הראשונה
זה שי !
זה שי !