הפועל חיפה- הפועל ב"ש, שבת, 20:30, אצט' עירוני חיפה
Re: הפועל חיפה- הפועל ב"ש, שבת, 20:30, אצט' עירוני חיפה
האשמנו את סמי עופר, את החגים, את האוהדים, את ההדחה מליגת האלופות.
כשאתה רוצה לחשוב שכל העולם דפוק, ואתה בסדר, אתה עושה מעשה כמו שאוגו עשה.
כשאתה רוצה לחשוב שכל העולם דפוק, ואתה בסדר, אתה עושה מעשה כמו שאוגו עשה.

אדם בלי מוח. הכי טיפש בגלקסיה.דר אדום בנשמה כתב:דיי כבר יא חתיכת עיוור.
תמשיך לטמון את הראש בחול עם הירידות עליי.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כן אתה באמת כזה.CrazyRed7 כתב: אני אדם בלי מוח. הכי טיפש בגלקסיה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אני פחות כותב בזמן האחרון אבל באמת שאני רושם ממקום של כאב.. הקבוצה נראית שבעה, כאילו לא רוצה ואני לא מבין למה זה נראה ככה.. אי אפשר לתרץ עייפות כי אין באמת עומס בשבועיים האחרונים פשוט אין קצב וחדוות המשחק פשוט לא קיימת השנה ואני לא מצליח להבין מה הסיבה.. תעזרו לי ולבכר להבין כי אני חושב שגם הוא מגרד את הראש מייאוש מהיכולת השחקנים שלו
איזה כדור דבילי של אוגו בסוף, הרג אותי.
קיבלנו גול ששוער צריך לקחת, חיימוב לא יציב.
מה שהכי מחרפן זה שהכל מתחיל ונגמר בגישה, יותר מדי שחקנים עם מניירות של כוכבי כדורגל.
קיבלנו גול ששוער צריך לקחת, חיימוב לא יציב.
מה שהכי מחרפן זה שהכל מתחיל ונגמר בגישה, יותר מדי שחקנים עם מניירות של כוכבי כדורגל.
אנחנו פשוט פרייארים ויהירים. כלכך הרבה איבודי כדור של ליגה א'.
חייבים להעלות את קצב המשחק. אין שום סיבה שמשחק שמתחיל עם גול בדקה הרביעית לא יסתיים בשחיטה.
מאז הגול שיחקנו לאט כאילו אנחנו מובילים 6-0.
מאז הגול שיחקנו לאט כאילו אנחנו מובילים 6-0.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
פראיירים נאיביםם !!
רצים הכי מעט מהיריבה כל משחק
נראנו גרוע למה לחכות עם החליפום
עד שער השיוון
וחילופים גרועים
למה פאקרט יצא
ולמה וואקמה על הדשא
????!
רצים הכי מעט מהיריבה כל משחק
נראנו גרוע למה לחכות עם החליפום
עד שער השיוון
וחילופים גרועים
למה פאקרט יצא
ולמה וואקמה על הדשא
????!
עצוב שאתם בכלל מופתעים.
לא נעים לאנשים כאן לשמוע את האמת, שיש יותר מדי אדישות וחוסר מחויבות וזה לא יכול להימשך ככה, זה מה שקורה.
אני לא יודע מה הסטטיסטיקה אבל הם נראט כאילו זה היה אימון שחרור. זה היה מביך לראות את הפועל חיפה מתאבדים על כל כדור ואתה עומד ומסתכל עליהם.
משחק שלם בהליכה, בלי לחץ, בלי תנועה ללא כדור, בלי אגרסיביות, זוועה בלתי נתפסת.
מה התירוצים הפעם? עייפות? עברו שישה ימים מהמשחק האחרון, תחילת עונה? אנחנו באוקטובר כבר.
יש שובע אדיר בקבוצה, אדישות לא מובנת, חוסר מחויבות חד וחלק, הקבוצה הזאת צריכה שינוי פאזה דחוף ושחקנים צריכים לשלם בחולצה שלהם.
מי שלא רץ לא משחק, נשבר הזין סופית כבר. אל תנצחו כל משחק, אל תחלקו חמישיות, רק תרוצו.
גועל נפש, אין לי מילים אחרות. התוצאה אפילו לא מעניינת, זאת פשוט יריקה בפנים, זה פשוט יכול להרוג אותי מעצבים.
ברק צריך לצאת מהאדישות ומהגישה המלטפת, לא צריך לשבור את הכלים אבל צריך להעיר אותם בכוח.
לא נעים לאנשים כאן לשמוע את האמת, שיש יותר מדי אדישות וחוסר מחויבות וזה לא יכול להימשך ככה, זה מה שקורה.
אני לא יודע מה הסטטיסטיקה אבל הם נראט כאילו זה היה אימון שחרור. זה היה מביך לראות את הפועל חיפה מתאבדים על כל כדור ואתה עומד ומסתכל עליהם.
מה התירוצים הפעם? עייפות? עברו שישה ימים מהמשחק האחרון, תחילת עונה? אנחנו באוקטובר כבר.
יש שובע אדיר בקבוצה, אדישות לא מובנת, חוסר מחויבות חד וחלק, הקבוצה הזאת צריכה שינוי פאזה דחוף ושחקנים צריכים לשלם בחולצה שלהם.
מי שלא רץ לא משחק, נשבר הזין סופית כבר. אל תנצחו כל משחק, אל תחלקו חמישיות, רק תרוצו.
גועל נפש, אין לי מילים אחרות. התוצאה אפילו לא מעניינת, זאת פשוט יריקה בפנים, זה פשוט יכול להרוג אותי מעצבים.
ברק צריך לצאת מהאדישות ומהגישה המלטפת, לא צריך לשבור את הכלים אבל צריך להעיר אותם בכוח.
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 23 ספטמבר 2017, 21:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
הפועל חיפה רצו 111 קילומטר ואנחנו רק 104.South Boy כתב:עצוב שאתם בכלל מופתעים.
מי שלא רץ לא משחק, נשבר הז** סופית כבר. אל תנצחו כל משחק, אל תחלקו חמישיות, רק תרוצו.
גועל נפש, אין לי מילים אחרות. התוצאה אפילו לא מעניינת, זאת פשוט יריקה בפנים, זה פשוט יכול להרוג אותי מעצבין.
הקבוצה שמניעה יותר ומתגוננת פחות רצה פחות מהיריבה. מתי המוח הקטן שלך יקלוט את זה כבר?דר אדום בנשמה כתב: הפועל חיפה רצו 111 קילומטר ואנחנו רק 104.
עד כדי כך מתגוננים ש-7 קילומטר יותר הם רצים? סליחה אבל אתה מזיין את השכל.CrazyRed7 כתב: הקבוצה שמניעה יותר ומתגוננת פחות רצה פחות מהיריבה. מתי המוח הקטן שלך יקלוט את זה כבר?
זה חד וחלק פועל יוצא של אדישות.
כל קבוצה מתגוננת מולנו? לא יודע מה ראית אבל הפועל חיפה ממש לא התגוננה מולנו, אולי רק בסוף, חוץ מהבעיטות של ראדי מרחוק פשוט לא היה לנו משחק התקפה ועד שהגענו לרחבה הפועל חיפה התארגנו מאחורה, וגם אם הם התגוננו עד עכשיו העונה לא הייתה פעם אחת שרצנו יותר מהיריבה, זאת פשוט אדישות והליכה על המגרש.
תפסיקו לשקר לעצמכם, תפסיקו לטמון את הראש בחול, תפסיקו כבר לעדן את המציאות!
- דר אדום בנשמה
ס7 קילומטר יותר?CrazyRed7 כתב: הקבוצה שמניעה יותר ומתגוננת פחות רצה פחות מהיריבה. מתי המוח הקטן שלך יקלוט את זה כבר?
וואלה מה אתה אומר.
אתה ממש חכם, אמרו לך את זה פעם?
נו באמת. אתה עושה להם הנחותCrazyRed7 כתב: הקבוצה שמניעה יותר ומתגוננת פחות רצה פחות מהיריבה. מתי המוח הקטן שלך יקלוט את זה כבר?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
צא מהמתקפה האוטומטית..אתה פשוט טועה.CrazyRed7 כתב: הקבוצה שמניעה יותר ומתגוננת פחות רצה פחות מהיריבה. מתי המוח הקטן שלך יקלוט את זה כבר?