משהו שמפריע לי - מחירי הכרטיסים !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
זה שי !

משהו שמפריע לי - מחירי הכרטיסים !

שליחה על ידי זה שי ! »

מחירי הכרטיסים הרבה יותר מפרעים לי מאשר המנוי [ למרות שאת שלי עשיתי כבר ] הרבה מאוד אנשים לא ישלמו 80 שקל למשחק להתחשב בזה שהם באים לבד מה עם אבא לוקח את הבן שלו למשחק זה כבר יוצא יותר מ100 שקל
אני חושב שמחירי הכרטיסים השנה בכל הארץ צריכים להשתנות כל העולם במיתון הכלכלה נופלת לאנשים אין כסף לגמור תחודש ולוקחים מחיר של 80 שקל
אין לי מה להגיד לאלונה כי היא רוצה להיות כמו קבוצה גדולה ולהכניס כסף אבל אלונה יכולה להיות יותר חכמה
להוריד במעט את המחיר להראות התחשבות הקהל יחזיר לה
עדיף שיקנו 2000 כרטיסים ב60 שקל ולא 1000 כרטיסים ב80 שקל
זאת דעתי ..!
אתמול ישבתי עם מישהו שמנהל עסק של משקאות הוא אמר לי שלפעמיים עדיף להוריד במחיר ויקנו ממך יותר מאשר להיתקע עם הסחורה ובקושי למכור חצי
שוב זה לא רק כלפיי ב"ש אלא לכל מגרש בארץ !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
sumsum

Re: משהו שמפריע !

שליחה על ידי sumsum »

שלחו לי אותך מהשמיים, כמה עולה וודקה-רד בול היום?

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

איפה ? במועדון או ככה ?
חוץ מזה שתלוי באיכות של הוודקה? לאיזה וודקה אתה מתכון
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

הפער בין הכמות שתבוא ב80 לעומת אלה שיבואו ב60 לא כל כך גדול.
ועדיין, מסכים שבכלללללל הארץ המחירים גבוהים מדי. אבל זאת תופעה ארצית, אין מה לעשות. מה גם שחלק מהמיתוג של המועדון זה לא למכור כרטיסים במחירי רעננה.

בכל מקרה, הבעיה צריכה להיפתר ע"י אנשים מגבוה- לתת לזה פיתרון ארצי...ההתאחדות צריכה לפעול בנושא.
אל תשכח שהמשטרה גוזלת מהקבוצות מיליונים על גבי מיליונים כל שנה על זה שהם רואים את המשחק בסבבה שלהם ובעיקר גורמים ללחץ בכניסה ובלאגן ביציע.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אין בעייה שמול הגדולות זה יהיה 80 שקל כי אנשים יבואו כי יהיה אווירה טובה משחק טוב וכ'ו
אבל מול רעננה עכו אחי נצרת לא ניראה לי שיבואו באותה כמות אלה עם נרוץ בצמרת
לדעתי במשחקים הפחות מעניינים אפשר להוריד במחיר ואז יבואו יותר צופים
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

צריך לעשות כמו בני יהודה 40 שקל לא משנה למי...

סמל אישי של משתמש
RedRock
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

זה שי ! כתב:אין בעייה שמול הגדולות זה יהיה 80 שקל כי אנשים יבואו כי יהיה אווירה טובה משחק טוב וכ'ו
אבל מול רעננה עכו אחי נצרת לא ניראה לי שיבואו באותה כמות אלה עם נרוץ בצמרת
לדעתי במשחקים הפחות מעניינים אפשר להוריד במחיר ואז יבואו יותר צופים
זה שי !
אגב...באיטליה זה ככה. אם אני לא טועה גם באנגליה.

מחירי הכרטיסים במשחקי הבית של אינטר נגד יובה\מילאן\רומא\אודינזה (אין לי מושג למה)...יקרים יותר מיתר המשחקים.

סמל אישי של משתמש
rami
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי rami »

גם אני חושב כמו שי שצריך שהמחירים יהיו 60 מבוגר 30 נער / ילד / חייל / סטודנט / אישה.
אומנם אנחנו בליגת העל ואלנו הביאה המון כסף מהבית אבל זה לא הגיוני שבן אדם ישלם 80 שקל כניסה למשחק כדורגל ועוד במיתקן מיושן כמו וסרמיל.
אני מאמין שאוהד אמיתי יבוא גם שעולה 80 וגם שעולה 60 אבל יכולים לבוא יותר אוהדים ולהציף את המגרש עם סכום קצת יותר קטן ותאמינו לי ה - 20 שקל הבדל לא מדגדג את אלונה אבל ככה היא יכולה להביא למגרש יותר אנשים.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אליק כתב:
אגב...באיטליה זה ככה. אם אני לא טועה גם באנגליה.

מחירי הכרטיסים במשחקי הבית של אינטר נגד יובה\מילאן\רומא\אודינזה (אין לי מושג למה)...יקרים יותר מיתר המשחקים.

אתה לא טועה אליק בתור אחד שרוצה לנסוע לאנפילד עוד מעט משחק מול מנצסטר יוניטד עולה במקום טוב 400 דולר בעוד שבמשחקים מול קבוצות כמו ויגאן או סטוק סיטי וקבוצות כאלה המחיר עולה 200 חצי מהמחיר

זה שי !
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

rami כתב:גם אני חושב כמו שי שצריך שהמחירים יהיו 60 מבוגר 30 נער / ילד / חייל / סטודנט / אישה.
אומנם אנחנו בליגת העל ואלנו הביאה המון כסף מהבית אבל זה לא הגיוני שבן אדם ישלם 80 שקל כניסה למשחק כדורגל ועוד במיתקן מיושן כמו וסרמיל.
אני מאמין שאוהד אמיתי יבוא גם שעולה 80 וגם שעולה 60 אבל יכולים לבוא יותר אוהדים ולהציף את המגרש עם סכום קצת יותר קטן ותאמינו לי ה - 20 שקל הבדל לא מדגדג את אלונה אבל ככה היא יכולה להביא למגרש יותר אנשים.

רמי תאמין לי שהיא רק תרוויח מזה אנשים יבואו יותר ככה שנגיד וקנו 2000 כרטיסים כפול 80 לבנאדם יוצא 160000
ו3 אלף כרטיסים כפול 60 יוצא 180000 ככה שאתה רוצה להגיד לי שלא יבואו עוד אלף איש עם המחיר היה הגיוני יותר אני אומר שכן חישוב פשוט אומר שאלונה לא תפסיד עם תוריד את המחיר
הקהל יבוא יותר ואלונה תעשה יותר כסף ככה זה שמעסיקים אנשים שאין להם מושג בהנהלה שלנו
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

שי
התחושה שלי היא שכרטיס מול אחי נצרת לדוגמא לא יעלה 80 שקלים וזאת רק תחושה שלי.בהנהלה לא יושבים רובוטים.הם מבינים שעל מנת למשוך אוהדים למשחק נגד יריבה לא מעניינת הם יהיו חייבים להוריד במחיר הכרטיס.

חוץ מזה - נראה לי שהנושא הזה כבר נטחן יותר מידי.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

niv1 כתב:צריך לעשות כמו בני יהודה 40 שקל לא משנה למי...
מסכים.
40 ש''ח ואפשר למלא את וסרמיל כל משחק גם קטנות ובייחוד הגדולות , למרות שאני חושב שגם ב80 נגד הגדולות יהיה מלא ומצד שני עם זה קבוצה קטנה ב80 אז לא נמלא כלום .
40 נשמע סביר מבחינת האוהדים .
תמונה

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

מחיר אחיד וסביר באיזור ה 40 שקל כמו שאמרו פה.

סמל אישי של משתמש
rami
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי rami »

זה שי ! כתב:

רמי תאמין לי שהיא רק תרוויח מזה אנשים יבואו יותר ככה שנגיד וקנו 2000 כרטיסים כפול 80 לבנאדם יוצא 160000
ו3 אלף כרטיסים כפול 60 יוצא 180000 ככה שאתה רוצה להגיד לי שלא יבואו עוד אלף איש עם המחיר היה הגיוני יותר אני אומר שכן חישוב פשוט אומר שאלונה לא תפסיד עם תוריד את המחיר
הקהל יבוא יותר ואלונה תעשה יותר כסף ככה זה שמעסיקים אנשים שאין להם מושג בהנהלה שלנו
זה שי !

שי אמרתי לך אתה צודק אין אפס לא רק שהיא תרוויח יותר כסף האווירה במגרש תשתדרג..

סמל אישי של משתמש
RedRock
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

זה שי ! כתב:

אתה לא טועה אליק בתור אחד שרוצה לנסוע לאנפילד עוד מעט משחק מול מנצסטר יוניטד עולה במקום טוב 400 דולר בעוד שבמשחקים מול קבוצות כמו ויגאן או סטוק סיטי וקבוצות כאלה המחיר עולה 200 חצי מהמחיר

זה שי !
אתה מדבר על כרטיסים דרך כל מיני 'חברות', ספסרים וכו'...
אני מדבר על מחירים רשמיים של המועדון...המחירים נמוכים לפחות ב200 אחוז. אבל עדיין יש שוני בין המחירים למשחקי הגדולות והיתר.

שלח תגובה