אורי אדום בנשמה כתב:נהיה בון טון לרדת על גורש, אה? הזויים!
נ.ב
הקרנת המשחק באגמים שארגן הארגון נחלה נפילה מהדהדת... עשרות בודדות ואווירת רפאים.
זה לא גורש אורי,זה השוער הישראלי בכלל.
3 משחקים היו לנו ומולנו עמדו 3 שוערים זרים שכל אחד מהם נתן הצגה מהסרטים והציל את הקבוצה שלו מאי נעימות.
זה מה שאני מצפה מהשוער שלי שההגנה לא טובה.
ראיקוביץ שנה שעברה החזיק את מכבי בשיניים בצמרת עם הגנה יוצר גרועה.
אדום זקן כתב:
זה לא גורש אורי,זה השוער הישראלי בכלל.
3 משחקים היו לנו ומולנו עמדו 3 שוערים זרים שכל אחד מהם נתן הצגה מהסרטים והציל את הקבוצה שלו מאי נעימות.
זה מה שאני מצפה מהשוער שלי שההגנה לא טובה.
ראיקוביץ שנה שעברה החזיק את מכבי בשיניים בצמרת עם הגנה יוצר גרועה.
אורי אדום בנשמה כתב:
גורש לא אשם בגולים, ולקח לא מעט כדורים קשים
לא אשם ישיר, אבל שוער מתאבד סטייל ראיקוביץ', זובאס, וגם שטקוס לקחו כדורים יותר קשים.
תראה בתקציר איך כדורים עוברים לו ליד הרגל והיד. יכל לקחת שניים מהשלושה לפחות.
גורש לא אשם בגולים. הוא עושה בדיוק את מה שמצופה ממנו וזאת בדיוק הבעיה. בחיים לא תקבל ממנו אקסטרה והוא לא יביא לך נקודות. כנל לגבי חיימוב. נחזור על אותה המנטרה, שני שוערים בינוניים.
אם ניתן יהיה להביא שוער זר זה יהיה מבורך. אבל זאת עדיפות משנית מבחינתי. שחקני שדה חשובים יותר. בתקופות קשות שההגנה לא עובדת זה יותר מורגש אמנם אבל נעבור גם את זה.
דר אדום בנשמה כתב:גורש אשם גם בגול השלישי אבל הוא הציל אותנו מעוד שניים לפחות ככה שזה מתקזז מבחינתי.
הבעיה הייתה שלא היה תיאום בהגנה וזה תרם ל3 השערים שלהם.
אצל שוער אין דבר כזה מתקזז, אתה יכול להיות טוב 89 דקות ובדקה ה90 לספוג שער באשמתך ולגמור לקבוצה שלך את המשחק
ככה זה.. תפקיד אכזרי
(וכן, לפחות שער אחד באשמתו היום)
כמו תמיד הראינו המון דקות של פוטנציאל, אבל העונה אנחנו פשוט לא אינטנסיביים לאורך 90 דקות ומאבדים סבלנות מהר מדי או שיוצאים מעמדות מהר מדי. אפשר לטפל בזה, אבל צריכים שגם השחקנים יתחילו להרים את עצמם.
בכר איכזב אותי היום.
לא חובה לאנוס את המציאות כדי לפתוח עם 3 בלמים בכח. גם ככה מדובר בציוות שלא שיחק אף פעם ביחד אז בשביל מה להוסיף גם את וובה לכל הסלט הזה?
וובה לדעתי היה בסדר בסהכ, אבל רבאק הבנאדם לא רואה דשא, אז לזרוק אותו לתוך הגנה לא מתואמת מול קבוצה ברמה הזאת? ועוד בתור בלם? היה צפוי שההגנה שלנו תראה ככה. גם החילופים המאוחרים היו חייבים לבוא הרבה קודם.
לגבי טוני, אין ספק שהיה חייב לקבל כאפת ספסל מתישהו. אבל לא במשחק כזה. בכל קונסטלציה טוני חייב להיות בהרכב כשאנחנו אנדרדוג באירופה. אין לפיזיות שלו תחליף.
באמת שקשה לי לבקר את גאון הכדורגל הזה, אבל בתקופה האחרונה הוא קצת מזייף.
פלזן בעטה 23 פעמים לשער שלנו. לא זוכר מתי בעטו מולנו כל כך הרבה.
רוב הטעויות שלנו בהגנה נבעו מאירגון לא נכון של ההגנה, ולא מיכולת אישית.
כאן אמורה להיכנס טביעת האצבע של בכר.
משהו שאני חוזר עליו לא מעט פעמים, יש לנו בעיה קשה במשחק המעבר.
כל עוד אנחנו דומיננטים ומחזיקים בכדור במשחק המסודר אנחנו מגיעים למצבים שלנו,
ברגע שמתפתח סוג משחק שבו אנחנו צריכים לעקוץ בהתקפת מעבר מהירה (ובאירופה זה נדרש הרבה), אנחנו בבעיה.