ויקטוריה פלזן- הפועל ב"ש, חמישי, 20:00, שטרונצובי סאדי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
zivmay

Re: ויקטוריה פלזן- הפועל ב"ש, חמישי, 20:00, שטרונצובי סאדי

שליחה על ידי zivmay »

רוב הבעיטות שלהם היו בעיטות סרק, המסוכנות באמת הגיעו ששלחנו את כולם קדימה. אבל מסכים שניתן להרגיש בזלזול וביהירות, במיוחד במשחק ההגנה. חלק מהשחקנים פשוט לא מקריבים מעצמם אפילו 50 אחוז.

סמל אישי של משתמש
Eelect
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Eelect »

zivmay כתב:רוב הבעיטות שלהם היו בעיטות סרק, המסוכנות באמת הגיעו ששלחנו את כולם קדימה. אבל מסכים שניתן להרגיש בזלזול וביהירות, במיוחד במשחק ההגנה. חלק מהשחקנים פשוט לא מקריבים מעצמם אפילו 50 אחוז.
כמות הבעיטות הגבוהה מצביעה בעיני על הרגשת החופש והנוחות שלהם לחשוב בכלל על איום לשער.
היו להם כמה בעיטות נמהרות שעם קצת יותר ריכוז היו מביכות אותנו לגמרי זיו.
יותר מזילזול ויהירות, הייתי אומר כושר בעייתי ועמידה פשוט לא נכונה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. אלו התקפית היה נהדר, הרים לפחות שלושה כדורים מצוינים לרחבה. הגנתית הוא לפעמים קצת שכונתי, אבל ידענו שהוא צריך לעבור תהליך הגנתי אצלנו. התקפית הוא הולך להפוך אותנו לאפילו יותר מסוכנים בישראל ופקהארט הולך להנות הרבה מההרמות שלו.

2. אני חושב שהיום הסתיימה לה סופית הקדנציה של גורש אצלנו. מגיע לו הרבה מילים חמות על התרומה לאליפות ולהצלחה בשנים האחרונות, אבל ברור שהוא מעבר לשיא ושהוא לא מתאים לרמות האלה.
ההצלות בבעיטות מחוץ לרחבה לא עושות עלי רושם, בשורה התחתונה שלושה שערים, שניים לאמצע השער ואחד לפינה שלו, אלה שערים ששוערים ברמות האלה חייבים לקחת, ואם לא את כל השלושה לפחות שניים.

3. התכחשתי לזה הרבה זמן, אבל קורוהוט הוא שחקן איטי. אולי זה התגבר כשהוא התבגר בעוד שנה אבל גם האחד על אחד בתחילת המשחק שהסתיים בקורה וגם השער הראשון הם על האיטיות של קורוהוט. ואיטיות זה לא רק מהירות ריצה אלא בעיקר איטיות במחשבה והבנת האירועים (האיטיות הזאת גם מאפשרת הרבה הרמות חופשיות מהאגף שלו).

4. לא ראיתי מעולם בלם עם המהירות של אלחמיד לובש את המדים שלנו. בכלל הרבה מאוד דברים טובים באלחמיד, אבל עדין סימן שאלה מבחינתי בהבנת המשחק ההגנתי.

5. ראדי עם הרבה מסירות טובות קדימה אבל נראה עייף מאוד והיה חור הגנתי.

6. מליקסון עם כדור לגול ובעיקר שבר את הלחץ שלהם בכל פעם עם הטכניקה שלו.

7. אוגו מפלצת. טוני מפלצת. צריכים כמו אוויר לנשימה את המפלצת השלישית שלנו (מיגל).

לסיכום, יש לנו חבורה של גברים שעוד תעניק לנו הרבה רגעי הרוש העונה, חבל על השער השלישי שהשאיר טעם חמוץ אבל צריך לנצל את הפגרה כדי להרים את הראש ולחזור לעצמנו ולטירוף שלנו בליגה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

השחיטה של גורש לא במקום.
הוא לא מספיק טוב, אבל בואו לא נשכח שמדובר בשוער שני. אי אפשר להחזיק שוער מחליף ברמה יותר גבוהה ממנו.
שני השוערים שלנו לא ברמה מספיק טובה. זה ידוע ואין טעם לדוש בזה בלי סוף. אין היצע ישראלי יותר טוב מחיימוב ולכן המצב יישאר ככה אלא אם כן יחליטו בקבוצה לשמור מקום לזר בעמדת השוער.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אני באמת באמת לא מבין את התגובות הנזעמות כאן. שמח לראות (עברתי עכשיו מעמוד 12 מתחילת המשחק ועד הלום) שיש גם תגובות מפרגנות והגיוניות.

חברים, הגענו למשחק הזה עם הגב לקיר. למגרש חוץ לא כזה פשוט (גם לא הכי קשה בעולם, אבל עדיין), מול קבוצה עם 8 מ-8 בליגה שבקוש מפסידה, ש-חייבת- לנצח כדי להשאיר לעצמה סיכוי להישאר בבית הזה ולא לפתוח עם 0 מ-6, עם 4 שחקני הגנה שארבעתם מחליפים(!!) . למה באמת ציפיתם?

אני בתסריט הפסימי ראיתי אותנו בפיגור 2:0 כבר בדקה 30 ומשם אלוהים יודע לאן זה יכל להדרדר ואז זה -באמת- היה כואב. וזה, אגב, לא היה רחוק מזה, עם הקורה בדקה הרביעית.

השחקנים בסך הכל עשו את העבודה יפה. אל תסתנוורו מהגול השלישי, כי הוא הובקע בגארבג' טיים. אוגו היה נהדר, גם אלו. שלושת הבלמים בגדול היה בסדר אבל אין מה לעשות, בגול פאשלה של כל המערך. אי אפשר להאשים אותי באהבת גורש, אבל לא מפיל את האשמה עליו. נכון, תמיד אומרים "אסור לשוער לקבל גול לפינה שלו" אבל בזה אין שחור או לבן.

בכר הגיע עם תכנית משחק מסויימת והיא הייתה כזו לדעתי - לעלות בהרכב הגנתי, לנסות ולשמור על תיקו או פיגור מינימילי ובאיזור דקה 60 להכניס את התותחים ההתקפיים (אוחנה, קואנקה, טוני) ולהשוות ו/או לנצח. וזה ממש ממש לא היה רחוק משם! זה עבד יופי עד השוויון..ואז..קריסה הגנתית שהובילה לשני. הדבר היחיד שאכן חרה לי מאוד זה שאחרי הגול השני לא ראינו כמעט שום יוזמה התקפית של התקופה. היו צריכים להתאבד, גם במחיר של ספיגת שער שלישי. בסוף יצא שגם לא התאבדו וגם לא ספגנו. חבל.

הפגרה באה לשחקנים, ולקהל, ולבכר, ולכולם מאוד מאוד מאוד טוב. יעשו חשבון נפש היום ומחר ונקווה שמשם זה יתחיל להתרומם. אם, בטעות, לא מנצחים את הקבוצה הגרועה בליגה אחרי סוכות, אז יהיה פה בלאגן רציני.

סמל אישי של משתמש
shacharb

שליחה על ידי shacharb »

The red one כתב:אני באמת באמת לא מבין את התגובות הנזעמות כאן. שמח לראות (עברתי עכשיו מעמוד 12 מתחילת המשחק ועד הלום) שיש גם תגובות מפרגנות והגיוניות.

חברים, הגענו למשחק הזה עם הגב לקיר. למגרש חוץ לא כזה פשוט (גם לא הכי קשה בעולם, אבל עדיין), מול קבוצה עם 8 מ-8 בליגה שבקוש מפסידה, ש-חייבת- לנצח כדי להשאיר לעצמה סיכוי להישאר בבית הזה ולא לפתוח עם 0 מ-6, עם 4 שחקני הגנה שארבעתם מחליפים(!!) . למה באמת ציפיתם?

אני בתסריט הפסימי ראיתי אותנו בפיגור 2:0 כבר בדקה 30 ומשם אלוהים יודע לאן זה יכל להדרדר ואז זה -באמת- היה כואב. וזה, אגב, לא היה רחוק מזה, עם הקורה בדקה הרביעית.

השחקנים בסך הכל עשו את העבודה יפה. אל תסתנוורו מהגול השלישי, כי הוא הובקע בגארבג' טיים. אוגו היה נהדר, גם אלו. שלושת הבלמים בגדול היה בסדר אבל אין מה לעשות, בגול פאשלה של כל המערך. אי אפשר להאשים אותי באהבת גורש, אבל לא מפיל את האשמה עליו. נכון, תמיד אומרים "אסור לשוער לקבל גול לפינה שלו" אבל בזה אין שחור או לבן.

בכר הגיע עם תכנית משחק מסויימת והיא הייתה כזו לדעתי - לעלות בהרכב הגנתי, לנסות ולשמור על תיקו או פיגור מינימילי ובאיזור דקה 60 להכניס את התותחים ההתקפיים (אוחנה, קואנקה, טוני) ולהשוות ו/או לנצח. וזה ממש ממש לא היה רחוק משם! זה עבד יופי עד השוויון..ואז..קריסה הגנתית שהובילה לשני. הדבר היחיד שאכן חרה לי מאוד זה שאחרי הגול השני לא ראינו כמעט שום יוזמה התקפית של התקופה. היו צריכים להתאבד, גם במחיר של ספיגת שער שלישי. בסוף יצא שגם לא התאבדו וגם לא ספגנו. חבל.

הפגרה באה לשחקנים, ולקהל, ולבכר, ולכולם מאוד מאוד מאוד טוב. יעשו חשבון נפש היום ומחר ונקווה שמשם זה יתחיל להתרומם. אם, בטעות, לא מנצחים את הקבוצה הגרועה בליגה אחרי סוכות, אז יהיה פה בלאגן רציני.
אתה בטוח שאלו היה נהדר? כי אני בטוח שלא.
לא ירד מספיק לעזור בהגנה, וגם עשה את זה לאט.
בגול השלישי לא סגר נכון, דבר שהוא עדיין לא למד.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

קצת מוזר שאף אחד לא הזכיר את המשחק המצויין של חאתם, הייתה לו טעות אחת בהתחלה, אבל אין ספק ככל שימשיך להתאקלם ולהתחבר אנחנו נהנה ממנו.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

zivmay כתב:קצת מוזר שאף אחד לא הזכיר את המשחק המצויין של חאתם, הייתה לו טעות אחת בהתחלה, אבל אין ספק ככל שימשיך להתאקלם ולהתחבר אנחנו נהנה ממנו.
מסכים.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

כמו שאמרו פה כנראה כבר הגיע הזמן להביא שוער ברמה יותר שאפתנית לקבוצה שהיא אלופת המדינה- אני הייתי עף על זובאס.
בנוסף אני חושב שבתקופה האחרונה מתחת לראדר כולם מבינים כמה בן ביטון חשוב לקבוצה אפילו רק בפן המלחמתי.
קורהוט זה ממש לא זר משדרג ואני הייתי שוקל לנסות לשחק עם אלחמיד בכנף בתקופה הקרובה(כמובן בהתחשב באילוצים).
את משחק ההתקפה אתמול אני אהבתי אם כי אני חושב שפקאהרט היה חייב להבקיע את המצב הראשון בקור רוח.
סה"כ האכזבה הכי גדולה היא שהפסדנו לקבוצה חלשה מאוד שלא הראתה כלום אולי מלבד החלוץ המסיבי שלה שלדעתי בקאדר מלא שלנו לא היה בולט מדי.
נערך לאחרונה על ידי talb55 ב 29 ספטמבר 2017, 09:56, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

zivmay כתב:קצת מוזר שאף אחד לא הזכיר את המשחק המצויין של חאתם, הייתה לו טעות אחת בהתחלה, אבל אין ספק ככל שימשיך להתאקלם ולהתחבר אנחנו נהנה ממנו.
השאלה מה יהיה בהמשך. שלא יהיה כמו טאהא שנותן משחקים מצויינים עם טעות של גול כל פעם

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

יש לו פוטנציאל מפחיד, אבל גם כמה ליקויים מרגיזים. הוא קצת לוקה בהבנת המשחק ובקבלת ההחלטות, ויש לו מין רכות לא מוסברת לפעמים.

מאמין שישפר את זה בהמשך.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

יצאתי מאוד מעודד מהמשחק חבל שלא עשינו בונקר אחרי ה1-1 בכר חייב להתחיל לשחק על תוצאה,לא רואה את פלזן מנצחים את לוגאנו פעמים,כנראה נצחונות מול לוגאנו ופלזן יספיקו לעלות שלב וטוב שהמשחקים עוד חודשים

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

את פלזן אתה לא רואה מנצחים את לוגאנו פעמיים? באיזה קטע?

לוגאנו מאוד חלשה. אתמול איבדו יתרון בבית מול בוקרשט, ראינו את המחצית הראשונה שלהם פה..מקום 10 מתוך 10 בליגה השוויצרית...
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 29 ספטמבר 2017, 11:59, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

hb7 כתב:יצאתי מאוד מעודד מהמשחק חבל שלא עשינו בונקר אחרי ה1-1 בכר חייב להתחיל לשחק על תוצאה,לא רואה את פלזן מנצחים את לוגאנו פעמים,כנראה נצחונות מול לוגאנו ופלזן יספיקו לעלות שלב וטוב שהמשחקים עוד חודשים
למרות שזה שלב בתים יש משמעות חשובה לתוצאות בית-חוץ, ראינו את זה מעולה אשתקד.
השער השלישי אתמול היה מיותר לחלוטין ויכול להכריע

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

hb7 כתב:יצאתי מאוד מעודד מהמשחק חבל שלא עשינו בונקר אחרי ה1-1 בכר חייב להתחיל לשחק על תוצאה,לא רואה את פלזן מנצחים את לוגאנו פעמים,כנראה נצחונות מול לוגאנו ופלזן יספיקו לעלות שלב וטוב שהמשחקים עוד חודשים
לא בטוח שאנחנו מנצחים את לוגאנו בחוץ( לפחות נכון לעכשיו) אנחנו מזעזעים במשחקי חוץ וחייבים להתחיל לשחק על תוצאה במשחקי חוץ ולהחזיר את המשמעת שאפיינה אותנו

שלח תגובה