שיר צדק נפל קורבן לטעות בייצור

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

Re: אלונה מודיעה: התגלו שאריות חומר אסור אצל שיר צדק

שליחה על ידי oranu »

כמו שרשמתי לפני הפרסום, אין שום קשר לנבחרת כי החומר הזה מתפוגג תוך 24-48 שעות בגוף.
במינונים שמצאו אצל שיר סביר להניח שזה היה באותו יום, אין יותר מדי אפשרויות.

שיר לקח תוסף כלשהו שמכיל כמויות חריגות מאוד של החומר ביום המשחק, אני מאמין ומקווה שכבר בקרוב ימצאו מאיפה בדיוק זה הגיע.

לא רואה סרט ששיר לקח את זה במודע, קודם כל בגלל הבן אדם שהוא ושנית כל כי בחיאת רבק איזה שחקן ייקח במודע חומר אסור כשהוא יודע שיש סיכוי לא רע (1 ל 5) שיקחו אותו לבדיקה בסוף המשחק.

כרגע השאיפות שלנו צריכות להיות שימצאו את התוסף ששיר לקח ביום המשחק והכיל את החומר בשביל להוכיח שהכל נעשה בתום לב. אם זה לא יקרה שיר בבעיה רצינית מאוד, אם זה יקרה אפשר לצפות להשעיה של שנה ופחות.

סמל אישי של משתמש
shacharb

שליחה על ידי shacharb »

RedBend כתב: באיחור אופנתי, ברוך הבא לרשימת הנודניקים יא תולעת
בבקשה תפסיקו להגיב לזבל הזה. הוא מחפש תשומת לב, וקיבל אותה
מכיוון שיש ציזור אוטומטי אז אחדד.
לא להגיב לתוסף התזונה הזה. תורידו את תוסף ואת ה-ת
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

oranu כתב:כמו שרשמתי לפני הפרסום, אין שום קשר לנבחרת כי החומר הזה מתפוגג תוך 24-48 שעות בגוף.
זה לאו דווקא אומר את זה.

יכול להיות שתוסף שהוא קיבל בנבחרת, התייעץ עם התזונאי/מאמן הכושר האם ניתן להמשיך לצרוך אותו (אולי קיבל אספקה כזו או אחרת מהנבחרת) - אישרו לו - וכך עשה את הדרך אל דמו 24 שעות לפני המשחק מול מאריבור

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

The red one כתב: זה לאו דווקא אומר את זה.

יכול להיות שתוסף שהוא קיבל בנבחרת, התייעץ עם התזונאי/מאמן הכושר האם ניתן להמשיך לצרוך אותו (אולי קיבל אספקה כזו או אחרת מהנבחרת) - אישרו לו - וכך עשה את הדרך אל דמו 24 שעות לפני המשחק מול מאריבור
זה לא המקרה לצערי נווה, שיר לא אמור לקחת שום תוסף שקיבל בנבחרת במסגרת המועדון ואם היה דבר כזה כבר ממזמן היינו יודעים והמועדון היה הולך על הכתב הגנה הזה וגם היה יכול להוכיח מאיפה הגיע החומר, אין שרידים של החומר בתוספים של הנבחרת הם בדקו את זה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

oranu כתב: זה לא המקרה לצערי נווה, שיר לא אמור לקחת שום תוסף שקיבל בנבחרת במסגרת המועדון ואם היה דבר כזה כבר ממזמן היינו יודעים והמועדון היה הולך על הכתב הגנה הזה וגם היה יכול להוכיח מאיפה הגיע החומר, אין שרידים של החומר בתוספים של הנבחרת הם בדקו את זה.
אני יודע שסביר להניח שזה לא המקרה, רק אומר שהעניין שזה שהחומר נמצא בגופו והיה אמור להתפוגג תוך 24 שעות לא אומר בהכרח שהוא ניתן לו מהמועדון (או נצרך באופן אישי)

יכול להיות שזה מהנבחרת, וכמו שאמרתי - עבר אישור במסגרת הקבוצה.נכון שזה לא אמור לקרות, נכון שזה לא הגיוני, אבל .. הוא גם לא אמור לקבל תוספים עם חומרים מזהמים..וזה כן קרה..וגם בן אדם לא אמור לטבוח עם תת-מקלע מקומה 20 ב20 אלף איש שלא עשו לו כל רע..

עולם שכזה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

oranu כתב:כמו שרשמתי לפני הפרסום, אין שום קשר לנבחרת כי החומר הזה מתפוגג תוך 24-48 שעות בגוף.

שיר לקח תוסף כלשהו שמכיל כמויות חריגות מאוד של החומר ביום המשחק, אני מאמין ומקווה שכבר בקרוב ימצאו מאיפה בדיוק זה הגיע.

לא רואה סרט ששיר לקח את זה במודע, קודם כל בגלל הבן אדם שהוא ושנית כל כי בחיאת רבק איזה שחקן ייקח במודע חומר אסור כשהוא יודע שיש סיכוי לא רע (1 ל 5) שיקחו אותו לבדיקה בסוף המשחק.

כרגע השאיפות שלנו צריכות להיות שימצאו את התוסף ששיר לקח ביום המשחק והכיל את החומר בשביל להוכיח שהכל נעשה בתום לב. אם זה לא יקרה שיר בבעיה רצינית מאוד, אם זה יקרה אפשר לצפות להשעיה של שנה ופחות.
אתה מאוד נחרץ אורן ואני לא בטוח שאתה צודק.
לא מדובר על מינון גבוה או נמוך. זה חומר שאסור לקחת.
לגבי מי נתן לו אז זה גם לא ברור על סמך העובדות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

oranu כתב: זה לא המקרה לצערי נווה, שיר לא אמור לקחת שום תוסף שקיבל בנבחרת במסגרת המועדון ואם היה דבר כזה כבר ממזמן היינו יודעים והמועדון היה הולך על הכתב הגנה הזה וגם היה יכול להוכיח מאיפה הגיע החומר, אין שרידים של החומר בתוספים של הנבחרת הם בדקו את זה.
אם אתה יודע יותר אז כמובן שאין ערך לספקולציות אבל זה ברור שמישהו טעה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

LIAV00S כתב:אני שמעתי שמועות שיש עוד שחקנים שנטלו בחומרים אסורים כבדים יותר במועדון בשנה שעברה,וזה מסביר את היכולת שלהם להבדיל העונה.

השמועות מדברות על הרחקה בין 3 שנים ל4 שנים.
:סבא בכסא:
תמונה

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

RedBend כתב: באמת שהוא היה אחד המיותרים

קשקשו שם על הקשר לכאורה בין דרור שמשון בתור מנהל המערך הפיזיולוגי, לבין נטילת התוסף בנחרצות של כאלו שיודעים ועוד רגע הפרשה הזו תתפוצץ ותגרום לרעידת אדמה, ושתכף כל התקשורת תדבר רק על זה ובלה בלה

לא פספסת כלום תאמין לי

המכנה המשותף של כל הסעיפים שכתבת קשורים ישירות או בעקיפין למידת האמינות של אופ"א

גוף בקליבר הזה לא חוסך באמצעים, הסטנדרטים של הדברים האלו מאוד מוקפדים. זו לא ההתאחדות הישראלית או השכונה בלבנט, זה לגמרי לא צחוק

חוץ מלהתיש את המערכת ולמשוך זמן, זה לא יועיל מהבחינה של איך יסתכלו עלינו, צריך לדעת לבחור את המלחמות נכון.
בסופו של דבר אתה נשפט תחת המוסדות שלהם ולטעון על אמינות הבדיקה זהה לטענה על אמינות השיפוט או המידתיות, בסופו של דבר.
חוץ מלעורר אנטיגוניזם לא רואה לאן זה יוביל

אני חושב שהכיוון צריך להיות אחר לגמרי, ואם כבר כדאי לשחק על העובדה שהשוק הזה לא מוסדר בארץ ובעולם והמידתיות בעונש אינה תואמת את יכולת האכיפה. (לדעתי זה גם חסר סיכוי).
אין קשר לאמינות של אופ״א או של המעבדה הבודקת

אומר לך מניסיון שגוף כזה שבודק צריך להמציא בכל רגע נתון עשרות אישורים תקפים ועבודה לפי נהלים מאוד מחמירים

גם גופים גדולים יותר, אמינים יותר וחזקים יותר מאופ״א לפעמים נופלים בקטנות

כיוון שמדובר בבני אדם, נעשים טעויות, ולא תמיד מעבדה, גם הכי אמינה שיש, עומדת בכל הדרישות בכל רגע נתון

מדובר פה על קריירה של בנאדם, השלכות על משפחה, פרנסה ושמו הטוב

מן הראוי לוודא שלא נעשתה פה טעות ושהכול נעשה לפי הספר

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

אין יותר מדי לאיפה לברוח

בכדי לשלול אפשרות של טעות אנוש נבדקו שתי מבחנות, בשתי מעבדות שונות, כשהמעבדה השנייה היא נטולת תלות ביחס למזמין הבדיקה - והממצאים נמצאו אחידים.

למדתי ה. כימית, רחוק מלהיות מומחה בעניין, אבלאני מכיר את שוק התרופות ויודע באילו נהלים של בקרת איכות הדברים האלה מתגלגלים.
ודווקא בגלל שההשלכות כלפי השחקן ידועות, ודווקא בגלל שהאמינות של הגוף הזה נחוצה לקיום התקין של התהליך לא חושב שמישהו מעלה ספק

כל עורך דין סוג ז' יגיד לך למשל, שלהעביר ביקורת (סמויה או גלויה) על הגוף השופט, גם אם היא מוצדקת, היא יריה ברגל

מה שאני מנסה להגיד זה שמשם לא תבוא הישועה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

RedBend כתב:אין יותר מדי לאיפה לברוח

בכדי לשלול אפשרות של טעות אנוש נבדקו שתי מבחנות, בשתי מעבדות שונות, כשהמעבדה השנייה היא נטולת תלות ביחס למזמין הבדיקה - והממצאים נמצאו אחידים.

למדתי ה. כימית, רחוק מלהיות מומחה בעניין, אבלאני מכיר את שוק התרופות ויודע באילו נהלים של בקרת איכות הדברים האלה מתגלגלים.
ודווקא בגלל שההשלכות כלפי השחקן ידועות, ודווקא בגלל שהאמינות של הגוף הזה נחוצה לקיום התקין של התהליך לא חושב שמישהו מעלה ספק

כל עורך דין סוג ז' יגיד לך למשל, שלהעביר ביקורת (סמויה או גלויה) על הגוף השופט, גם אם היא מוצדקת, היא יריה ברגל

מה שאני מנסה להגיד זה שמשם לא תבוא הישועה
כל עורך דין סוג ז', או חוקר פלילי לצורך העניין, יידעו גם לספר ששרשרת ראיות היא דבר מקודש. תמצא בה חור אחד וכל ההאשמה בטלה בשישים.

זה לא אומר שנמצא, אבל אולי לא יזיק לנסות.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

זה אולי תוסף ששיר צורך על בסיס יומי ללא ידיעה על החומרה שבשימוש או המינון המותר, הרי תוסף כזה שעוזר בהרזייה( אם הבנתי נכון) צריך לקחת לתקופה ממושכת.
השאלה גם מה ההשפעה של חומר כזה בטווח המיידי, אם זה משו שעוזר מייד אז לקיחה לפני משחק היא מכוונת ולא נראה לי שזה המקרה.

סמל אישי של משתמש
a-t

שליחה על ידי a-t »

RedBend כתב:לגבי הדף פייסבוק
זאת תעמולה צהובה פר אקסלנס, הופתעתי שהם יישבו בשקט עד עכשיו.
חיכו וחיכו עד שזיהו פתח קטן של לגיטימציה להתחיל ולהשתולל

מישהו זוכר פה את סוייר? המאובחן ההוא שקושר את החולצה סביב המותן? תוסיף אותו לאופציות חח
זכור לי שהוא חילק משימות בווטספ וטען שיש בידו תוכנית לגרימת נזק היסטרי לבש
הבנאדם פסיכופת עם תעודות, לכו תדעו...
איזה חיכו , כבר כמה ימים שגיל שלי מדה באזר מפמפם שויטור שוקם מהר כי הקבוצה משתמשת במודע בחומרים אסורים

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אני קצת לא מבין באיזה סרט אתם חיים. עד שפרסמו את שם החומר האסור, במועדון דיברו על רכיב שהיה בתוסף מזון והיה במינון נמוך אצל שיר.
היום זה נראה לא טוב. צריך להיות צירוף מקרים מטורף שפתאום ביחד עם הכושר הגרוע שלו נמצא אצלו חומר שכזה.

קשה לי לחשוב שזה נעשה לא בתום לב. אני מאוד מחזיק משיר ומאוד אוהב אותו אבל זה נראה רע מאוד.
הוא יקבל שנתיים בחוץ.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

גדי כתב:
אתה מאוד נחרץ אורן ואני לא בטוח שאתה צודק.
לא מדובר על מינון גבוה או נמוך. זה חומר שאסור לקחת.
לגבי מי נתן לו אז זה גם לא ברור על סמך העובדות.
גדי אני לא רשמתי שאני יודע מי נתן לו ממש לא.
אני רשמתי מידיעה שלא משנה איך זה נכנס לגוף שלו זה נכנס ביום המשחק ולכן אפשר לרדת מהנבחרת אלא אם כן מדובר במקרה כמו שנווה הציג אבל אז כבר היינו יודעים.
בין אם בתום לב, בין אם ביודעין, בין אם מהצוות של המועדון, בין אם באופן פרטי - אין לי מושג לגבי הדרך.
מה שאני כן יודע - החומר בהחלט חומר אסור בכל מינון אתה צודק, אבל המינון של החומר שנמצא אצל שיר אומר שהחומר נכנס לו לגוף ב 24 שעות שלפני הבדיקה, יותר מזה? ממה שאני מבין (אבל זה לא וודאי) זה היה ב 6-8 שעות שלפני.

לא יכול להימצא מינון כזה של אוקטופומין אחרי יותר מ 24 שעות שנכנס לגוף.
מה היה שם? אלוהים יודע, מקווה שיקרה מה שאמרתי וימצאו את החומר שממנו נכנס ושלא מדובר במקרה אחר.

שלח תגובה