שיר צדק נפל קורבן לטעות בייצור
Re: אלונה מודיעה: התגלו שאריות חומר אסור אצל שיר צדק
איזה פוליטיקאית בגרוש אלוהים
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
סתומה או לא(והיא כן).אסי, דגים כתב:איזה פוליטיקאית בגרוש אלוהים
הקמפיינים האלה בסוף עושים את שלהם.
קיבלו מה שרצו,שזה יהפוך לנושא המרכזי.
- The red one
הנושא של צדק מרכזי. הסיפור הזה עם האוהדים היה רק בONE ובYNET ולא דובר עליו מדיי, רוב רובם של האנשים מבינים שברגע שאלו "אוהדים" זה יכול להיות גם זוג חברים משועממים, ששלחו מייל למירי רגב, ואז לצנציפר והופ אייטם..בולשיט...אדום זקן כתב: סתומה או לא(והיא כן).
למה היא הגיבה זאת שאלה טובה..
אנחנו אש ויהיה אש, תבואו ברעל.אדום זקן כתב: אורןןןןן באימשך עזוב שטויות.
אתם מוכנים לעוד שבועיים??? זה הכי חשוב!!
אני אש!!
מסכן אופיר,כל העצבים אני הולך להוציא עליו+חודש בלי טרנר
לא יקבלו את מה שהם רוצים.אדום זקן כתב: סתומה או לא(והיא כן).
עאלק לפתוח בחקירה.
שלחה מכתב כדי לצאת ידי חובה, מי ששופט את שיר זה אופ"א וזה מעניין להם את הביצה השמאלית במקרה הטוב.
שיר ייענש בהתאם לתקנון של אופ"א ובזה זה נגמר.
אפשר לשלוח לכבוד השרה כמה מהאיומים של הצהובים האלה? הם ממש מאיימים שם על כל מה שזז וכדאי שיחקרו את זה
פחחחחח פשוט לא יאומן איזה אישה עלובה ופופוליסטית, אני בספק אם היא תזהה את שיר אם נעמיד אותו בשורה עם שחקני באר שבע.
חצי קבוצה עברה בדיקות עם שיר צדק ויצאה נקייה, כמה מטומטמים אפשר להיות? כמה אפשר להפיץ את הבורות ואת השקרים האלה?
שיר נתפס, אני בטוח במיליון אחוז שזה נעשה בתום לב אבל זה לא משנה, הליצנית הזאת לא חושבת לרגע שאם משהו לא חוקי בתוך באר שבע נעשה בצורה מגמתית אופ"א כבר הייתה מענישה? מה גם הם קיבלו מעטפות מאלונה?
המדינה הזאת הולכת לאבדון, תחזירו כבר את ראלב מג'אדלה עדיף מהאישה המגוחכת הזאת.
אני מאשים את אופ"א לא פחות מאותם טיפשים שקוראים לשיר מסומם, לא יכול להיות שלקחת תוסף תזונה יהיה כמו להזריק טסטוסטרון לתחת, זה פשוט מגוחך ולא מידתי ולא משנה אם מדובר בשחקן באר שבע או בשחקן מכבי.
חצי קבוצה עברה בדיקות עם שיר צדק ויצאה נקייה, כמה מטומטמים אפשר להיות? כמה אפשר להפיץ את הבורות ואת השקרים האלה?
שיר נתפס, אני בטוח במיליון אחוז שזה נעשה בתום לב אבל זה לא משנה, הליצנית הזאת לא חושבת לרגע שאם משהו לא חוקי בתוך באר שבע נעשה בצורה מגמתית אופ"א כבר הייתה מענישה? מה גם הם קיבלו מעטפות מאלונה?
המדינה הזאת הולכת לאבדון, תחזירו כבר את ראלב מג'אדלה עדיף מהאישה המגוחכת הזאת.
אני מאשים את אופ"א לא פחות מאותם טיפשים שקוראים לשיר מסומם, לא יכול להיות שלקחת תוסף תזונה יהיה כמו להזריק טסטוסטרון לתחת, זה פשוט מגוחך ולא מידתי ולא משנה אם מדובר בשחקן באר שבע או בשחקן מכבי.
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 10 אוקטובר 2017, 22:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
- dardasmiley
The red one כתב:מר אורן חסון
מנכ"ל מנהלת ליגת העל בכדורגל
א.נ.
הנדון: הגברת תדירות בדיקות חומרים אסורים בקרב ספורטאים
שלום רב,
הועברה אליי תלונתם של אוהדי מכבי תל אביב בנושא פרשיית שחקן הפועל באר שבע שיר צדק שבדיקה שנעשתה העלתה כי השתמש בחומרים אסורים.
אציין כי אני דוגלת בקיום ספורט נטול שימוש בחומרים אסורים, ספורט נקי והוגן על פי התקנון הבינלאומי וספורט שממנו נעקור את האלימות ונחזיר את חווית הצפייה למגרשים ואת אמון האוהדים בו.
כדי שהכדורגל שלנו יהיה נקי משימוש בחומרים אסורים, על המנהלת לשים דגש רחב ועמוק יותר על הנושא הזה ולפעול בנחישות למנוע הישנות מקרים כאלה.
לאור זאת, אבקשך לפעול ביתר שאת לקיום בדיקות תכופות יותר לאיתור חומרים אסורים בקרב ספורטאים - מהלך שיצור בראש ובראשונה הרתעה של ממש בקרב מי שרק חושב אפילו להשתמש בחומרים האסורים והמנוגדים לתקנון.
בכבוד רב,
ח"כ תא"ל במיל. מירי רגב
שרת התרבות והספורט
אז נכון שמשהו עם בשר לא יצא מזה אבל אל תקלו ראש בעניין.
כל מה שתריך זה ששיר יקבל עונש רציני (ע.י) קצת בךאגן פוליטי לא קשור והופ ה'שרה' תדאג לדרוש לבדוק את כולם רטרואקטיבית (לא חייב קשר למציאות כדי לייצר לעצמה כותרות)...
במדינה פופוליסטית כמו שלנו הרעש התקשורתי שהם מייצרים הוא גרוע לנו מאוד.
אני חושב שאנחנו צריכים לנקוט בגישה קצת יותר תקיפה כלפיהם, כל ילד כזה שמוציא תחת מקלדתו איומים יקבל תלונה במשטרה. ברומא היה רומאי, במכבי הלחם עם מכביזם, הכל מותר וכל האמצעים כשרים...
מה שכי משעשע זה שאיכשהו זה תמיד מתפוצץ להם בפנים בסוףdardasmiley כתב:
אז נכון שמשהו עם בשר לא יצא מזה אבל אל תקלו ראש בעניין.
כל מה שתריך זה ששיר יקבל עונש רציני (ע.י) קצת בךאגן פוליטי לא קשור והופ ה'שרה' תדאג לדרוש לבדוק את כולם רטרואקטיבית (לא חייב קשר למציאות כדי לייצר לעצמה כותרות)...
במדינה פופוליסטית כמו שלנו הרעש התקשורתי שהם מייצרים הוא גרוע לנו מאוד.
אני חושב שאנחנו צריכים לנקוט בגישה קצת יותר תקיפה כלפיהם, כל ילד כזה שמוציא תחת מקלדתו איומים יקבל תלונה במשטרה. ברומא היה רומאי, במכבי הלחם עם מכביזם, הכל מותר וכל האמצעים כשרים...
כמו עו"ד קוגלר מאבא גנוב
על החארטה הזו יפסיקו לדבר החל ממחר, אולי אייטם קצר ביציע או במדרש פתוח והעולם כמנהגו ינהג
הדבר היחיד שאנחנו צריכים לעשות זה לבלוע את הקבוצה שלהם בעוד שבועיים, היתר יסתדר מאליו
כמה שבא לי שנז**ן אותם על המגרש
בואו נתרכז ברעננה פרה פרה נזיין את כל העדר
לא יודע למה אבל אחרי שקראתי את התגובה שלך נזכרתי בפרסומת של מעדן הגולןhb7 כתב:בואו נתרכז ברעננה פרה פרה נזיין את כל העדר
אין מה להגיד, כח יש להם...
הרבה זמן לא חיכיתי למפגש איתם כשאנחנו בעמדת נחיתות, כמו שאני מחכה לשבוע הבא
הרבה זמן לא חיכיתי למפגש איתם כשאנחנו בעמדת נחיתות, כמו שאני מחכה לשבוע הבא
כל עניין המכתב של גברת רגב מגוחך. אני מתפלא על היועצים שלה שלא נתנו לה סקירה קצרה של
כל הנתונים, אבל מה אפשר לצפות מהפוליטיקאים המגוחכים שלנו.
שאלות לגברת:
1. את אומרת להגביר את הבדיקות - מה תדירות הבדיקות כיום, האם בדקת?
2. את מציינת שהמכתב בא בעקבות פניות של אוהדי מכבי ת"א לגבי שחקן הפועל ב"ש, והקבוצה. האם בדקת את העובדות מתי נבדקו שחקנים של ב"ש ולאורך איזו תקופה, והאם היו אילו בעיות? (לא בדקת)
3. מה המטרה של המכתב? (חוץ מפופוליזם) האם את רוצה שיבדקו את ב"ש במיוחד? אם כן צייני
זאת במפורש
מעניין יהיה לראות את תגובת הקבוצה שלנו, אם תהיה. קשה להעביר בכתב את הגועל שיש לי מאנשים
כמו מירי רגב שאין להם מה לתרום לטובת המדינה חוץ מאשר אופורטוניזם זול.
כל הנתונים, אבל מה אפשר לצפות מהפוליטיקאים המגוחכים שלנו.
שאלות לגברת:
1. את אומרת להגביר את הבדיקות - מה תדירות הבדיקות כיום, האם בדקת?
2. את מציינת שהמכתב בא בעקבות פניות של אוהדי מכבי ת"א לגבי שחקן הפועל ב"ש, והקבוצה. האם בדקת את העובדות מתי נבדקו שחקנים של ב"ש ולאורך איזו תקופה, והאם היו אילו בעיות? (לא בדקת)
3. מה המטרה של המכתב? (חוץ מפופוליזם) האם את רוצה שיבדקו את ב"ש במיוחד? אם כן צייני
זאת במפורש
מעניין יהיה לראות את תגובת הקבוצה שלנו, אם תהיה. קשה להעביר בכתב את הגועל שיש לי מאנשים
כמו מירי רגב שאין להם מה לתרום לטובת המדינה חוץ מאשר אופורטוניזם זול.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
- The red one
לא מאמין שתהיה שום תגובה מהקבוצה, ובצדק. עומדים מאחורי המכתב הזה אוהדים עלומי שם ומשועממים עם גישה לכתובת המייל/כתובת המשרד של השרה רגב (שזה לא דבר סודי או משהו כזה), ממש אין מה להתייחס אלייהם.
ברור לכולם, בכל הקבוצות בליגה, שמאחורי המכתב הזה אין כלום. פופוליזם טהור.
ברור לכולם, בכל הקבוצות בליגה, שמאחורי המכתב הזה אין כלום. פופוליזם טהור.