הפועל רעננה- הפועל ב"ש, שבת, 20:30, נתניה
Re: הפועל רעננה- הפועל ב"ש, שבת, 20:30, נתניה
משגע אותי שמאשימים את פקאהרט בהגבהות אליו. הוא הראה כבר שהוא מצויין גם ברגל, אתם יודעים שאתם לא ממש יודעים להרים כדור, אז תפסיקו עם זה..
אחלה חלוץ, מאוד מחוייב
אחלה חלוץ, מאוד מחוייב
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מאור מליקסון חלאיילה והשער של קוואנקה הם מנקודות האור הבודדות במשחק.
ומישהו חייב להעיר את טוני וואקמה.
הייתי אפילו פותח מול מכבי תל אביב עם קוואנקה ומליקסון באגפים.
וואקמה חייב ניעור רציני.
ומישהו חייב להעיר את טוני וואקמה.
הייתי אפילו פותח מול מכבי תל אביב עם קוואנקה ומליקסון באגפים.
וואקמה חייב ניעור רציני.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אין מה להאשים שחקן כזה או אחר, כל הקבוצה לא מזכירה אפילו במעט את הקבוצה של השנתיים האחרונות. גם ללא בוזגלו נראינו מספיק טוב בהמון משחקים ( אם מישהו יקשר את היכולת לעזיבתו). השחקנים פשוט איבדו את כל המשמעת והסדר, לא האמנתי שדבר כזה יכול לקרות.
הפכנו בעיקר לקבוצה לא חכמה. כזאת שלא יודעת לצאת מסודר קדימה, שלא יודעת לשחק מהר, לשחרר לחץ בפס חכם ומהיר לצד השני, לא תכליתית בגרוש.
המון פעמים אתמול במקום לשבור את הלחץ הגבוה של רעננה בשני פסים פשוטים הבלמים מתמהמהים, מזמינים לחץ ובסופו של דבר מאבדים כדורים מיותרים.
משגע אותי איך מהקבוצה החכמה והתכליתית בליגה התהפכנו ב180 מעלות
המון פעמים אתמול במקום לשבור את הלחץ הגבוה של רעננה בשני פסים פשוטים הבלמים מתמהמהים, מזמינים לחץ ובסופו של דבר מאבדים כדורים מיותרים.
משגע אותי איך מהקבוצה החכמה והתכליתית בליגה התהפכנו ב180 מעלות
אני חושב שהבעיה העיקרית היא ההנעה האיטית השקופה והשבלונית מאחורה.
ברור שמתווספות לזה עוד הרבה בעיות אחרות אבל זה הבסיס ומשם מתחיל הכדור שלג הזה שהולך וגדל ומביא איתו חוסר ביטחון, חוסר ריכוז מול השער וגם חוסר רצון לפעמים.
חיימוב-צדק-ויטור-הובאן
גורש-טאהא-אלחמיד-אייבינדר
4 שחקנים שהיו חלק מהנעת כדור מהירה ויעילה לא משחקים, אז כן זה מערכתי וזה לא בהכרח רק זה אבל חלאס, יש פה בעיה.
ברק צריך להבין שחיימוב צריך לרוץ בהרכב כל משחק בליגה ובאירופה ולתת לו ביטחון כי הוא פשוט מניע הרבה יותר טוב ובשער עם אותה יכולת פלוס מינוס.
בתקווה שויטור יחזור בקרוב ואלחמיד ייכנס לנעליים של שיר עוד יהיה פה בסדר.
כרגע ההנעה מאחורה קטסטרופלית ועם איך שראדי ואייבינדר נראו אתמול הם רק מוסיפים לבעיות.
מבחינתי ההרכב האידיאלי שלנו:
חיימוב
ביטון אלחמיד ויטור קורהוט
אוגו ראדי/אייבינדר אוחנה/קוואנקה
מליקסון פקהרט/שהר טוני.
ככה זה צריך להיראות ועם זה צריך לרוץ עם רוטציה בין מי שרשמתי כל השאר באנקרים (אולי בעמדת המגנים אפשר לתת מדי פעם למחליפים לשחק בליגה מטעמי מנוחה, זהו).
ברור שמתווספות לזה עוד הרבה בעיות אחרות אבל זה הבסיס ומשם מתחיל הכדור שלג הזה שהולך וגדל ומביא איתו חוסר ביטחון, חוסר ריכוז מול השער וגם חוסר רצון לפעמים.
חיימוב-צדק-ויטור-הובאן
4 שחקנים שהיו חלק מהנעת כדור מהירה ויעילה לא משחקים, אז כן זה מערכתי וזה לא בהכרח רק זה אבל חלאס, יש פה בעיה.
ברק צריך להבין שחיימוב צריך לרוץ בהרכב כל משחק בליגה ובאירופה ולתת לו ביטחון כי הוא פשוט מניע הרבה יותר טוב ובשער עם אותה יכולת פלוס מינוס.
כרגע ההנעה מאחורה קטסטרופלית ועם איך שראדי ואייבינדר נראו אתמול הם רק מוסיפים לבעיות.
מבחינתי ההרכב האידיאלי שלנו:
חיימוב
מליקסון פקהרט/שהר טוני.
ככה זה צריך להיראות ועם זה צריך לרוץ עם רוטציה בין מי שרשמתי כל השאר באנקרים (אולי בעמדת המגנים אפשר לתת מדי פעם למחליפים לשחק בליגה מטעמי מנוחה, זהו).
נערך לאחרונה על ידי oranu ב 15 אוקטובר 2017, 07:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חיימוב לא פתח במשחקים האחרונים כי הוא פצוע בגב זכר למשחק מול הפועל חיפה...oranu כתב:אני חושב שהבעיה העיקרית היא ההנעה האיטית השקופה והשבלונית מאחורה.
חיימוב-צדק-ויטור-הובאן
4 שחקנים שהיו חלק מהנעת כדור מהירה ויעילה לא משחקים, אז כן זה מערכתי וזה חל רק זה אבל חלאס.
ברק צריך להבין שחיימוב צריך לרוץ בהרכב כל משחק בליגה ובאירופה ולתת לו ביטחון.
מבחינתי ההרכב האידיאלי שלנו
חיימוב
מליקסון פקהרט/שהר טוני.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תודה, טעות שלי.דר אדום בנשמה כתב:חיימוב לא פתח במשחקים האחרונים כי הוא פצוע בגב זכר למשחק מול הפועל חיפה...
אז נקווה שיחזור בקרוב כי ההנעה מאחורה נפגעת כשהוא לא שם וגם הביטחון של הבלמים, בטח בלי צמד הבלמים המוביל.
2 הנקודות שלי על אתמול.
אני מת לראות את אלחמיד ליד אוגו במקום איינבינדר.
מישהו צריך להעיר את לבנוני יותר מדי דיבורים בתקשורת אחרי ניצחון .
זה מתחיל להיות כמו חיפה.
צריך שקטטטטטט
זה מתחיל להיות כמו חיפה.
צריך שקטטטטטט
אני גם חשבתי על זה , הוא חזק מאוד , טכני , ומהיר , אבל לא רואה מצב שבכר יתן לו לשחק במרכז.milan כתב:2 הנקודות שלי על אתמול.
זה מתחיל להיות כמו חיפה.
צריך שקטטטטטט
הנקודה הראשונה לא תקרה. אם עוד היה ספק הוא נעלם כשבאה פרשת צדקmilan כתב:2 הנקודות שלי על אתמול.
זה מתחיל להיות כמו חיפה.
צריך שקטטטטטט
ויטור וטאההdor69 כתב: הנקודה הראשונה לא תקרה. אם עוד היה ספק הוא נעלם כשבאה פרשת צדק
לא תודהmilan כתב:
ויטור וטאהה
כמה רצנו סך הכל?כמה רעננה?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
זה פחות משנה, יש פרמטרים הרבה יותר דחופים לשיפור במשחק שלנוגדי כתב:כמה רצנו סך הכל?כמה רעננה?
האמצע שלנו אנמי מאוד אלחמיד יכול להיות השינוי.bs war כתב:
לא תודה
הוא הרבה יותר מתאים לתפקיד "הובאן" מאינביינדר.
במיוחד עם החזרה של ויטור