התנהלות תקשורתית

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

התנהלות תקשורתית

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

אני מודה שבהתחלה אמרתי לנסיכה באוטו אחרי המשחק: " כל הכבוד לבכר על הכנות והשחקנים באמת צריכים ניעור".
במחשבה שניה, טעות!
מה שהביא לנו בין היתר את ההצלחה, היא ההתנהלות התקשורתית השלווה והחכמה, גם בשעות קשות.
כל מנהל , כולל מאמן כדורגל שמבחינתי זה תפקיד ניהולי , חייב ליצור יחסי אמון עם הכפופים לו. כשיש ביקורת,
צריך להגיד אותה ואם צריך לנקוט בפעולות מסויימות - יש לבצע ללא היסוס. מול הסביבה החיצונית, יש לשמור
על אחדות ולקיחת אחריות משותפת של המאמן והשחקנים.
אני לא מוצא שום טעם להתחיל בשינוי מדיניות ופתאום "לנער" את השחקנים דרך הכתבים.
זה בסדר להגיד שאתה לא מרוצה מהמשחק ושלא שיחקנו טוב, אבל לא נכון לייצר כותרות שליליות ,
המטילות לכאורה את האחריות על השחקים- גם אם זו באמת אחריותם..
לך דבר עם שחקנים שלא מספקים לטעמך את הסחורה, תוציא שחקנים מההרכב, תקיים אסיפת ניעור, תעיף מישהו בינואר- תעשה
כל מה שצריך!
כשהולכים לייצר כותרות בתקשורת , זה פתח גם לשחקנים להתחיל לבקר את המאמן או את החברים שלהם לקבוצה.
זה יכול ללכת לכיוונים לא רצויים.
אני ממש קווה שזה היה חד פעמי, לטובת כולנו.

סמל אישי של משתמש
Red Temple
Title: קרייזי-רד

Re: התנהלות תקשורתית

שליחה על ידי Red Temple »

אי אפשר לאטאט מתחת לשטיח כל כך הרבה משחקים ולהגיד שהכל בסדר והכל לא בסדר והוא ניסה ואמר ואמר
עד שאתמול זה התפוצץ
אחלה בכר שבעולם כל הכבוד .
שהשחקנים יקראו ויפנימו אפחד פה לא פרימדונה .

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

חריגה ממדיניות היא דבר שעושים לעיתים רחוקות (פעם בשנתיים למשל) וכך יהיה גם, זה לחלוטין התבטאות חד פעמית.

אתמול היה ניצחון שכולו הפסד, חיבור ישיר למה שראינו מול פ"ת בטוטו - עוד ניצחון שהגיע במקריות במשחק שעשינו כמעט הכל כדי לא לנצח אותו.

לדעתי התגובה של ברק אתמול הייתה יותר מבמקום ואפילו מבריקה .

גם כשלא ניצחנו העונה לא נראנו כמו אתמול- זה לגמרי השפל ומכאן יש רק לאן לעלות ואת זה משיגים דרך התבטאויות חריגות כאלה. התחושה היום היא של הפסד ולא של ניצחון וזה בעצם מה שהוא ניסה להשיג. שמישהו בטעות לא יתבלבל ויחשוב שהכל בסדר. .

הוא מאמן שמחובר למציאות בצורה מקסימלית, ריאליסט - אני סומך עליו בעיניים עצומות שהוא מרגיש את השחקנים ושהוא מודע לסיטואציה לגמרי.
ההתבטאויות הדרסטיות והחד משמעיות של אתמול נועדו גם לשחקנים וגם לקהל ובכלל לכל המערכת שחייבת זעזוע, וזו הדרך (בין היתר) לזעזע אותה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

נטו זעזוע. ניסה להגיד לשחקנים את הדברים, לא הלך. העיף שחקן ליציע, לא הלך. עשה שינויים בהרכב, לא הלך.
אז אמר שכולם ישמעו ויתחילו לפחד על המקום שלהם.
מבטיח לכם שנגד בוקרשט ומכבי תראו הרבה יותר מחוייבות כי יש כסף ויוקרה על השולחן. הבעיה שאי אפשר פתאום להתחיל לשחק טוב מתי שבא לך וברק יודע את זה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

היה לנו בד לאק במחצית הראשונה. דיברתי אתם במחצית ושיחקנו מצויין במחצית השנייה ולראיה כבשנו 3 שערים יפים מאוד. אני מאוד מאוד מרוצה מהחילופים שלי והמחוייבות של השחקנים.
גאה בשחקנים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

גדי כתב:היה לנו בד לאק במחצית הראשונה. דיברתי אתם במחצית ושיחקנו מצויין במחצית השנייה ולראיה כבשנו 3 שערים יפים מאוד. אני מאוד מאוד מרוצה מהחילופים שלי והמחוייבות של השחקנים.
גאה בשחקנים.
סמינריון ש ג.לוזון הגיש בקורס של א. לוי במכללה על שם ר. בן שמעון.

סמל אישי של משתמש
shacharb

שליחה על ידי shacharb »

גדי כתב:היה לנו בד לאק במחצית הראשונה. דיברתי אתם במחצית ושיחקנו מצויין במחצית השנייה ולראיה כבשנו 3 שערים יפים מאוד. אני מאוד מאוד מרוצה מהחילופים שלי והמחוייבות של השחקנים.
גאה בשחקנים.
זה אלישע/לוזון/רוב המאמנים בליגת הפח
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

לא צריך לתת בכוח תחושה שהכול בסדר כשלא הכול בסדר.
ניסו מספיק זמן ללכת בקו הזה גם כשהיו חריקות במערכת ושום דבר לא השתנה, הם חייבים ניעור כדי להבין שהאדמה מתחתם מתחילה לרעוד ואם הם לא יעשו משהו נגד זה הם ישלמו מחיר.
אנחנו באמצע אוקטובר ראבק לא מצפים לראות תצוגות כדורגל רק רעב לנצח, באיזה זכות שחקנים משחקים באדישות כזאת?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

כתבתי כבר שברק לקח הימור עם הראיון הזה.
זה יכול גם להתהפך עליו.

ימים יגידו.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

South Boy כתב:לא צריך לתת בכוח תחושה שהכול בסדר כשלא הכול בסדר.
ניסו מספיק זמן ללכת בקו הזה גם כשהיו חריקות במערכת ושום דבר לא השתנה, הם חייבים ניעור כדי להבין שהאדמה מתחתם מתחילה לרעוד ואם הם לא יעשו משהו נגד זה הם ישלמו מחיר.
אנחנו באמצע אוקטובר ראבק לא מצפים לראות תצוגות כדורגל רק רעב לנצח, באיזה זכות שחקנים משחקים באדישות כזאת?
לא שאני חולק עלייך, אבל לא מצליח להבין איך ראיון במחצית "הייתי מחליף חמישה שחקנים" יעזור בניעור השחקנים..הם גם ככה לא רואים את זה במהלך המחצית..

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אני מוכן להתערב שאם היינו מפסידים אתמול הוא לא היה אומר את הדברים.
הוא בן אדם מאוד חכם ויודע שבנצחונות כאלו באים אמירות כגון "הראנו עצמה והרבה אופי","זה משחק שיכול להוציא אותנו לדרך חדשה" וכל הקלישאות הללו.
אז לפני שכולם מתחילים להתבשם הוא בא ואומר את הדברים דווקא אחרי ניצחון כאילו בא להגיד לשחקנים "שלא תתלהבו שיחקתם חרא".
הוא מכוון את האמירה הזאת גם לותיקים שיתחילו להתעורר על עצמם,אבל בעיקר לאילו שהגיעו על תקן מחליפים של..
אלו,קוואנקה,פקראהט ואייבינדר החליפו את הובאן,בוזגלו,ביטון ושהר ובינתיים זה נראה רע.
גם העובדה ששניים מהם הוחלפו במחצית זו העברת מסר חד וברור.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

גאה בראיון הזה.
קודם כל, לא מכיר מאמן אחד בארץ מספיק אמיץ ובטוח בעצמו שמסוגל להתייצב מול המצלמות ולהגיד דברים כאלה חדים.

שנית, זה בדיוק ברק בכר שהתגעגתי אליו ונעלם לי בחודשיים האחרונים.
בעונתו הראשונה היה נראה כעוס גם על משחק בו היינו מנצחים "רק" בהפרש שלושה שערים שידר לקבוצה אסור להיות אף פעם שבעים וצריך כל הזמן לרצות יותר, בתקופה האחרונה זה לא היה, ראיתי ממנו יותר נינוחות ואדישות.

אני דווקא חושב שברק בכר כמו שראינו אתמול זה בדיוק המפתח לסוויץ' שאנחנו מייחלים לו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

מה עדיף.. לגנוב דעת?

הוא לא יצא בהאשמות כלפי שחקן ספציפי.
דיבר על כל הקבוצה וגרם להם להבין שאין פרות קדושות.

ככה מרימים את הרמה, ככה שחקני כדורגל מבינים.
תערער להם את המעמד ופתאום כל אחד הופך לרונאלדו

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

כדי לתת ריאיון כזה בהחלט צריך ביצים וביטחון שאתה מעל השחקנים. ברק לגמרי בסטטוס הזה.
אני מאמין שכביסה מלוכלכת מכבסים בבית, אבל אתמול כנראה שהגיע הקש ששבר את קו הגמל והוא דיבר בעיקר לאוזני השחקנים.
יהיה מעניין לראות מי עולה בחמישי.

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

חברים זה הכל מתוכנן עם דף מסרים שגיל לבנוני מכין עבורו
לפני המשחק .
מה שהוא אמר זה לאוזני השחקנים ישירות
בשביל התקשורת זה בונוס

שלח תגובה