פיצוץ אוכלוסין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

פיצוץ אוכלוסין

שליחה על ידי crazyred »

את האמת, אני לא אוהבת לדבר על דברים כמו יכולת הקבוצה לפני תחילת העונה, ואם להודות באמת, אני בסה"כ אדם שבעד לתת למאמן את השקט שלו, מאמן בא לפחות לעונה ולא לפחות...

אבל לו יכולתי לשאול את גיא עזורי מספר שאלות, השאלה הראשונה הייתה- מה קרה לקבוצה של שנה שעברה? איך זה ש-90 מההרכב הפותח של הקבוצה עזב, והיתר ירדו לספסל (בעצם שלושה נשארו0 מליקסון, קדוסי ואביתר), ברור שהקבוצה לא הייתה מספיק טובה, אבל בהחלט היו עמדות שסיפקו את הסחורה, כמו שזה נראה עכשיו אין לכבדה הרבה מקום בהרכב הפותח, והרי הוא נבחר לשחקן המצטיין. יש פיצוץ אוכלוסין בעמדות הקישור וכמחליף לבלמים יש לנו את יניב אלול!

אני לא אוהבת שינויים גדולים, קשה לי עם זה שכל שבוע מגיע שחקן ועוד שחקן ועוד שחקן. קבוצה לעלום לא תהיה מספיק טובה אם לא תרוץ קצת יחד. וזו הבעייה העיקרית, הקבוצה לא רצה, לא משחקת יחד, ושוב אנחנו מגיעים לפתיחת עונה בדיוק כמו שנה שעברה- באפש. אומרים שזה תהליך של כמה שנים, ושסופו הוא כשהפועל באר שבע קבוצה גדולה, באמת, גם בהישגים ולא רק בכמות האוהדים, קבוצה מקצועית. מה התחדש בקיץ? מה נשמר?

אני מרגישה כאילו הכל אותו דבר, שהשנה מאבק בשביל גיא, אומנם עם שם משחפה אחר, אבל עדיין, זה אותו מאבק, שתישאר, שהרי ברור שאוהדים לא יהיו סבלניים.. ואיך יהיו? כל שנה אותן הבטחות- צריכים זמן.. להחליף את כל הקבוצה זה לחזור לאפס וזו הבעייה היחידה. תסתכלו על כל קבוצה שההצליחה לטווח ארוך (מכבי חיפה, של לפני כמה שנים תהיה דוגמא מצויינת). לא יודעת אם שווה בכלל להיאבק בשביל משהו שיחזור על עצמו שוב שנה הבאה.

קבוצה צריכה גם לשמר עצמה.

לא רוצה להיותת נביאת זעם, יכול להיות שדוקא השינויים האלה זה מה שיביא את ההצלחה דווקא עכשיו, דווקא השנה וגם לטווח ארוך. אולי בסוף יהיה בסדר...
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

זה שי !

Re: פיצוץ אוכלוסין

שליחה על ידי זה שי ! »

תיהיה בטוחה ששנה הבאה אנחנו לא נביא כמות שחקנים מטורפת שכזו ועם להגיד תאמת אני די מבסוט שהחליפו את רוב הסגל
הסגל של שנה שעברה לא היה מספיק טוב ולא סיפק תסחורה את אומרת שאת רוצה לראותצ את כבדה בליגת העל אני ממש לא שחקן לא פיזי שההבדלים בין ליגה לאומית לליגת העל ממש גדולים כבדה לא יוכל לעשות מה שהוא רוצה
אין ספק שקבוצה צריכה לרוץ אני בטוח ששנה הבאה נשנה מקסימום 3 4 עמדות לא יותר

עם אני ההיתי המאמן ההיתי חצי מהסגל זורק הביתה ומשאיר אולי בהרכב רק את מליקסון וקדוסי
אצלי אביתר לא היה מקבל דקת משחק

זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

עם כל הכבוד כשחצי ליגה לאומית עולה איתך לליגת העל ההבדלים בין הליגות לא כאלה משמעותיים...
האמת גם אני הייתי עושה שינויים פרסונליים אחרים ומעיף כמה שחקנים שאיכשהו כן נשארו בקבוצה. אבל גיא המאמן והוא איתם באימון, במחנה האימון ובחתימה על החוזה ואם זה מה שהוא חושב לנכון אני מאחוריו. בסופו של דבר יהיה טוב....

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

מצטער,עם חומר השחקנים שהיה לנו בעונה שעברה אנחנו לא היינו
מגדרים אפילו הישארות בליגה.
אנחנו רוצים להצליח? רוצים להתקדם? לשאוף קדימה? צריך להביא שחקנים
בעלי שיעור קומה (יחסית למה שהיה שנה שעברה)

אי אפשר לצפות מפרוייקט חדש להצליח מיידית,אם הקהל לא ייתן גיבוי לעזורי
ולקבוצה גם ברגעים קשים (ויהיו הרבה כאלו) אז באמת שאבדנו.
אני מניח שאלונה בחרה את עזורי מתוך ידיעה שיש לו אופי קשוח והוא יוכל
להתמודד עם האופי החם של האוהדים שלנו - שימו לב שעזורי הביא לפה
חבורת שחקנים לוחמים קשוחים ולא פרינססות מתייפייפות,משמע הוא יודע
שהשנה השחקנים יצטרכו להיות חסינים הרבה יותר לקריאות מהקהל.

אני מאמין שמה שנבנה פה הוא יפה אבל אך ורק אם בד בבד משקיעים
גם במחלקת הנוער והעתיד של המועדון הזה.
אם כל הפרויקט הזה מסתכם בהבאת צ'כים וגינאים והשקעה אפס בנוער
המקומי אז אין שום טעם.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

אני לא מסכימה. לדעתי גם עם סגל שחקנים סביר והכולל בחובו כמה שחקנים טובים במיוחד, השמיים הם הגבול, כל עוד הם רצים הרבה זמן יחד. (הפועל חיפה היא דוגמא מאוד מוצלחת לכך.. סגל יחסית אלמוני עם כמה שחקנים מוצלחים במיוחד) חיזוק מידי פעם, בסוף עונה. אבל להביא 5 זרים חדשים לגמריי? גם אם השחקנים בקבוצה היו שווים 200 מיליון כל עונה, לו בסוף עונה היו כל שנה מחליפים אותם לא היינו מצליחים להשיג כלום.

הטענה העיקרית היא שגם אם נצליח עכשיו, בעוד חודש\ בעוד שנה, כל עוד העיניינים ימשיכו להתנהל ככה- בסוף ניפול. מאמן צריך לבוא לחמש שנים, לא לאופציה לחמש שנים, בלי לחץ לפיטורי המאמן מאת האוהדים היקרים..

השקעה בנוער הינה ברורה מאליה! אבל גם ההווה הוא חלק משמעותי בקבוצה, חיזוק מהנוער יבוא טיפין טיפין, וכך גם רכש ישראלי וזר.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

שלח תגובה