התנהלות תקשורתית

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

Re: התנהלות תקשורתית

שליחה על ידי RedBend »

ברור שכל מה שנאמר בראיונות ובמסע"ת זה בתיאום מול הדובר,
אבל בשונה ממקרי עבר הפעם זה התוכן של ברק ולא דף מסרים מוכן מראש, אין לי ספק בכלל וזה מה שהיה יוצא דופן. כמובן שזה היה מחושב אבל גם אותנטי

שום דבר ממה שהוא אמר לא היה מנותק מהמציאות, ההיפך.
וכשהכנות הזו (שהרבה פעמים נתפסת כמלאכותית - מי אמר גיא לוזון ולא קיבל) מגיעה זה אך ורק ממנו.

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

ממש לא באתי לטעון שצריך לטאטא מתחת לשטיח. אני רק חושב שמול התקשורת זה נכון מאוד להגיד ששיחקנו גרוע
ולתאר נכון את המציאות , אבל לא נכון לייצר פיצול בין "העובדים"= השחקנים, לבין "המנהל" + ברק בכר וצוות האימון. אם זה היה מחושב וחד פעמי- קניתי! אם זה מסמן שינוי בהתנהלות התקשורתית- לא טוב !!!!

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

The red one כתב: לא שאני חולק עלייך, אבל לא מצליח להבין איך ראיון במחצית "הייתי מחליף חמישה שחקנים" יעזור בניעור השחקנים..הם גם ככה לא רואים את זה במהלך המחצית..
דיברתי על הראיון אחרי המשחק, ותאמין לי שגם את הראיון אחרי המחצית הם ראו ואני מקווה שהמסר חלחל לראש שלהם.
חוץ מזה ברק בנאדם, אני האמת חושב שהיו לנו משחקים יותר גרועים מהמשחק אתמול אבל כנראה שגם הסף שלו נחצה (וזה הישג בפני עצמו כי ברק לא ידוע כאמוציונלי במיוחד) והוא לא יכל לשתוק על זה אז הוציא קיטור במחצית, לא אמר שום דבר שהוא לא נכון ולא דיבר בצורה לא יפה כלפי השחקנים.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

RedBend כתב: אתמול היה ניצחון שכולו הפסד, חיבור ישיר למה שראינו מול פ"ת בטוטו - עוד ניצחון שהגיע במקריות במשחק שעשינו כמעט הכל כדי לא לנצח אותו.

לדעתי התגובה של ברק אתמול הייתה יותר מבמקום ואפילו מבריקה .

גם כשלא ניצחנו העונה לא נראנו כמו אתמול- זה לגמרי השפל ומכאן יש רק לאן לעלות ואת זה משיגים דרך התבטאויות חריגות כאלה. התחושה היום היא של הפסד ולא של ניצחון וזה בעצם מה שהוא ניסה להשיג.
האשכול הזה נכתב אחרי רעננה והייתי חייב לחזור לשם, זה הזמן לסגירת מעגל.
הציטוט שלו מאתמול (ה"הפסד" מול רעננה לעומת "הניצחון" מול בוקרשט), הוא המשך ישיר לאותו הקו אחרי רעננה שלמרות שלוש נק' בכיס, הפסדנו במשתנה הכי חשוב שלנו העונה - הגישה למשחק.
אנחנו מקשקשים על הקושי המנטלי הזה עוד מיוני ובזהירות אפשר לומר שסוף סוף המטרה הושגה.

המבחן הבאמת משמעותי יהיה במחזורים הקרובים שהתשוקה תצטרך לבוא בילט אין - התחושה שלי טובה
ForeverRed כתב:כתבתי כבר שברק לקח הימור עם הראיון הזה.
זה יכול גם להתהפך עליו.

ימים יגידו.

אכן לקח הימור והצליח בענק, ימים כבר אומרים
ניב כתב:גאה בראיון הזה.
קודם כל, לא מכיר מאמן אחד בארץ מספיק אמיץ ובטוח בעצמו שמסוגל להתייצב מול המצלמות ולהגיד דברים כאלה חדים.

שנית, זה בדיוק ברק בכר שהתגעגתי אליו ונעלם לי בחודשיים האחרונים.
בעונתו הראשונה היה נראה כעוס גם על משחק בו היינו מנצחים "רק" בהפרש שלושה שערים שידר לקבוצה אסור להיות אף פעם שבעים וצריך כל הזמן לרצות יותר, בתקופה האחרונה זה לא היה, ראיתי ממנו יותר נינוחות ואדישות.

אני דווקא חושב שברק בכר כמו שראינו אתמול זה בדיוק המפתח לסוויץ' שאנחנו מייחלים לו.
אפשר כבר לומר שחזר אלינו כמו גדול

שלח תגובה