מ.ס אשדוד- הפועל ב"ש, ראשון, 21:00, הי"א
Re: מ.ס אשדוד- הפועל ב"ש, ראשון, 21:00, הי"א
ניצחון חד וחלק היום.
התחושה שלי הפרטית היא שהקבוצה עלתה על המסלול ומכאן ההמראה היא עניין של זמן, איך שאני לא מסובב את זה.
כמו שבצאת כיפור מניחים את הסכך, ככה מאשדוד אנחנו ישר לנתבג.
מספרים על 3,000 איש ביציע הערב, רק ניצחון בא בחשבון לא ניתן למשהו אחר להתרחש, בדיוק כמו מול מכבי וכמו עוד אינספור דוגמאות אחרות...
אנחנו קובעים מה נקבל
התחושה שלי הפרטית היא שהקבוצה עלתה על המסלול ומכאן ההמראה היא עניין של זמן, איך שאני לא מסובב את זה.
מספרים על 3,000 איש ביציע הערב, רק ניצחון בא בחשבון לא ניתן למשהו אחר להתרחש, בדיוק כמו מול מכבי וכמו עוד אינספור דוגמאות אחרות...
אנחנו קובעים מה נקבל
בול.RedBend כתב:ניצחון חד וחלק היום.
אנחנו קובעים מה נקבל
מספרים לי כאן על אשדוד כאילו היא מינימום טוטנהאם.
אם נחה עלינו הרוח ועולים כמו אריות שוחרים לטרף אני לא רואה אותם עוברים את החצי בכלל.
אל תזלזלו באף אחת, מה שהביא לנו את האליפויות האלה זה הצניעות, אל תהפכו להיות מכביסטים פיכס.
באים לקחת 3 נק', לשחק כמו שצריך ולחזור הביתה בנסיעה קצרה.
באים לקחת 3 נק', לשחק כמו שצריך ולחזור הביתה בנסיעה קצרה.

- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
אספתי הרגע את הכרטיסים. חשוב שתדעו שהעמדה של שפע לא נמצאת באחד הכוכים של האיצטדיון, אלא בבוטקה לבן בהמשך ימינה. בהצלחה!
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
כל מאמן שעוד לא הוכיח את עצמו יודע שתוצאה טובה מול ב"ש עוזרת מאוד ליחסי ציבור,
תורג'מן כנראה לא ישן הרבה בלילה בשבוע האחרון מתוך מחשבה איך להוציא מהמשחק מולנו משהו, צריכים לצאת מנקודת הנחה שאשדוד יבואו מוכנים.
אבל יש משהו מתסכל בלשחק מול קבוצה מצופפת שבאה מוכנה, השחקנים משחקים בעמידה, הקהל מתקשה לייצר אנרגיות ולהרים את הקבוצה, מן מעגל עייף כזה שמזין את עצמו.
נצטרך לנסות להפוך את המשחק הזה לאנרגטי. פעולות מהירות בהתקפה עם כמה שפחות התבחששויות. לא חושב שיהיה קל.
תורג'מן כנראה לא ישן הרבה בלילה בשבוע האחרון מתוך מחשבה איך להוציא מהמשחק מולנו משהו, צריכים לצאת מנקודת הנחה שאשדוד יבואו מוכנים.
אבל יש משהו מתסכל בלשחק מול קבוצה מצופפת שבאה מוכנה, השחקנים משחקים בעמידה, הקהל מתקשה לייצר אנרגיות ולהרים את הקבוצה, מן מעגל עייף כזה שמזין את עצמו.
נצטרך לנסות להפוך את המשחק הזה לאנרגטי. פעולות מהירות בהתקפה עם כמה שפחות התבחששויות. לא חושב שיהיה קל.
Eelect כתב:כל מאמן שעוד לא הוכיח את עצמו יודע שתוצאה טובה מול ב"ש עוזרת מאוד ליחסי ציבור,
אבל יש משהו מתסכל בלשחק מול קבוצה מצופפת שבאה מוכנה, השחקנים משחקים בעמידה, הקהל מתקשה לייצר אנרגיות ולהרים את הקבוצה, מן מעגל עייף כזה שמז** את עצמו.
שער מהיר עד מאוד ואתה הורס לתורגמ'ן את כל התוכניות.
זאת המטרה והשאיפה שלנו שצריכה להיות נגד כל קבוצה, משהו שלא השתנה עוד מעונה שעברה.
ברגע שזה יקרה, המשחק די שלך
לא בטוח. נגד הפועל חיפה זה לא עבד. נגד בני יהודה בקושיE.Z כתב:
שער מהיר עד מאוד ואתה הורס לתורגמ'ן את כל התוכניות.
זאת המטרה והשאיפה שלנו שצריכה להיות נגד כל קבוצה, משהו שלא השתנה עוד מעונה שעברה.
ברגע שזה יקרה, המשחק די שלך
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
בכר מפתיע עם אוחנה וברדה
קוונקה לא בהרכב
קוונקה לא בהרכב
- red and white
- Title: Almog
ההרכב להיום:
גורש
ביטון טאהא אוחיון קורהוט
וובה איינבינדר אוחנה
מליקסון ברדה טוני
ההצבה של ברדה מפתיעה אותי אבל אין לי בעיה עם זה, אולי נרוויח חלוץ שלישי לרוטציה.
גורש
ביטון טאהא אוחיון קורהוט
וובה איינבינדר אוחנה
מליקסון ברדה טוני
ההצבה של ברדה מפתיעה אותי אבל אין לי בעיה עם זה, אולי נרוויח חלוץ שלישי לרוטציה.
יאללה אוחנה!!
רק אלוהה יודע למה ברדה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
הייתה לי הרגשה שברדה ישחק היום ולא מעט, אבל מוגזם לפתוח איתו בהרכב לדעתי.
עם כל האהבה, הרבה יותר חשוב להכניס לכושר את שהר (שאולי נשמר לחמישי) ופקהארט.
יש פה שיקולים שהם מעבר למקצועיים. אין לי הסבר אחר.
עם כל האהבה, הרבה יותר חשוב להכניס לכושר את שהר (שאולי נשמר לחמישי) ופקהארט.
יש פה שיקולים שהם מעבר למקצועיים. אין לי הסבר אחר.
אלוהים ובכרTotti כתב:רק אלוהה יודע למה ברדה.
לא מבין למה לא קואנקה. אם לא במשחק כזה אז מתי?
קוואנקה מעניין אתכם?
שני חלוצים שלנו שחייבים להכנס מהר לעניינים על הספסל וברדה מגיח משום מקום ל-11 ואתם מתרכזים לי בקוואנקה...
שני חלוצים שלנו שחייבים להכנס מהר לעניינים על הספסל וברדה מגיח משום מקום ל-11 ואתם מתרכזים לי בקוואנקה...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]