matanred כתב:סלחו לי שאני נתפס על הראשונים שהגיבו על אוחנה, "לספסל","מעיק" וכו'. התגובות האלה גם אם מביעות איזשהו רצון בגלל איך ששיחק היום מדגימות את אחת הבעיות שיש לנו בתרבות כדורגל בארץ...משוועים לwonderkids צעירים, חולמים על איזה אמבפה כחול לבן שיפרוץ כל תקרה ואם הוא משלנו אז דיינו שיוביל אותנו להישגים כבר מגיל צעיר. נחזור למציאות, בכדורגל הישראלי של היום קשה מאוד לשחקן צעיר, מוכשר ככל שיהיה לסחוב קבוצה כמו ב"ש או מכבי לאליפות כאשר הוא מתחרה עם באנקרים על ההרכב. מיכאל אוחנה פוטנציאל ענק כישרון של אחד משנתון את זה כולנו יודעים. אבל אם אתם רוצים שיצא ממנו משהו בתנאים הנוכחיים-העיקר שישחק כמה שיותר אם זה מתאפשר בין אם היה חלש ובין אם לאו. זה לא אומר שהוא צריך לפתוח כל משחק אבל כשאפשר (למשל היום) אז כן. שיכדרר עצמו למוות מצידי אם זה מה שיתן לו יותר ניסיון, אם זה מה שיגרום לבכר לשבת איתו ולטפח אותו ולשנות לו את החשיבה. שיטעה כמה שרוצה במגבלות התחרותיות והצורך לנצח תוך כדי. רק ככה אולי באמת נראה התקדמות ממנו. ומי שעדיין רוצה להאשים אותו שהוא זרקן, שמתמקד באינסטגרם ולא במגרש, שהוא לא מממש את עצמו ומאכזב - ככה גם עוד 100 שנה לא יצא מכן שחקן על
ההיפך,המחלה של הכדורגל הישראלי זה הסגידה לדריבל.
תן לי משחק מהיר ואפקטיבי ודריבל מתי שצריך ועוזר.
oranu כתב:
חכה עם מכבי, לא רואה אותם רצים כזה טוב, לדעתי ביתר יסיימו לפניהם (אלא אם כן בינואר תהיה השתוללות רבתי).
אתה טועה אחי.
צריך להיות מאוד חזק ועוצמתי ולהתעלות אחרי שקיבלת בראש ב3 ימים פעמיים.
גם אם ניצחת את בני יהודה ועכו,הדרך והתוצאה מקרינים המון על בטחון השחקנים ומראים על עוצמה של מועדון.
שאני ימנה לך כמה מועדונים בארץ היו מתפרקים אחרי 2 תצוגות נפל כמו שהיה להם בסופש האחרון?
אדום זקן כתב:
אתה טועה אחי.
צריך להיות מאוד חזק ועוצמתי ולהתעלות אחרי שקיבלת בראש ב3 ימים פעמיים.
גם אם ניצחת את בני יהודה ועכו,הדרך והתוצאה מקרינים המון על בטחון השחקנים ומראים על עוצמה של מועדון.
שאני ימנה לך כמה מועדונים בארץ היו מתפרקים אחרי 2 תצוגות נפל כמו שהיה להם בסופש האחרון?
עכו זה לא מדד לכלום.
יריבה מאוד מאוד חלשה שהגיעה להם בהזמנה.
לגבי התמונה למעלה של השלל שנגנב מאשדוד , זה גועל נפש אחד גדול של ילדים מסכנים וחסרי עתיד.
והגיע הזמן שהמישטרה תטפל ביצורים האלה שקוראים לעצמם אולטרס ביד קשה.
לפעמים אני מתגעגע לימים שישבנו בשער 5 ולא היו כאלה דברים מכוערים.
תסלחו לי על הביטוי הם ניראים כמו ניאו נאצים