שמעון א כתב:שבכר ישחק התקפי רצח
גם ככה אין מה להפסיד נגדם
תמיד תצוגת נפל תשפיע על המשחק הבא, הדוגמה הכי טובה זה מכבי.
מסכים שלא צריך להתאבד על המשחק הזה אבל אסור לעלות כאילו אנחנו בקייטנה.
אם ויטור כשיר עולה עם 3 בלמים, כשאלחמיד שחקן המפתח שמחליף מיקום בהתאם לצורך. בהתקפה נותן מחצית לסהר ומחצית לפקארט.
Guevara כתב:
תמיד תצוגת נפל תשפיע על המשחק הבא, הדוגמה הכי טובה זה מכבי.
מסכים שלא צריך להתאבד על המשחק הזה אבל אסור לעלות כאילו אנחנו בקייטנה.
אם ויטור כשיר עולה עם 3 בלמים, כשאלחמיד שחקן המפתח שמחליף מיקום בהתאם לצורך. בהתקפה נותן מחצית לסהר ומחצית לפקארט.
הרכב של
גורש
מישי, טאהא, אלחמיד, אלו
דן, ראדי, אוחנה
טוני, שהר, מליקסון
זה אמנם התקפי, אבל סביר
הייתי שוקל אפילו לשים את ברדה בשלישיית הקישור במקום אוחנה. הוא יותר אגרסיבי ממנו
אם אני חוקר פרטי, אני יוצר קשר עם כולן ומציע להם מחיר היכרות קבוצתי. אוווו ואז לא בטוח שכל עורכי הדין לענייני משפחה בב"ש יספיקו, גם בתי הדין הרבניים יעבדו במתכונת חירום
טוב במידה וויטור יכול לפתוח :
גורש
קורהוט טאהא ויטור אלו
אלחמיד ראדי אייבנדר
מליקסון וואקמה
שהר
במידה ולא:
גורש
קורהוט אלחמיד טאהא אלו
אייבנדר ראדי אוחנה
מליקסון וואקמה
שהר
גם אם ויטור מצמיח רצועה חדשה אני לא משחק איתו, הרבה שחקנים שחוזרים מפציעות נפצעים קצת אחרי שהם חוזרים, לא לוקח איתו סיכון אפילו הכי קטן שומר אותו קודם כל לליגה.
עם כל הכבוד לסטיאווה הם באמת לא קבוצה יותר מדי טובה, יום שיא של טוני ומליקסון וגם הם יכולים להצטרף לרשימה.
South Boy כתב:גם אם ויטור מצמיח רצועה חדשה אני לא משחק איתו, הרבה שחקנים שחוזרים מפציעות נפצעים קצת אחרי שהם חוזרים, לא לוקח איתו סיכון אפילו הכי קטן שומר אותו קודם כל לליגה.
עם כל הכבוד לסטיאווה הם באמת לא קבוצה יותר מדי טובה, יום שיא של טוני ומליקסון וגם הם יכולים להצטרף לרשימה.
מיגל מתאמן מספיק זמן.
מתיי אתה רוצה לתת לו לשחק באפריל?