אני טענתי בתגובות מיד אחרי ההפסד לפלזן, שהגול השלישי שחטפנו לקראת הסוף יכול להיות ההבדל בין העפלה להדחה.Eelect כתב:אם נפסיד לסטיאווה, הרומנים מבטיחים את העליה לשלב הבא וכמעט בוודאות מהמקום הראשון.
זו עוד סיבה למה לא כדאי להפסיד להם אם אנחנו רוצים להעפיל לשלב הבא.
אנחנו לא רוצים שהם יהיו שאננים ויחלקו נקודות ללוגאנו ופלזן שמתמודדות איתנו על המקום השני.
הפסד שלנו וניצחון ביתי של פלזן על לוגאנו, תסריט לגמרי הגיוני, יסבך אותנו מאוד.
סטיאווה בוקרשט- הפועל ב"ש, חמישי, 22:05, גנצ'ה
- simply-red
Re: סטיאווה בוקרשט- הפועל ב"ש, חמישי, 22:05, גנצ'ה
זה לגמרי יכול להגיע לשם סימפלי. כרגע התקווה היא שהמאץ' אפ הנוראי שיש לפלזן עם סטיאווה ימשך והם לא יצליחו לנצח אותם בבית.simply-red כתב: אני טענתי בתגובות מיד אחרי ההפסד לפלזן, שהגול השלישי שחטפנו לקראת הסוף יכול להיות ההבדל בין העפלה להדחה.
כל תסריט אחר (בהנחה שהצ'כים גם מנצחים את לוגאנו בבית) יאלץ אותנו לנצח גם בלוגאנו וגם את פלזן בהפרש 3 שערים.
למשחק החוץ שלנו ברומניה יש חשיבות גדולה בתמונת הבית, בניגוש לתחושה.
זאת בדיוק הכוונה שלי.ForeverRed כתב:לא צריך לקחת דברים לקיצוניות.
אפשר וצריך לעלות בהרכב החזק ביותר שעומד לרשותנו, ובמקביל לאפשר מנוחה לשחקנים שעדיין לא כשירים במאת האחוזים.
אם יש סכנה בשיתוף של אוגו ומיגל אז זה לא שווה את הסיכון.
למה להגיב עניינית?אפשר להספים את הפורום עם עוד הודעה מפגרת.דר אדום בנשמה כתב:אז למה לטוס בכלל למשחק.
בוא פשוט נשאר בארץ ונפסיד טכנית.
שאלה, אם ויטור כשיר בוודאות, מה ההבדל אם יפתח בסטיאווה או מול פ"ת?
ברור לנו שאנחנו צריכים אותו יותר למשחק ברומניה.
ברור לנו שאנחנו צריכים אותו יותר למשחק ברומניה.
הוא כנראה יפתח מול סטיאווה. 3 בלמים עם טאהא ואלחמיד.Eelect כתב:שאלה, אם ויטור כשיר בוודאות, מה ההבדל אם יפתח בסטיאווה או מול פ"ת?
ברור לנו אנחנו שצריכים אותו יותר למשחק ברומניה.
אני חושב שעדיף היה להכניס אותו כמחליף באיזה משחק(לאיזה חצי שעה), כמו בעונה שעברה. זה עוזר גם פיזית וגם מנטלית לקראת חזרה להרכב, לדעתי.
האמת? להשוות לעונה שעברה זאת גניבת דעת.
בעונה שעברה בשלב הזה של העונה היינו מקום ראשון וחילקנו חמישיות לכל דבר שזז, בעונה שעברה לכל שחקן בסגל היה כושר של רובוטריק, בעונה שעברה שחקן היה נפצע פעם באף פעם, הדברים האלה לא נמשכים לנצח ואין לזה המשכיות העונה.
המציאות היא שפתחנו את הליגה בצורה מאוד צולעת, שחקנים נפצעים כל פאקינג משחק, וגם עזבו אותנו עוגנים מהשנה שעברה שהמחליפים שלהם עדיין לא מחפים על עזיבתם.
הכוחות שלנו מוגבלים ולכן צריך לחלק אותם בצורה הטובה ביותר, אף אחד לא אמר שצריך להפסיד טכני כדי לשמור כוחות לליגה אבל לשים את כל הביצים בסל של האירופית כשאנחנו במצב רחוק מאופטימלי מכל הבחינות זה טמטום, צאו כבר מהאופוריה של אינטר וסאות'המפטון ותנחתו לקרקע, הרבה דברים השתנו מאז.
לא לסכן שחקנים במצב גופני גבולי זה המינימום שאפשר לעשות כדי לשמור כוחות לליגה, לא צריך לעלות ברומניה בהרכב רביעי בשביל זה והאמת שאני חושב שגם בלי ויטור ואוגו אנחנו יכולים להוציא תוצאה טובה בבוקרשט, כמובן שצריך יום שיא בשביל זה.
בעונה שעברה בשלב הזה של העונה היינו מקום ראשון וחילקנו חמישיות לכל דבר שזז, בעונה שעברה לכל שחקן בסגל היה כושר של רובוטריק, בעונה שעברה שחקן היה נפצע פעם באף פעם, הדברים האלה לא נמשכים לנצח ואין לזה המשכיות העונה.
המציאות היא שפתחנו את הליגה בצורה מאוד צולעת, שחקנים נפצעים כל פאקינג משחק, וגם עזבו אותנו עוגנים מהשנה שעברה שהמחליפים שלהם עדיין לא מחפים על עזיבתם.
הכוחות שלנו מוגבלים ולכן צריך לחלק אותם בצורה הטובה ביותר, אף אחד לא אמר שצריך להפסיד טכני כדי לשמור כוחות לליגה אבל לשים את כל הביצים בסל של האירופית כשאנחנו במצב רחוק מאופטימלי מכל הבחינות זה טמטום, צאו כבר מהאופוריה של אינטר וסאות'המפטון ותנחתו לקרקע, הרבה דברים השתנו מאז.
לא לסכן שחקנים במצב גופני גבולי זה המינימום שאפשר לעשות כדי לשמור כוחות לליגה, לא צריך לעלות ברומניה בהרכב רביעי בשביל זה והאמת שאני חושב שגם בלי ויטור ואוגו אנחנו יכולים להוציא תוצאה טובה בבוקרשט, כמובן שצריך יום שיא בשביל זה.
לעלות כדי לנצח. נסתדר עם כל הצרות שיבואו עלינו. כל משחק אירופאי זה ניסיון שנאגר בDNA של המועדון. כל ניצחון פה מקצר את הדרך לניצחון הבא. ועזבו את זה שבאים 3500 אוהדים שכל רגע של שמחה שלהם שווה הכל.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

לא חושב שצריך לסכן שחקנים שהכשירות שלהם לא ודאית במשחק הזה, אבל אם שחקן מפתח כשיר ואנחנו מגיעים למשחק מכריע (וככה צריך להתייסח אליו) כאנדרדוג, משהו שכמעט אף פעם לא קורה, זה הזמן להתחיל להריץ אותו, לא מול מכבי פ"ת שגם בהרכב משני אנחנו צריכים להסתדר. במקרה של ויטור אני רגוע אם ישחק כי מדובר בשחקן עם מודעות מאוד גבוהה למוכנות הגופנית שלו.
את ה3 בלמים אני פחות אוהב, אבל זה כבר דיון אחר.
את ה3 בלמים אני פחות אוהב, אבל זה כבר דיון אחר.
ניצחון שלנו בבוקרשט(בע"ה) בלי שיר, ויטור ואוגו.... יהיה הגדול ביותר שלנו אבר
מדהים אותי לראות את אוחנה אוכל בשדה בשמונה בבוקר ברגר קינג. מעמיס רטבים. חשבתי שהעסק יותר רציני.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
ואח״כ לך תוכיח שהאוקטופומין הגיע מהדאבל וופרגדי כתב:מדהים אותי לראות את אוחנה אוכל בשדה בשמונה בבוקר ברגר קינג. מעמיס רטבים. חשבתי שהעסק יותר רציני.
- red and white
- Title: Almog
כמה נקודות דירוג מקבלים על ניצחון ועל תיקו?
וכמה נקודות הליגה מקבלת?
וכמה נקודות הליגה מקבלת?
לקבוצה: 2 נק' על כל ניצחון, נקודה אחת לתיקו.red and white כתב:כמה נקודות דירוג מקבלים על ניצחון ועל תיקו?
וכמה נקודות הליגה מקבלת?
למדינה: 0.500 לניצחון, 0.250 לתיקו.
חחחns75 כתב:
ואח״כ לך תוכיח שהאוקטופומין הגיע מהדאבל וופר