איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוונאקה
אתם פשוט התרגלתם שזר מגיע ומתחבר תוך שבועיים.
תהיו שמחים שיש שיפור ועדיין יש מספיק זמן עד ינואר לקבל החלטות.
גם את מיצל שחטו תוך חודש במכבי חיפה והיום הוא מככב בליגת האלופות.
תהיו שמחים שיש שיפור ועדיין יש מספיק זמן עד ינואר לקבל החלטות.
גם את מיצל שחטו תוך חודש במכבי חיפה והיום הוא מככב בליגת האלופות.
מה איכפת לי כמה מרוויח? היה טוב היום לא קל מצב שצריך להכניס צריך לגמור שחקן, טוני החטיא מצבים גדולים יותר בזמן האחרון, גם מליקסון לא תמיד עובר שחקן ובשנה הראשונה שלו מאז שחזר לא היה יותר טוב.
לאט לאט יכנס לעניינים שחקן רוטציה מעולה
שחררו מהברצלונה והרצון לראות אותו כובש כל משחק והוא יעשה את שלו
לאט לאט יכנס לעניינים שחקן רוטציה מעולה
שחררו מהברצלונה והרצון לראות אותו כובש כל משחק והוא יעשה את שלו
נתחיל לדבר על כדורגל כשיתנו לו לשחק כדורגל.אדום זקן כתב: מתי כבר תתחילו לדבר ברצינות על כדורגל ולא לדבר כמו עורכי דין.
הזמן הסתגלות של קוואנקה כבר עבר חלף לו.
ואתה יודע מה? אין קשר להסתגלות.
הבן אדם לא מתאים לסגנון של הפועל בש כמו שגורש לא מתאים.
אין כאן עניין של "לחכות לו בפינה",יש כאן עניין של תג מחיר,מקום של זר ביחס לציפיות ממנו.
וזה לא שם ולא יהיה שם.
אז אפשר להפסיק עם קוי ההגנה המעובים.
אתה כבר קפצת למסקנות, לא מתאים, פלופ, לא שווה מקום של זר וכו' וכו'. ובקושי ראית אותו משחק.
ותעשה לי טובה תפסיק לנפנף כבר בחצי מיליון הזה, החתמת בן אדם לא רובוט. יש כל כך הרבה דוגמאות לשחקנים מצוינים שלקח להם זמן להיכנס לעניינים, אני בניגוד אליך רוצה להיות בטוח שאנחנו לא מפספסים אחד כזה. ובשביל זה אני צריך לראות אותו על הדשא יותר מ- 3 משחקים.
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 03 נובמבר 2017, 01:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
עצם זה שאתה משווה בין קאוונקה לאוחנה כבר הופך את זה ללא רלוונטי.shacharb כתב:
די, אל תסובב את זה. קואנקה היה מהיותר טובים היום. הזכרתי את אוחנה כדוגמא לשחקן שגם הוא פוטנציאל אדיר (כמו קואנקה)
גם הוא לא פתח טוב את העונה, ועדיין לא הכניס גול העונה.
וכן, הוא לא היה טוב היום. עדיין לא יורדים עליו כמו על קואנקה.
אם תחשב כמה עלה אוחנה, ביחד עם השכר שלו, עדיין הוא יותר יקר מקואנקה. ועל אוחנה שילמו במזומן.
שלא תבין לא נכון, אני חושב שאוחנה שחקן מצויין, ועוד יתרום רבות לב"ש, אבל תן צאנס גם לקואנקה. תשפוט לפי כל משחק לגופו.
אוחנה זה בחור בן 21 בעל פוטנציאל אדיר שנקנה עי הפועל בש בשאיפה לשדרג אותו ולעשות אותו ואותנו טובים יותר בעתיד.
קוואנקה בחור בן 25 שגדל בחממה הטובה ביותר בעולם,הגיע כמחליף של בוזגלו ומקבל 550 אלף יורו לעונה.
לא צריך לתת הנחות איפה שלא צריך.
- The red one
בדיוקאדום זקן כתב: עצם זה שאתה משווה בין קאוונקה לאוחנה כבר הופך את זה ללא רלוונטי.
אוחנה זה בחור בן 21 בעל פוטנציאל אדיר שנקנה עי הפועל בש בשאיפה לשדרג אותו ולעשות אותו ואותנו טובים יותר בעתיד.
קוואנקה בחור בן 25 שגדל בחממה הטובה ביותר בעולם,הגיע כמחליף של בוזגלו ומקבל 550 אלף יורו לעונה.
משפט מפתח.bs war כתב:
נתחיל לדבר על כדורגל כשיתנו לו לשחק כדורגל.
חשבת למה לא נותנים לו?
אוחנה נרכש בסכום ששווה את כל החוזה של קואנקה. אז כבר מדובר בשחקן יקר יותר מבלי להיכנס לשכר של אוחנה(מס ישראלי וזה).אדום זקן כתב: עצם זה שאתה משווה בין קאוונקה לאוחנה כבר הופך את זה ללא רלוונטי.
וכמו שזה נראה עד עכשיו, אוחנה פוטנציאל לחזור לאשדוד בעוד שנתיים גג.
הייתי רוצה לראות אותו ביחד עם ברדה , הוא כל כך הרבה פעמים עובר שחקן ועושה תנועה חכמה ושחקנים לא מוסרים לו ברדה דווקא יודע דבר או שניים על דאבל פס וחבל באמת שחקן מוכשר מאוד .
הוא צריך לשחק 50 מטר מראדי, כי כשהוא 10 מטר ממנו, ראדי לא רואה אותוREDZED כתב:הייתי רוצה לראות אותו ביחד עם ברדה , הוא כל כך הרבה פעמים עובר שחקן ועוד תנועה ושחקנים לא מוסרים לו ברדה דווקא יודע דבר או שניים על דאבל פס וחבל באמת שחקן מוכשר מאוד .
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
בלבול ביצים.CrazyRed7 כתב: אוחנה נרכש בסכום ששווה את כל החוזה של קואנקה. אז כבר מדובר בשחקן יקר יותר מבלי להיכנס לשכר של אוחנה(מס ישראלי וזה).
וכמו שזה נראה עד עכשיו, אוחנה פוטנציאל לחזור לאשדוד בעוד שנתיים גג.
אם היה מגיע מהאקדמיה של ליון הייתי מבלבל לנו במוח "תנו לו זמן".
הוא מגיע מאשדוד ולא בא לך טוב בעין אז אתה מרשה לעצמך לזלזל בו.
תמשיכו לגנוב דעת,אבל זה לא יעזור לכם.
את קוואנקה הביאו כדי לתת תפוקה כאן ועכשיו,את אוחנה הביאו לעתיד.
או, עכשיו אתה מדבר. זה באמת משהו שצריך להדאיג ואפשר לדבר עליו. הלוואי והייתי יודע מה הסיבה.אדום זקן כתב: משפט מפתח.
חשבת למה לא נותנים לו?
אבל אני התעצבנתי על הביקורת על פארש שמפילים עליו על הדקות שהוא כן משחק, שעד עכשיו בכולן הוא היה בסדר גמור לכל הפחות. זה מבחינתי סתם לחכות בפינה.
- The red one
היום נתנו לו מפתחות , אין שום תירוצים ושוב הוא לא לקח על עצמו, לא שינה וגם אם ניסה - לא הצליח
אומר שוב - הוא לא יהיה מה ששולם עליו ומה שבנו עליו. נקווה ששחקן שיכול להתחרות בחולצת ההרכב של מליקסון וטוני הוא כן יהיה
אומר שוב - הוא לא יהיה מה ששולם עליו ומה שבנו עליו. נקווה ששחקן שיכול להתחרות בחולצת ההרכב של מליקסון וטוני הוא כן יהיה
גם נוואמקה לא. ולא שאני חושב משהו רע על נוואמקה סתם להראות שלא תמיד שחקן טוב זה אומר לנצח את הקבוצה היריבה. היה טוב ופעיל ולא הספיק לתרגום בשערים. לא סתם הם מקום ראשון בבית ועדיין היינו יכולים לנצח היום כי שיחקו טובThe red one כתב:היום נתנו לו מפתחות , אין שום תירוצים ושוב הוא לא לקח על עצמו, לא שינה וגם אם ניסה - לא הצליח
לא נתנו לו כי הוא לא מתאים.bs war כתב:
או, עכשיו אתה מדבר. זה באמת משהו שצריך להדאיג ואפשר לדבר עליו. הלוואי והייתי יודע מה הסיבה.
אבל אני התעצבנתי על הביקורת על פארש שמפילים עליו על הדקות שהוא כן משחק, שעד עכשיו בכולן הוא היה בסדר גמור לכל הפחות. זה מבחינתי סתם לחכות בפינה.
הסיבה היחידה שפתח היום זה כי פתחו את מליקסון על ארבע.
והדבר האחרון שברק צריך זה שריר ירך אחורי אצל המנוע.
אשמח שתסביר למה את אוחנה הביאו לעתיד ואת קואנקה הביאו לכאן ועכשיו?אדום זקן כתב: בלבול ביצים.
אם היה מגיע מהאקדמיה של ליון הייתי מבלבל לנו במוח "תנו לו זמן".
הוא מגיע מאשדוד ולא בא לך טוב בעין אז אתה מרשה לעצמך לזלזל בו.
תמשיכו לגנוב דעת,אבל זה לא יעזור לכם.
את קוואנקה הביאו כדי לתת תפוקה כאן ועכשיו,את אוחנה הביאו לעתיד.
זה שאתה זורק את הדעות שלמה שרף שלך לא אומר שזה המצב.
אתה נצמד למחיר שלו?אז הראתי לך שיש שחקנים שעולים לאלונה יותר, משחקים יותר, ותורמים פחות.
אתה טוען שההתאקלמות זה תירוץ?אז הראתי לך שגם בוזגלו, טוני, מליקסון, אוגו, הובאן וכו׳ - לרשימה המכובדת הזו לקח לא מעט זמן להפוך למה שהם. הקטע שהם קיבלו יותר הזדמנויות להיכנס לעניינים כי שיחקו בקבוצה פח בלי תחרות על המקום שלהם ואילו קואנקה נכנס לסיטואציה לא קלה, בעונה מאוד בעייתית ומלאה תהפוכות.