moki כתב:
לפי דעתי האשם הכי גדול בשער שספגנו זה גורש..
הוא היחידי שהיה עם הפנים לכדור.. נשגב מבינתי איך הוא לא צעק משהו ללואי ואלחמיד שגם הם אשמים בשער אבל מבחינתי האחראיות הכי גדולה היא על גורש.
חשבתי בדיוק כמוך בהתחלה, סתכל שוב.
גורש היה אמנם עם הפנים לכדור אבל היה די רחוק ממנו. אלחמיד הראה את כל הסימנים שהוא הולך להשתלט/להרחיק ולכן גורש נעצר.
האיש פשוט אגדה. כל משחק שלו - לגזור ולשמור.
הייתי בטרנר עם הילד שלי נגד לודוגורץ, קצת לפני הפציעה. אני זוכר שאמרתי לו - תשמע, עזוב את כל המשחק של הקבוצה, הגולים וכו' - אני פשוט נהנה מכל רגע וכל נגיעה של ויטור במגרש. שחקן הכי טוב ששיחק אצלנו (עד היום חשבתי שזה חלילוביץ'/רוסו) אבל אם הוא נותן לפחות עוד עונה אחת של פורמה אמיתית שלו - הוא משאיר להם אבק.
אני משתדל לבקר את גורש כמה שפחות כי אני מבין שהוא מאייש את עמדת השוער השני אבל בא לא נגנוב דעת.
משחק מחפיר שלו אתמול, שידר פאניקה להגנה במשך 90 דקות וכל פעם שהכדור אצלו ברגל זה עילה לפתוח תהלים.
אם לא הנס הגלוי בדקה ה92 הוא נשחט פה היום מכל הכיוונים.
קריאת משחק, אגרסיביות, תזמון ביציאה ומשחק גובה ברמות הכי גבוהות שיש.
מדהים איך מצבים נייחים קיבלו פתאום פן מאיים מהרגע שהוא על הדשא.
זכינו בלוטו, רק שיהיה בריא.
ReDo כתב:
אני משתדל לבקר את גורש כמה שפחות כי אני מבין שהוא מאייש את עמדת השוער השני אבל בא לא נגנוב דעת.
משחק מחפיר שלו אתמול, שידר פאניקה להגנה במשך 90 דקות וכל פעם שהכדור אצלו ברגל זה עילה לפתוח תהלים.
אם לא הנס הגלוי בדקה ה92 הוא נשחט פה היום מכל הכיוונים.
+1
הבהלה שהוא הכניס ליציע אתמול בדקה ה92 הייתה מטורפת.
היו איזה 20-30 דק' שהסתכלתי רק עליו עד כמה שניתן מהטלויזיה.
הוא פשוט קורא כל מהלך וצופה מהלך/שתים קדימה. שומר אזורית, לוחץ את הבלם, תוקף גבוה, בנייחים בכלל מפחיד.
יותר מ-WOW - עמה עמה עמהההההההה