העיקר שנהנית בבמבו.....oranu כתב: אני מבין את מה שאתה אומר ואני גם שמתי לב לזה אבל אני לא חושב שמדובר בגישת יהיה בסדר או חוסר אתגר.
אני חושב שזה שילוב של כמה דברים:
1. חזרה מאירופה לליגה אחרי 3 ימים שמביאה איתה עייפות גדולה וירידת מתח (חחח איזה הבדל באווירה ובאיצטדיונים וואו)..
מכבי פתח תקווה- הפועל ב"ש, ראשון, 20:00, המושבה
- simply-red
Re: מכבי פתח תקווה- הפועל ב"ש, ראשון, 20:00, המושבה
מישהו באמת ציפה לראות יכולת טובה יותר אתמול? חשבתי שזה ברור לכולם שלא נראה משחק טוב אחרי משחק אינטנסיבי מאוד בחמישי ואחרי הכנה כמעט אפסית למשחק חוץ שלושה ימים אחרי זה כשהקבוצה פצועה ועייפה.
הם לא רובוטים, מובן לגמרי הירידה ביכולת במשחק כזה, הכי חשוב זה לנצח משחקים כאלה.
אם הקהל אתמול נראה ונשמע בהנגאובר מהחגיגות בבוקרשט אז איך אפשר לבוא בטענות לשחקנים? הייתה אווירה של בית אבות.
הם לא רובוטים, מובן לגמרי הירידה ביכולת במשחק כזה, הכי חשוב זה לנצח משחקים כאלה.
אם הקהל אתמול נראה ונשמע בהנגאובר מהחגיגות בבוקרשט אז איך אפשר לבוא בטענות לשחקנים? הייתה אווירה של בית אבות.
גבר, יצאת על דר על ריק ואתה לא מוכן לרדת מהעץ.CrazyRed7 כתב: שוב, התירוץ של עייפות לא תופס לדקה 10 נכון?!
גם אם יש עומס ועייפות, זה לא משהו שמורגש התחיל המשחק.
הבעיה היא מנטלית ולא פיזית.
אתה אמרת לו שזאת לא פעם ראשונה שמשחקים אחרי 3 ימים נכון?
אז עניתי לך בצורה הכי ברורה בוא תלך אחורה לפעמים הקודמות ששיחקנו אחרי 3 ימים ותספר לי איך נראנו (תיקו 0 מול הפועל תל אביב בחוץ זוכר? יופי).
אז לא מעניין אותי אם זה רק עייפות או גם מנטלית, ירידת מתח ומחסור בזמן הכנה, סביר להניח שהכל ביחד.
אני לא זוכר שבאנו למשחק חוץ מול קבוצה בלי קהל 3 ימים אחרי אירופה ושטפנו את המגרש, זה תמיד נראה איטי יותר ואדיש יותר ומשעמם יותר, כנראה שיש מספיק סיבות.
חחחח היה טוב סהכ.simply-red כתב:
העיקר שנהנית בבמבו.....
אורן עונה שעברה שיחקנו 3 ימים אחרי המשחק מול ספרטה בחוץ באשקלון ושטפנוoranu כתב: גבר, יצאת על דר על ריק ואתה לא מוכן לרדת מהעץ.
אתה אמרת לו שזאת לא פעם ראשונה שמשחקים אחרי 3 ימים נכון?
אז עניתי לך בצורה הכי ברורה בוא תלך אחורה לפעמים הקודמות ששיחקנו אחרי 3 ימים ותספר לי איך נראנו (תיקו 0 מול הפועל תל אביב בחוץ זוכר? יופי).
אז לא מעניין אותי אם זה רק עייפות או גם מנטלית, ירידת מתח ומחסור בזמן הכנה, סביר להניח שהכל ביחד.
אני לא זוכר שבאנו למשחק חוץ מול קבוצה בלי קהל 3 ימים אחרי אירופה ושטפנו את המגרש, זה תמיד נראה איטי יותר ואדיש יותר ומשעמם יותר, כנראה שיש מספיק סיבות.
וואלה שיחקת אותה משחק אחד שבאמת שטפנו לא זכרתי שזה היה אחרי ספרטה בחוץ אם כן אז טעיתי שאפו.tamirkal כתב: אורן עונה שעברה שיחקנו 3 ימים אחרי המשחק מול ספרטה בחוץ באשקלון ושטפנו
אגב אשקלון של אז קיבלה חמישיות מכל הבא ליד ורק אחרי ינואר נראו כמו קבוצת כדורגל אז יש נסיבות מקלות ועדיין זו דוגמא אחת לעומת 10 אחרות שמוכיחו אחרות.
זה גם לא קורה רק בהפועל בש זה קורה לכל הקבוצות בכל העולם שבדרכ לא מצליחות לשחזר יכולת מאירופה 3 ימים אחרי בליגה.
הנקודה היא לא משחק אחד כזה או אחר אלא שמהמשחק הזה צריכים לקחת 3 נקודות ולהתקדם, מסכים עם כל מילה שסאות בוי רשם.
הכל בסדר לא חיפשתי להפריך את מה שאתה אומר אלא רק להסב את תשומת ליבךoranu כתב: וואלה שיחקת אותה משחק אחד שבאמת שטפנו לא זכרתי שזה היה אחרי ספרטה בחוץ אם כן אז טעיתי שאפו.
אגב אשקלון של אז קיבלה חמישיות מכל הבא ליד ורק אחרי ינואר נראו כמו קבוצת כדורגל אז יש נסיבות מקלות ועדיין זו דוגמא אחת לעומת 10 אחרות שמוכיחו אחרות.
זה גם לא קורה רק בהפועל בש זה קורה לכל הקבוצות בכל העולם שבדרכ לא מצליחות לשחזר יכולת מאירופה 3 ימים אחרי בליגה.
הנקודה היא לא משחק אחד כזה או אחר אלא שמהמשחק הזה צריכים לקחת 3 נקודות ולהתקדם, מסכים עם כל מילה שסאות בוי רשם.
שנה שעברה ההפסד למכבי חיפה היה 3 ימים אחרי אינטר חוץ.oranu כתב: וואלה שיחקת אותה משחק אחד שבאמת שטפנו לא זכרתי שזה היה אחרי ספרטה בחוץ אם כן אז טעיתי שאפו.
השנה ההפסד למכבי חיפה היה אחרי מאריבור חוץ.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
בכיף קיבלתי באהבה אחי.tamirkal כתב: הכל בסדר לא חיפשתי להפריך את מה שאתה אומר אלא רק להסב את תשומת ליבך
דרך אגב אם דיברתם על משחק חוץ אחרי אירופה עם אוירת בית העלמין החדש אז זה בדיוק היה המשחק הזה בגלל שהארגון לא עודד בגלל מחאה כלשהיא שאני לא זוכר על מה היא הייתהoranu כתב: בכיף קיבלתי באהבה אחי.
מחיר כרטיס אאלטtamirkal כתב: דרך אגב אם דיברתם על משחק חוץ אחרי אירופה עם אוירת בית העלמין החדש אז זה בדיוק היה המשחק הזה בגלל שהארגון לא עודד בגלל מחאה כלשהיא שאני לא זוכר על מה היא הייתה
צודקNoam98 כתב: מחיר כרטיס אאלט