סוף סוף בנגורה הולך!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
שמואל

סוף סוף בנגורה הולך!

שליחה על ידי שמואל »

המאמן גיא עזורי מתכוון לשחרר את החלוץ פטה בנגורה או הקשר גוזף טאצי או את שניהם ביחד .
ידיעה של כתבנו בן בודה. הוא תמיד צודק בן בודה תאמינו חברים!

:יאללה הפועל: :גאוות הנגב:

סמל אישי של משתמש
שמואל

כניראה יש מחליף לבנגורה הם הוא ישוחרר

שליחה על ידי שמואל »

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 62&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false; שחקן טוב@! :יאללה הפועל:

סמל אישי של משתמש
8red

Re: סוף סוף בנגורה הולך!

שליחה על ידי 8red »

ובאיזה כלי תקשורת כותב "כתבנו המהולל"??
ולמה זה מזכיר לי מה שכתוב פה:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 62&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
rami
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי rami »

גיא מתכוון לשחרר את בנגורה שבמקביל אמור לנחות זר ביום יומים הקורבים מארגנטינה יש שמועות שזה בסטיאניני שחקן מכבי פ"ת לשעבר.
גיא מאוכזב במיוחד מיוכלתו של טאצי ורק עם ימצא קשר אחר בעלויות סבירות רק אז טאצי ילך . אני מקווה שגם עם הוא לא ימצא אז טאצי ילך הוא ובנגורה ..

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

לא מבין את הסערה על טאצ'י.

מילא, בנגורה, אומרים שהוא לא פוגע מהשניה שנחת כאן אבל טאצ'י? לא אמרו שהוא הרשים במחנה האימון בגרמניה ונתן משחק טוב נגד הפועל פתח תקוה?

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

dudi2002 כתב:לא מבין את הסערה על טאצ'י.

מילא, בנגורה, אומרים שהוא לא פוגע מהשניה שנחת כאן אבל טאצ'י? לא אמרו שהוא הרשים במחנה האימון בגרמניה ונתן משחק טוב נגד הפועל פתח תקוה?
מסכים איתך , וגם הוא נפל למשחק חלש , עד עכשיו הוא עשה עבודה טובה .
לגבי בנגורה כבר תקופה שהוא מאכזב ואת השחרור שלו אני מבין.

גיא אכזב אותי עם התגובה אחרי המשחק שהוא מתכוון לשחרר את טאצ'י ובנגורה, גיא נופל בלחץ .
במקום לתת להם גיבוי הוא ממשיך את העליהום סביבם.
הוא צריך לקחת את המשחק הזה בפרופורציה ולהבין שזה עדין גביע הטוטו, שבגביע הזה חשובה יותר הדרך - לא המטרה.
אני מוכן להפסיד את כל המשחקים בגביע הזה בתנאי שכל משחק נראה יותר תיאום בין הקישור להתקפה , שאני יראה שהכושר הגופני משתפר לקראת הליגה , שיש חיבור טוב בין השחקנים .
עם הגישה הזאת של גיא אחרי ההפסד אני יכולים למצוא את עצמנו בבור ללא תחתית , הוא צריך להרים את השחקנים והוא לצאת נגדם בתקשורת .
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

גיא בלחץ ואני לא יודע למה כולה הפסד ראשון העונה ואפילו לא במסגרת הליגה פתח תיקווה עקצו 4 פעמים זה קורה כל הקבוצה שיחקה חלש אתמול אי אפשר להפיל הכל על טאצי
אני חושב שהוא שחקן מצויין שעוד יביא לנו הרבה נקודות
זה שי !
תמונה

שלח תגובה