M.I.O כתב:
אין עם זה שום בעיה.
העונש של שיר יחל מאותו זמן שחתם על הטופס של אופא שהוא לא עושה שום פעילות עם הקבוצה(אימונים ומשחקים)
הוא חתם עליו לפניי שלושה שבועות בערך אולי קצת יותר.
אז ככה, שלפחות כרגע נספר לו כבר חודש השעיה.
חח נו באמת...
בהנחה שיקבל באיזור שנתיים. מה זה חודש?
יש לי תחושה טובה לגביי הסיפור הזה שבסוף לא יענישו אותו להרבה זמן או שזה יהיה עונש סמלי של חצי שנה ואז החודש וחצי שהוא חתם עליהם יתקזזו והוא יחזור באפריל.
דר אדום בנשמה כתב:יש לי תחושה טובה לגביי הסיפור הזה שבסוף לא יענישו אותו להרבה זמן או שזה יהיה עונש סמלי של חצי שנה ואז החודש וחצי שהוא חתם עליהם יתקזזו והוא יחזור באפריל.
בלי להתאמן כל הזמן הזה. במילים אחרות העברנו עונה בלעדיו. הרע במיעוטו
מה עכשיו??
נראה לי אנחנו קצת חיים בסרט עם הסיפור הזה.
עוד לא הייתה ועדה של אופ"א, שם לא חושב שיש הקלות.
לדעתי זה ייגמר בשנתיים. מקווה ומתפלל בשביל שיר שזה יהיה הרבה פחות.
כ-9,000 כדורי תרופות מזויפים נתפסו ע"י המכס בשיתוף האינטרפול
פורסם: 12.11.17 , 11:20
המכס תפס כ-9,000 כדורים, בנוסף לאבקות ובקבוקי נוזלים שמכילים תרופות שנחשדות כמזויפות, במסגרת מבצע בינלאומי למניעת הברחת תרופות מזויפות שנערך בשיתוף האינטרפול, ארגון הבריאות העולמי ואגף האכיפה במשרד הבריאות. בין התרופות שנתפסו: תרופות להגברת האון הגברי שנחשדות כמזויפות, תוספי מזון וכדורי הרזייה שנחשדים כמכילים מרכיב תרופתי פעיל, חומרי חילוף חומרים, כדורים המותרים ברכישה רק עם מרשם רופא וסטרואידים אנאבוליים האסורים בייבוא.
E.Z כתב:כ-9,000 כדורי תרופות מזויפים נתפסו ע"י המכס בשיתוף האינטרפול
פורסם: 12.11.17 , 11:20
המכס תפס כ-9,000 כדורים, בנוסף לאבקות ובקבוקי נוזלים שמכילים תרופות שנחשדות כמזויפות, במסגרת מבצע בינלאומי למניעת הברחת תרופות מזויפות שנערך בשיתוף האינטרפול, ארגון הבריאות העולמי ואגף האכיפה במשרד הבריאות. בין התרופות שנתפסו: תרופות להגברת האון הגברי שנחשדות כמזויפות, תוספי מזון וכדורי הרזייה שנחשדים כמכילים מרכיב תרופתי פעיל, חומרי חילוף חומרים, כדורים המותרים ברכישה רק עם מרשם רופא וסטרואידים אנאבוליים האסורים בייבוא.