טברטקו קאלה: "ההרגשה לא קלה אך עדיף להפסיד בצורה כזאת עכשיו"
טברטקו קאלה: "ההרגשה לא קלה אך עדיף להפסיד בצורה כזאת עכשיו"
השוער מדבר לאחר הרביעייה שספג אמש.
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 64004.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 64004.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: טברטקו קאלה: "ההרגשה לא קלה אך עדיף להפסיד בצורה כזאת עכשיו"
האשימו אותו בשלוש שערים ואני לא מאמין אפילו שחוץ מ1 הוא לא אשם באף שער הפילו עליו את התיק כי הוא שוער טוב בגלל זה ציפו שכל כדור שיבעט או יגיע אליו הוא יעצור נסחפו האנשים בב"ש
יש לפנות לנדב קידר שהוא אשם בשתים עם לא בשלוש שערים מאתמול בגללו הקבוצה התפרקה
זה שי !
זה שי !

אין לפנות לאף אחד.זה שי ! כתב:האשימו אותו בשלוש שערים ואני לא מאמין אפילו שחוץ מ1 הוא לא אשם באף שער הפילו עליו את התיק כי הוא שוער טוב בגלל זה ציפו שכל כדור שיבעט או יגיע אליו הוא יעצור נסחפו האנשים בב"ש
זה שי !
רבאק, כולה משחק בגביע הטוטו - מה עשיתם מזה? עוד יקרה משהו לקאלה עם כל העיניים שנפתחו עליו ב-24 שעות האחרונות...

זהו.
יום חדש, שבוע חדש, סלחנו, שכחנו.
מה שחשוב זה מה שכתוב בתחתית הכתבה :
"פאבלו בסטיניאני צפוי להצטרף לאימוני הקבוצה במטרה להחתימו במהרה כדי שיהיה ניתן לשחרר את פטה בנגורה המאכזב. "
כלומר בסטיאניני כמעט בוודאות מצטרף לקבוצה ואלו לא סתם ספוקלציות.
"פאבלו בסטיניאני צפוי להצטרף לאימוני הקבוצה במטרה להחתימו במהרה כדי שיהיה ניתן לשחרר את פטה בנגורה המאכזב. "
שמע הוא באמת הייה אשם בשלושה שערים , בלי קשר לאיזה שוער הוא .
אתה מצפה ממנו לקחת את הכדורים האלה.
ועד עכשיו הוא בכלל לא הרשים אותי כי עם אני לא טועה חוץ מהמשחק נגד ארה''ב הוא תמיד ספג, ואל תגידו לי עכשיו על המשחק נגד בית''ר כי חוץ מבעיטה דרדלה של ויסה לא בעטו לו לשער , אפשר הייה לשים ניצב במקומו .
והמשחק במחנה אימונים בחו''ל ה-5:2 , אני לא יודע מי ספג ואני משאר שגם שם הוא ספג שער לפחות.
אתה מצפה ממנו שישמור על שער נקי ועכשיו זה בלי קשר באשמת מי השערים, הבאנו אותו בתור ה-כוכב של הקבוצה , הוא אקס פאקטור ועד עכשיו הוא כל משחק ספג .
ושלא תבינו לא נכון אני לא מפיל את כל התיק עליו , הוא לא אשם שבהגנה יש לו את אילוז.
אתה מצפה ממנו לקחת את הכדורים האלה.
ועד עכשיו הוא בכלל לא הרשים אותי כי עם אני לא טועה חוץ מהמשחק נגד ארה''ב הוא תמיד ספג, ואל תגידו לי עכשיו על המשחק נגד בית''ר כי חוץ מבעיטה דרדלה של ויסה לא בעטו לו לשער , אפשר הייה לשים ניצב במקומו .
והמשחק במחנה אימונים בחו''ל ה-5:2 , אני לא יודע מי ספג ואני משאר שגם שם הוא ספג שער לפחות.
אתה מצפה ממנו שישמור על שער נקי ועכשיו זה בלי קשר באשמת מי השערים, הבאנו אותו בתור ה-כוכב של הקבוצה , הוא אקס פאקטור ועד עכשיו הוא כל משחק ספג .
ושלא תבינו לא נכון אני לא מפיל את כל התיק עליו , הוא לא אשם שבהגנה יש לו את אילוז.

messiah כתב:מה שחשוב זה מה שכתוב בתחתית הכתבה :
כל כך חושש מההחתמות המהירות האלה. חושש מאוד... אין לנו זיכרון טוב מהם...

לגבי בסטיאניני אין לך מה לחשוש, זה לא חתול בשק.ראינו אותו שנה שעברה משחק בליגת העל, והוא יספק את הסחורה. (בטוח יותר מבגורה)
רק אהבה תנצח...
אני לא מבין על מה אתה מדבר.nitsande כתב:לגבי בסטיאניני אין לך מה לחשוש, זה לא חתול בשק.ראינו אותו שנה שעברה משחק בליגת העל, והוא יספק את הסחורה. (בטוח יותר מבגורה)
חלוץ כבד ולא מוכשר.
6 גולים ב27 משחקים. את זה אפילו בנגורה היה יכול לתת.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
בסטיאניני פחות חלוץ, ויותר שחקן קשר התקפי\ כנף, נכון בתחילת העונה היה קצת כבד אבל ככל שעברו המחזורים הוא התחיל להשתחרר ןהראה יכולות מדהימות (לא פחות). י לו יכולת כדרור טובה מאוד, משחק טוב עם הגוף ומוסר גדול.ניב כתב:
אני לא מבין על מה אתה מדבר.
חלוץ כבד ולא מוכשר.
6 גולים ב27 משחקים. את זה אפילו בנגורה היה יכול לתת.
אם הוא יחתום זה סוגר לך את הפינה בפאזל מבחינת הקשר שיעזור למליקסון.
רק אהבה תנצח...
הנה מה שהוא עשה בעונה שעברה במכבי פ"ת
https://www.youtube.com/watch?v=RofYqAGeU4M" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=RofYqAGeU4M" onclick="window.open(this.href);return false;
רק אהבה תנצח...
עם מילאנו יבוא אז באסטיאניני יהיה בקישור ומילאנו יהיה החלוץ.
ככה אני חושב שיראה ההרכב :
מסיקה - שן - באסטיאניני - מליקסון
קדוסי / אסולין - מילאנו
אני חושב שבאסטיאניני זה רכש מצוין בדיוק מה שהיינו צריכים שחקן בעל טכניקה רבה מהירות מאיימת בדיוק השחקן שהיינו צריכים.
לגבי מילאנו נראה רכש חלש מאוד..
קדוסי / אסולין - מילאנו
אני חושב שבאסטיאניני זה רכש מצוין בדיוק מה שהיינו צריכים שחקן בעל טכניקה רבה מהירות מאיימת בדיוק השחקן שהיינו צריכים.
נערך לאחרונה על ידי rami ב 16 אוגוסט 2009, 15:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם הוא נראה לך רכש חלש מאוד , למה אתה שם אותו בהרכב הפותח לדעתך ולא נותן לאסולין וקדוסי לשחק 2 חלוצים?rami כתב:עם מילאנו יבוא אז באסטיאניני יהיה בקישור ומילאנו יהיה החלוץ.
קדוסי / אסולין - מילאנו
אני חושב שבאסטיאניני זה רכש מצוין בדיוק מה שהיינו צריכים שחקן בעל טכניקה רקה מהירות מאיימת בדיוק השחקן שהיינו צריכים.

כי אתה לא יוכל להושיב על הספסל שחקן זר עם כבר אז למה הבאת אותו.danielys כתב: אם הוא נראה לך רכש חלש מאוד , למה אתה שם אותו בהרכב הפותח לדעתך ולא נותן לאסולין וקדוסי לשחק 2 חלוצים?
אני לא יודע עם הוא שחקן חלש וגם אף אחד פה לא יודע צריך לראות אותו כמה משחקים כדי להחליט , לפי מה שראיתי שזה שתי סירטונים של חצי דקה הוא ניראה חלוץ חלש מאוד אבל נקווה לטוב .
אז אל תביא אותו עם הוא רכש חלש, מזה זה אתה לא יכול להושיב אותו בגלל שהוא זר ? אם יש לך שחקנים יותר טובים ממנו עדין תאשיר אותו רק בגלל שהוא זר?rami כתב:
כי אתה לא יוכל להושיב על הספסל שחקן זר עם כבר אז למה הבאת אותו.
אני לא יודע עם הוא שחקן חלש וגם אף אחד פה לא יודע צריך לראות אותו כמה משחקים כדי להחליט , לפי מה שראיתי שזה שתי סירטונים של חצי דקה הוא ניראה חלוץ חלש מאוד אבל נקווה לטוב .

קאלה אשם רק בשער הרביעי שלושת השערים זה בגלל ההגנה שמתוך 10 כדורי גובה לפתח תקווה פתח תקווה מגיע 10 ובאר שבע 0 הם חייבים לעבוד על זה.