שוער ששווה אירופה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

Re: שוער ששווה אירופה

שליחה על ידי אסי, דגים »

CrazyRed7 כתב:לדעתי אם הוא נשאר בשער עכו לא מבקיעה את זה.
אבל הוא לא היה צריך להישאר בשער, הוא ראה שמתן אוחיון מנסה למסור אחורה ולכן התקרב אליו. שוער לא צריך להישאר בשער כשהכדור אצל ההגנה, זה לא קטרגל בשכונה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

E.Z כתב: בסה"כ משחק טוב, אך עם זאת יש איזה חוסר ביטחון אצלו שלא הייתי רוצה ומצפה משוער בקבוצה שלנו.
מה אתה רוצה? התרגש, בכל זאת משחק מול עכו ;)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שוער יוצא מהשער, מתחרט באמצע, ואז נוצר מצב שהוא לא נכנס למאבק עם החלוץ וגם לא בשער, משאיר לחלוץ שער ריק, וסופג. טעות שלו? מה פתאום, זה נורמלי ששוער משאיר לחלוץ היריבה שער ריק.
מה זה רלוונטי לטעות הקודמת של מתן אוחיון?
הייתה גם לגורש יציאה לכדור גובה שהוא תפס אוויר אבל למזלנו השחקן של עכו יותר הוריד את הכדור מאשר נגח אותו וההגנה שלנו הרחיקה בקלות.
אז נכון שהיו לגורש גם שלוש הצלות טובות, אבל מה זה עוזר כשהוא היה שווה גול וחצי אתמול?
הרבה מעבר לשיא, כבר לא רלוונטי לקבוצה עם השאיפות שלנו (ולא כתבתי מילה על משחק הרגל המזעזע ושחרור הכדור האיטי).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:שוער יוצא מהשער, מתחרט באמצע, ואז נוצר מצב שהוא לא נכנס למאבק עם החלוץ וגם לא בשער, משאיר לחלוץ שער ריק, וסופג. טעות שלו? מה פתאום, זה נורמלי ששוער משאיר לחלוץ היריבה שער ריק.
הייתה גם לגורש יציאה לכדור גובה שהוא תפס אוויר אבל למזלנו השחקן של עכו יותר הוריד את הכדור מאשר נגח אותו וההגנה שלנו הרחיקה בקלות.
אז נכון שהיו לגורש גם שלוש הצלות טובות, אבל מה זה עוזר כשהוא היה שווה גול וחצי אתמול?
הרבה מעבר לשיא, כבר לא רלוונטי לקבוצה עם השאיפות שלנו (ולא כתבתי מילה על משחק הרגל המזעזע ושחרור הכדור האיטי).
באופן כללי אתה צודק. ספציפית לגבי אתמול, גורש כבר היה מחוץ לשער בזמן שאוחיון איבד את הכדור. אם היה יוצא עוד יותר היה מסתכן באדום או בעקיפה קלה של החלוץ שכנראה היה מגיע לכדור לפניו. ההחלטה הנכונה הייתה פשוט לרוץ מיד לאחור אבל גם היא כנראה לא הייתה מונעת את השער. הטעות הקריטית כאן היא של אוחיון.

לגבי המצב השני בו תפס אוויר, אתה שוב צודק. אבל בסך הכל הוא הביא הרבה יותר תועלת מנזק אתמול ומגיעה לו מילה טובה על כך.

סמל אישי של משתמש
Cameo
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Cameo »

Sir Alex Ferguson כתב:שוער יוצא מהשער, מתחרט באמצע, ואז נוצר מצב שהוא לא נכנס למאבק עם החלוץ וגם לא בשער, משאיר לחלוץ שער ריק, וסופג. טעות שלו? מה פתאום, זה נורמלי ששוער משאיר לחלוץ היריבה שער ריק.
+1

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אתם צריכים להפסיק לתת לניצחון או הפסד לקבוע את גודל הטעות. בטח כשגורש ספג את הגול ב1-0 ולא ב3-0.
לאחרונה הוא שווה גול בכל משחק, אז אתמול זאת הייתה קבוצה כמו עכו שאנחנו מסוגלים להתעלות מעל טעות כזאת ועדין לנצח, אבל מה יהיה מול לוגאנו, בית״ר ופלזן?
חיימוב הרגיל אותכם השנה שאם שוער יוצא מהשער זה בהכרח אומר שעוברים אותו ושמים גול קל. זה לא נכון. שוער גם יכול לנצח במאבק בלי פאול או לעכב את שחקן ההתקפה מספיק זמן כדי ששחקני ההגנה יגיעו לרחבה ויהיו עוד שחקנים שיפרידו בין החלוץ לשער.
לא הייתה לי בעיה אם גורש היה נשאר בשער וסופג באחד על אחד, אבל לצאת ואז להתחרט ולנסות לחזור ובפועל להשאיר לחלוץ שער ריק, זאת עבודה הגנתית לא פחות רעה מזאת שעשה מתן אוחיון דקה קודם.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

צפיתי כרגע בתקציר, לא מבין למה עשית מהיציאה שלו טעות כזו גדולה משה.
אז'ובל היה דוהר קדימה ובכל מקרה מגיע לאחד על אחד, אז לא עדיף לנסות להגיע לכדור לפניו או לכפות עליו להקפיץ?
כשאתה גורם לשחקן להקפיץ מעליך במצב כזה אתה אוטומטית מקטין את הסיכוי שלו לעומת מצב של אחד על אחד.

גורש רחוק מלהיות שוער מושלם, עם משחק רגל רע ואני חושב שאין אופק איתו בראייה לעתיד.
אבל המשחק אתמול הוא לא דוגמא טובה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ממש לא מפריע לי הטענות על כך שהוא בינוני או על הטעויות שהוא עושה.
מפריע לי מאוד שמחכים לו בפינה. בטח כשהמקביל שלו עושה טעויות לו פחות חמורות שזוכות לשקט תעשייתי.
אחד שופטים לפי בית הלל ואחד לפי בית שמאי.
לפחות תהיו עקביים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

izguy83 כתב:ממש לא מפריע לי הטענות על כך שהוא בינוני או על הטעויות שהוא עושה.
מפריע לי מאוד שמחכים לו בפינה. בטח כשהמקביל שלו עושה טעויות לו פחות חמורות שזוכות לשקט תעשייתי.
אחד שופטים לפי בית הלל ואחד לפי בית שמאי.
לפחות תהיו עקביים.
לדעתי גם חיימוב קיבל כאן בזמנו ביקורות קשות.

די ברור שהסיבה שצריך להביא שוער בקיץ היא לא רק בגלל שגורש מעבר לשיא אלא בגלל שגם חיימוב לא נותן את מה שרצינו שיתן.
אם היה לנו שוער איכותי בשער, השוער השני לא היה מעניין כאן אף אחד (לא יודע מי בכלל השוער המחליף של ראיקוביץ' במכבי תל אביב).

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

בזמן אמת חשבתי שיכל להגיע לכדור לפני החלוץ.
אחרי שראיתי בטלויזיה, לא יכול היה להגיע.

משחק טוב שלו, 3 או 4 הצלות יפות, רק משחק הרגל שלו על הפנים.

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

יש לו אשמה בגול,לדעתי פחות מאוחיון.

היה לו משחק נחמד,לא מובן לי אבל איך דודו גורש,20 שנה שוער ויש לו משחק רגל פשוט גרוע.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

Marin כתב:היה לו משחק נחמד,לא מובן לי אבל איך דודו גורש,20 שנה שוער ויש לו משחק רגל פשוט גרוע.
כמו שחקני כדורסל ש20 שנה לא מצליחים לשפר את הקליעה שלהם מהעונשין.
עניין של מוטוריקה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

תסתכלו על המחצית השניה של המשחק. שחקני ההגנה שלנו העדיפו להסתבך ולא למסור לו. הם פשוט לא סומכים עליו. רוב הזמן אוגו ואוחנה יורדים לפתוח להם בכל פעם שהכדור אצלם כדי שלא ימסרו לו בלית ברירה וזה תוקע את ההתקפות שלנו.
זכורה לי פעם אחת שאלו העדיף לבעוט לוסרמיל מאשר להסתובב ולהחזיר אליו.

הוא משרה פניקה על ההגנה שלו.

חלק מלצאת לחלוץ במצב של הגול זה גם להלחיץ אותו ולגרום לו להתבלבל ולאבד או להגיע לזוית בלתי אפשרית. לדעתי ראיקו לא מקבל את הגול שלו אתמול.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ForeverRed כתב:כשמגיע מגיע.
אתמול גורש הציל אותנו.
שגה אמנם בשער, אבל הטעות הגדולה הייתה של אוחיון ובכל מקרה אני לא מאמין שהיה מגיע לכדור.

יש שיפור בריפלקסים.
אין תחליף לדקות משחק

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

dardasmiley כתב:תסתכלו על המחצית השניה של המשחק. שחקני ההגנה שלנו העדיפו להסתבך ולא למסור לו. הם פשוט לא סומכים עליו. רוב הזמן אוגו ואוחנה יורדים לפתוח להם בכל פעם שהכדור אצלם כדי שלא ימסרו לו בלית ברירה וזה תוקע את ההתקפות שלנו.
זכורה לי פעם אחת שאלו העדיף לבעוט לוסרמיל מאשר להסתובב ולהחזיר אליו.

הוא משרה פניקה על ההגנה שלו.

חלק מלצאת לחלוץ במצב של הגול זה גם להלחיץ אותו ולגרום לו להתבלבל ולאבד או להגיע לזוית בלתי אפשרית. לדעתי ראיקו לא מקבל את הגול שלו אתמול.
אותו ראייקו שיצא 80 מטר למליקסון בבלומפילד ופתח לו את כל השער כשדסה מצמצם ממנו את המרחק ולא היה נותן לו להגיע לאחד על אחד?

שלח תגובה