Cameo כתב:
סלח לי כן? חישובים של מנג'ר 97 עוד כשהיו cm הפשוט לפני שהפכו ל-fm יחד עם תוספות הפיצ'רים והמורכביות השונות (והלא רבות).
עם כל הכבוד לליגה השוויצרית, לא רואה איך קבוצה בתחתית הטבלה יכולה להגיע למשחק באירופה באופוריה, מקסימום עם בטחון גבוה יותר.
מה גם שאני לא מבין איך אפשר להסיק בצורה נחרצת על סמך ניתוחים יבשים של רצף תוצאות קטן, בלי להכנס לעומק של כל משחק (שליטה בכדור, שחקנים פצועים, בעיטות, כרטיסים אדומים וכו').
אתה נתפס בקטנות. הכוונה הייתה ליותר ביטחון. אז כתבתי אופוריה, עובדת שהבנת יופי. מבט על תוצאות 5 משחקים אחרונים בתוספת טיפה נתונים יבשים , יכול בהחלט לתת לך אינדיקציה שטחית לכושרה של הקבוצה.
אני לא מתיימר להיות ״נתחזק בינואר״
The red one כתב:
אתה נתפס בקטנות. הכוונה הייתה ליותר ביטחון. אז כתבתי אופוריה, עובדת שהבנת יופי. מבט על תוצאות 5 משחקים אחרונים בתוספת טיפה נתונים יבשים , יכול בהחלט לתת לך אינדיקציה שטחית לכושרה של הקבוצה.
אני לא מתיימר להיות ״נתחזק בינואר״
ההבדל בין אופוריה לבטחון גבוה יותר בקונטקסט של משחק כדורגל הוא תהומי.
זה ממש לא "קטנות".
The red one כתב:
טוב, פעם הבאה אברור מילים טוב יותר
אין קשר לברירת המילים, קבוצה באופוריה יכולה להיות פגיעה יותר, קבוצה במומנטום ובטחון גבוה יותר יכולה להיות מסוכנת יותר.
עצם זה שהסכמת עם העובדה שמדובר בבטחון גבוה יותר ולא באופוריה סותר את מה שאמרת מההתחלה על זה שהמומנטום שהם נמצאים בו טוב לנו.
Cameo כתב:
אין קשר לברירת המילים, קבוצה באופוריה יכולה להיות פגיעה יותר, קבוצה במומנטום ובטחון גבוה יותר יכולה להיות מסוכנת יותר.
עצם זה שהסכמת עם העובדה שמדובר בבטחון גבוה יותר ולא באופוריה סותר את מה שאמרת מההתחלה על זה שהמומנטום שהם נמצאים בו טוב לנו.
לאו דווקא. להגיע עם ביטחון גבוה (מה שיכול להוביל לזלזול) עלול להביא לקריסה טוטאלית
לא כל כך חושש מהמשחק הזה , לדעתי עם משחק חכם ואחראי לא כזה קשה לנצח . לא צריך להתאבד מבחינה התקפית אלא יותר לצופף ולצאת להתקפות מעבר מהירות.
משחק חוץ בכל זאת והם ישחקו פתוח,אמור להקל עלינו.