שוער ששווה אירופה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: שוער ששווה אירופה

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ForeverRed כתב: מבלי להיכנס לנושא המקצועי, את מי אתה חושב שחי ונשם גיא חיימוב בצעירותו, את מי אהדו מאור מליקסון ומאור בוזגלו, והיכן גדל והתחנך דן איינבינדר?
אתה באמת חושב שאם אלונה שמה לגרפי הצעה על השולחן שמשדרגת אותו מקצועית וכלכלית, מכבי בכלל מעניינת אותו? על גמל הוא יגיע לפה.
זה כדורגל מקצועני, לא פיפא בפלייסטיישן.
+1 מה גם שמכבי לא עומדת בתור בשבילו.
ככה זה נראה על פניי השטח ככה שאם אלונה רוצה הוא יהיה פה אפילו בינואר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

ForeverRed כתב: מבלי להיכנס לנושא המקצועי, את מי אתה חושב שחי ונשם גיא חיימוב בצעירותו, את מי אהדו מאור מליקסון ומאור בוזגלו, והיכן גדל והתחנך דן איינבינדר?
אתה באמת חושב שאם אלונה שמה לגרפי הצעה על השולחן שמשדרגת אותו מקצועית וכלכלית, מכבי בכלל מעניינת אותו? על גמל הוא יגיע לפה.
זה כדורגל מקצועני, לא פיפא בפלייסטיישן.
אח שלי אני לא חולק עלייך , בוא נגיד לך משהו נוסף למה ג'רפי לא יהיה פה ,
המשפחה של יואב כבר קיבלו מסרים ממכבי תא שראייקוביץ ימכר בקיץ ,והם רוצים אותו בתור שוער ראשון בעתיד.
עכשיו תוסיף את האהבה שלו לזבלים , וקיבלת את כל הסיבות למה הוא לא יהיה פה.
ועמדת השוער היא כזאת אוברייטד , השוער הישראלי הכי טוב שיש היום זה הרוש.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

גיא חניה כתב: אח שלי אני לא חולק עלייך , בוא נגיד לך משהו נוסף למה ג'רפי לא יהיה פה ,
המשפחה של יואב כבר קיבלו מסרים ממכבי תא שראייקוביץ ימכר בקיץ ,והם רוצים אותו בתור שוער ראשון בעתיד.
עכשיו תוסיף את האהבה שלו ל***ים , וקיבלת את כל הסיבות למה הוא לא יהיה פה.
ועמדת השוער היא כזאת אוברייטד , השוער הישראלי הכי טוב שיש היום זה הרוש.
הנחתי שזה מה שמסתתר מאחורי הדברים שלך, אבל זה לא סוף פסוק.
ראיקוביץ בינתיים כאן ולשחקן כדורגל יש מגוון של שיקולים. נראה מה יהיה אם וכאשר. קודם שיוכיח שהוא שווה את ההשקעה.

ואגב, לא דיברו כאן על זכות ראשונים במסגרת העסקה של אלחמיד?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אני דווקא חושב ששוער זאת עמדה שהניסיון בה נצבר דווקא בקבוצות תחתית- איפה שהקבוצה שלהם הכי צריכה אותם.
לא הייתי פוסל בכלל להביא שוער עם פרופיל כמו של ג׳רפי מתוך תקווה לפתח שוער שיממש פוטנציאל גבוה מהקיים אצלנו בקבוצה ואף שוער נבחרת לגיטימי שלא יבייש שמות כמו אוואט ודוידוביץ׳.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

dor69 כתב:אני דווקא חושב ששוער זאת עמדה שהניסיון בה נצבר דווקא בקבוצות תחתית- איפה שהקבוצה שלהם הכי צריכה אותם.
לא הייתי פוסל בכלל להביא שוער עם פרופיל כמו של ג׳רפי מתוך תקווה לפתח שוער שיממש פוטנציאל גבוה מהקיים אצלנו בקבוצה ואף שוער נבחרת לגיטימי שלא יבייש שמות כמו אוואט ודוידוביץ׳.
אח שלי שוער כמו אוואט יוצא פעם בדור.

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

ForeverRed כתב: ואגב, לא דיברו כאן על זכות ראשונים במסגרת העסקה של אלחמיד?
לכל שחקן של אשדוד יש לנו זכות ראשונית בין אם זה רישמי ובין אם זה לא רישמי... :lol:

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גיא חניה כתב: אח שלי שוער כמו אוואט יוצא פעם בדור.
למען האמת שנות ה90 היו פוריות מבחינת שוערים.
אסי רחמים, איציק קורנפיין, שביט אלימלך, ניר דוידוביץ שבלי הפציעות היה גדול מאוואט מבחינת הרזומה.
מאז לא צמחו שוערים טובים.
בטח שלא ברמה של דוידוביץ ושל אוואט.
שלא לדבר על אלימלך או קורנפיין.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב: למען האמת שנות ה90 היו פוריות מבחינת שוערים.
אסי רחמים, איציק קורנפיין, שביט אלימלך, ניר דוידוביץ שבלי הפציעות היה גדול מאוואט מבחינת הרזומה.
מאז לא צמחו שוערים טובים.
בטח שלא ברמה של דוידוביץ ושל אוואט.
שלא לדבר על אלימלך או קורנפיין.
עם כל האהבה ויש המון; לכתוב את אסי רחמים לצד השוערים המצויינים לעיל זה פשע נגד השוערות וחוסר אובייקטיביות משווע.

כל מי שציינת עשו קריירות אדירות בארץ, לקחו תארים וחלקם גם עשו חיל בזירה האירופית עם קבוצותיהם.

אסי היה שוער טוב, שאת רוב הקרירה בילה בטיולים בין הליגה הראשונה לשניה. התואר היחיד שזכה בו היה גביע הטוטו וסבל מחוסר יציבות משווע.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Totti כתב: עם כל האהבה ויש המון; לכתוב את אסי רחמים לצד השוערים המצויינים לעיל זה פשע נגד השוערות וחוסר אובייקטיביות משווע.

כל מי שציינת עשו קריירות אדירות בארץ, לקחו תארים וחלקם גם עשו חיל בזירה האירופית עם קבוצותיהם.

אסי היה שוער טוב, שאת רוב הקרירה בילה בטיולים בין הליגה הראשונה לשניה. התואר היחיד שזכה בו היה גביע הטוטו וסבל מחוסר יציבות משווע.

אמת.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

גיא חניה כתב: אח שלי שוער כמו אוואט יוצא פעם בדור.
לשם צריכים לשאוף, להישאר עם שוער סביר שאין לו פוטנציאל גבוה לקריירה זה בעיניי לשאוף לבינוניות

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב: עם כל האהבה ויש המון; לכתוב את אסי רחמים לצד השוערים המצויינים לעיל זה פשע נגד השוערות וחוסר אובייקטיביות משווע.

+1
: גול :

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

היה יציב בבינוניותו

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

The red one כתב: לא יודע. מאוד ייתכן שמרציאנו היה בינגו. אין לדעת איך הדברים היו מתגלגלים.

בכל מקרה, שוער בן 35 שפסגת הקיירה שלו היא הפועל עכו מול שוער בן 23 ששיחק רק באשדוד - שתייהן לא נשמעות החתמות איי אי איי לקבוצה שמתיימרת להתחרות על תואר האליפות
אני קורא אותך לסדר.
ההחתמה של גורש לשנתיים הוכיחה את עצמה וזכינו בשתי אליפויות איתו.
הבנו שאתה אנטי עליו, זכותך.
אל תיקח ממנו את מה ששלו ואין אחד שלא שמח על ההחתמה הזאת בדיעבד.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

oranu כתב: אני קורא אותך לסדר.
ההחתמה של גורש לשנתיים הוכיחה את עצמה וזכינו בשתי אליפויות איתו.
הבנו שאתה אנטי עליו, זכותך.
אל תיקח ממנו את מה ששלו ואין אחד שלא שמח על ההחתמה הזאת בדיעבד.
אמרתי את זה לאורך כל השנתיים ואומר את זה גם עכשיו - החלק של גורש באליפויות שלנו קטן. מאוד. יכולים להסכים או לא, זה לא כזה משנה, כי זה באמת דיון סרק, אבל זו דעתי.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

The red one כתב: אמרתי את זה לאורך כל השנתיים ואומר את זה גם עכשיו - החלק של גורש באליפויות שלנו קטן. מאוד. יכולים להסכים או לא, זה לא כזה משנה, כי זה באמת דיון סרק, אבל זו דעתי.
כנ"ל כל שוער שהיית שם פה. זה מספיק לליגה.
אבל אתה מחכה לגורש בפינה זה ידוע.

שלח תגובה