סיכום העונה האירופית 2017/18

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: סיכום העונה האירופית 2017/18

שליחה על ידי yedidel »

העניין הוא שלכל קבוצה ישראלית גדולה יש שושלת. ומאחר שכולן לוקחןת אליפויות, העוצמה של השושלת הזאת נמדדת באירופה.
יש לנו קמפיין יפה מאוד אשתקד, אבל ליגת האלופות לא השגנו וגם בליגה האירופית לא נצמדנו לשיאים שעשו לפנינו. וחבל כי היה פוטנציאל

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

מצטער, אם קבוצה קצת יותר טובה מלוגאנו (אפילו לא פלזן וסטיאווה) הייתה פוגשת את באר שבע ביום כזה זה לא היה נגמר בפחות משלוש חתיכות. לפרקים זה היה נראה כאילו שתי הקבוצות עושות ביניהן תחרות מי מפרגנת יותר ליריבה.
קבוצה מאוד דינמית עם משחק לחץ שאנחנו יכולים לקנא בו אבל מאוד נאיבית וחלשה מאוד בחלק הקדמי, לחלוטין לא יריבה שאנחנו אמורים להראות נגדה ככה.
אני חושב שלהוציא את הונבד זאת היריבה הכי חלשה ששיחקנו נגדה העונה והמשחק הזה הוא ללא ספק הפסד שלנו יותר מאשר ניצחון שלהם, משחק מזעזע עם אפס איומים לשער ואפילו לא דאבל פס אחד נורמלי.

סמל אישי של משתמש
אלכס

Re: סיכום העונה האירופית 2016/17

שליחה על ידי אלכס »

clark kent כתב: מותר לחשוב שאתה הרבה יותר טוב מהיריבה... ואנחנו בכמה רמות מעליהם, היום שיחקנו כמו מ.ס באר שבע מול כפר סבא
זה פשוט לא נכון -תראה את העמידה שלהם במגרשת התיאום ההשתחררות ..הם היו ראשונים לכל כדור

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

אלכס כתב:
זה פשוט לא נכון -תראה את העמידה שלהם במגרשת התיאום ההשתחררות ..הם היו ראשונים לכל כדור
הכל תלוי על איזה קבטצה אתה שם את הזכוכית מגדלת, אני מעדיף להתרכז בנו- היינו שניים לכל כדור

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

לא כשלון, אבל לא בצענו שום התקדמות מהשנה שעברה, אולי אפילו נסיגה.
להרכב הזה לאירופה, חסרים שני מגינים ברמה גבוהה יותר וקשר אמצע 50 50 שיודע להעביר את כובד המשחק ב מ ה י ר ו ת קדימה.
זה אולי מה שציפו מקואנקה.

סמל אישי של משתמש
אלכס

שליחה על ידי אלכס »

clark kent כתב: הכל תלוי על איזה קבטצה אתה שם את הזכוכית מגדלת, אני מעדיף להתרכז בנו- היינו שניים לכל כדור
חח אהבתי את הגישה ..אני לא אומר שלא יכולנו לעשות את זה אבל ביום בו אוגו ווואקמה מסריחים את הדשא אין מה לצפות
ליותר מדי תוסיף לזה שלא היה חיזוק נכון (או בכלל ) לאירופה -פקארט פשוט לא זה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

The red one כתב: דיי אחי מה כבר ראיתם מלוגאנו נו בחייאת? השחקנים שלנו פשוט לא עשו היום כלום וזה ממש ממש לא בגלל שלוגאנו היו טובים או ניטרלו אותנו.
אין ספק שאם היינו מעלים את הרמה היינו מנצחים כאן, אנחנו קבוצה יותר טובה. אבל היום הם היו באמת הרבה יותר טובים ממך בכל פרמטר.
אבל הזלזול בקבוצות מהסוג הזה כל פעם מחדש פשוט מביך כי באופן שיטתי הכדורגל הישראלי חוטף מאותן קבוצות בראש.

לצורך העניין, מעדיף עוד אלף פעם להיפגש עם לודוגורץ ולא עם ספרטה פראג.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

הפועלעולה כתב: לצורך העניין, מעדיף עוד אלף פעם להיפגש עם לודוגורץ ולא עם ספרטה פראג.
משפט שהוא כולו חוסר הבנה במשחק והוכחה שכל אוהדי הכדורגל הם מוכווני תוצאה בלבד.
אתה אומר את זה רק בגלל איך ששני המפגשים עם שתי הקבוצות האלה הסתיימו וזה עצוב כי שניהם לא משקפים בכלל את המציאות, אני מעדיף לשחק עוד עשר פעמים עם ספרטה פראג ולא עוד פעם אחת עם אותה לודוגורץ ששיחקנו בקיץ.
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 23 נובמבר 2017, 22:29, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

clark kent כתב: ולי עצוב כמה מנסים להרים את היריבות, הם כן ברמה נמוכה מאיתנו והם כן קבטצה שבמקרה הטוב מקום 4 בליגה הישראלית, זה אנחנו שנראינו רע היום
החמאת להם מאוד מאוד.
דיי עם ההאדרה הזו,זה שהם באים מאירופה לא הופך אותם לקבוצת על.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

MikiRed כתב: וקשר אמצע 50 50 שיודע להעביר את כובד המשחק ב מ ה י ר ו ת קדימה.
אני זועק את זה כל הזמן. נהיה חייבים אחד כזה אם אנחנו רוצים להתקדם.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

היה נראה לא טוב , אבל אפשר לתפוס גם יום נורא כמו זה. הכי חשוב זה להפיק לקחים, להתרכז בליגה ולהמשיך הלאה. אלה החיים של קבוצת כדורגל, להכנס עכשיו לדאון שישפיע על הליגה לא יתן כלום. יש סיטואציות שבמקום להכנס בכולם, עדיף לחבק ולהגיד נקסט. ככה מרוויחים שחקנים (אלחמיד) וככה מרוויחים מערכת בריאה. חוץ מזה, שאינשאללה תמיד נשחק מול כפס של שוויץ רומניה קרואטיה ואיטליה, ולא מול כפס של ישראל.
ממחר בבוקר, רק ביתר בראש.

יאללה הפועל
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

רוב הדקות בקמפיין הזה נראו אותו דבר.
קבוצה שמתקשה לשחק מהר, מתקשה להגיע למצבים, מחמיצה את אלה שכן מגיעה אליהם ומקבלת גולים מצחיקים פעם אחר פעם.
לקבל גולים כמו שקיבלנו היום, בבוקרשט חוץ והשני בפלזן זו חלמאות לשמה. בזה נפלנו.

לוגאנו, מאריבור ושאר הקבוצות בדרג הדומה קבוצות טובות.
אז אין להם את העלק כוכבים הישראלים שיודעים לדרבל למוות. טקטית, פיזית, הנעת כדור במינימום נגיעות ושכל במשחק הם משאירים אבק לישראליות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מסתמן שיש לנו בעיה להגיע כפייבוריטים למשחקים באירופה. היריבות יותר מאומנות, יודעות לצופף נכון ומשחקות מהר יותר.

המשחק הזה קצת הזכיר לי את מאריבור. השחקנים מתים לנצח אבל מרגישים שזה שלהם, אולי אפילו שמגיע להם, במקום לעלות וללעוס את הדשא ולקחת בכוח. באירופה אתה לא יכול לבוא בגישה כזאת.

לוגאנו נחותה מאיתנו, אין לי ספק בכך. מה שכן, רמת הביצוע שם גבוהה מזו של קבוצות הביניים בישראל. היכולת ההתקפית בעוכריה.

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

[nfo][/nfo]
Eelect כתב: אני זועק את זה כל הזמן. נהיה חייבים אחד כזה אם אנחנו רוצים להתקדם.
אייבנדר פשוט לא רמה זה לא זה שישלים לנו קישור ברמה גבוהה פשוט חילוש תרתי משמע ביום לא טוב אוגו אשכרה אין על מי לסמוך שיפתח את הממשחק אנחנו חייבים קשר 50 50 וחייבים לזרוק את אוחנה למים העומקים כבר כי זה לא יצילח הרבה זמן ככה ראדי בן 36 אוטוטו עוד מעט ואייבנדר חלש מאוד והם הקשרים הבכירים ביותר של המאמן שלנו וזה מוציא לי עשן מהאוזניים .\

שלומי אזלואי ,ביבראס נאתכו , שחקנים כאלה חסר לנו נמאס לראות אייבנדר והג'ל שלו באמת .
נערך לאחרונה על ידי REDZED ב 23 נובמבר 2017, 22:39, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ForeverRed כתב:מסתמן שיש לנו בעיה להגיע כפייבוריטים למשחקים באירופה. היריבות יותר מאומנות, יודעות לצופף נכון ומשחקות מהר יותר.

המשחק הזה קצת הזכיר לי את מאריבור. השחקנים מתים לנצח אבל מרגישים שזה שלהם, אולי אפילו שמגיע להם, במקום לעלות וללעוס את הדשא ולקחת בכוח. באירופה אתה לא יכול לבוא בגישה כזאת.

לוגאנו נחותה מאיתנו, אין לי ספק בכך. מה שכן, רמת הביצוע שם גבוהה מזו של קבוצות הביניים בישראל. היכולת ההתקפית בעוכריה.
בגלל זה כתבתי שצריך לשחק על מתפרצות.
אי אפשר כל הזמן לשחק על שליטה על המשחק, צריך מדיי פעם גם להיות היריבה הפחות סקסית.
הנה, זה מה שנתן ללוגאנו את המשחק הזה, הם לא היו סקסים אבל הם עשו הכל נכון מצידם ולקינוח גם כבשו שער.
נ.ב אני מדבר על הזירה האירופית, בליגה צריך לשלוט בכדור ולהכתיב את הקצב, באירופה מול יריבות כמו לוגאנו זאת לא בושה לשחק על תוצאה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה