סיכום העונה האירופית 2017/18

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
REDZED
Title: קרייזי-רד

Re: סיכום העונה האירופית 2017/18

שליחה על ידי REDZED »

דר אדום בנשמה כתב: בגלל זה כתבתי שצריך לשחק על מתפרצות.
אי אפשר כל הזמן לשחק על שליטה על המשחק, צריך מדיי פעם גם להיות היריבה הפחות סקסית.
הנה, זה מה שנתן ללוגאנו את המשחק הזה, הם לא היו סקסים אבל הם עשו הכל נכון מצידם ולקינוח גם כבשו שער.
נ.ב אני מדבר על הזירה האירופית, בליגה צריך לשלוט בכדור ולהכתיב את הקצב, באירופה מול יריבות כמו לוגאנו זאת לא בושה לשחק על תוצאה.
היית פותח אם וובה או אוחנה במקום אייבנדר היית מנצח פשוט באר שבע לא הצלחיה לעביר פס כמו שצריך . לא היה לא הגנה ולא התקפה
כואב לי על האוהדים שנסעו עד לשוויץ לראות את המשחק .
מעדיף את אוחנה כמה שיורדים עליו פה 10 פעמים במקום אייבנדר שזה מועיל בכלום !!

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

דר אדום בנשמה כתב: בגלל זה כתבתי שצריך לשחק על מתפרצות.
אי אפשר כל הזמן לשחק על שליטה על המשחק, צריך מדיי פעם גם להיות היריבה הפחות סקסית.
הנה, זה מה שנתן ללוגאנו את המשחק הזה, הם לא היו סקסים אבל הם עשו הכל נכון מצידם ולקינוח גם כבשו שער.
נ.ב אני מדבר על הזירה האירופית, בליגה צריך לשלוט בכדור ולהכתיב את הקצב, באירופה מול יריבות כמו לוגאנו זאת לא בושה לשחק על תוצאה.
אין לנו יכולת לשחק על מתפרצות למעט אולי הבלחות פה ושם, הגיע הזמן להכניס את זה לראש.
לא היה מקום שהתבקש יותר לשחק על מתפרצות כמו במאריבור וכשלנו בזה שם באופן טוטאלי.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

ביחס לשנה שעברה, אכזבה.
ביחס להפועל באר שבע- גאווה.

עפנו מאירופה אחרי שכל מה שיכל להשתבש, השתבש.
רוצים לחזור לשם עוד חצי שנה, לא?
תתרכזו בלהגיע לטדי עם אנרגיות טובות, מאשר לערוף ראשים כמו שהציעו באשכול מקביל

יאללה מספיק לגז'דר
קחו את הלילה אם תתעקשו, אבל יש לנו אליפות שלישית וטרבל ראשון בהיסטוריה להשיג

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

RedBend כתב:ביחס לשנה שעברה, אכזבה.
ביחס להפועל באר שבע- גאווה.

עפנו מאירופה אחרי שכל מה שיכל להשתבש, השתבש.
רוצים לחזור לשם עוד חצי שנה, לא?
תתרכזו בלהגיע לטדי עם אנרגיות טובות, מאשר לערוף ראשים כמו שהציעו באשכול מקביל

יאללה מספיק לגז'דר
קחו את הלילה אם תתעקשו, אבל יש לנו אליפות שלישית וטרבל ראשון בהיסטוריה להשיג
אחי מעריך מאוד את הגישה שלך, אף אחד לא הולך להתחרפן מההפסד הזה, אבל מותר אחרי הפסדים גם לדבר על הנקודות הפחות חזקות אצלנו ואיך אפשר לשפר אותן.
אם יש דבר שאני חושש ממנו זה לא מהפסדים והופעות רעות אלא מהסירוב להבין למה הם מגיעים. לטדי נגיע בכל הכוח וההדחה מאירופה לא תשנה את זה, אולי אפילו תהפוך אותנו ליותר רעבים להצליח.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אגב, הבית גמור.
גם אם פלזן תפסיד לנו ולוגאנו ינצחו ברומניה לא יהיה לזה שום השפעה.
המחזור האחרון נטו יקבע מי תסיים ראשונה ומי שנייה.
לנו המשחק כן צריך להיות חשוב. ניצחון שווה ל2 נקודות דירוג שיסיים עונה עם 5 סה"כ, ברכה.
עונה שעברה עשינו 6 לצורך ההשוואה.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

Eelect כתב: אחי מעריך מאוד את הגישה הרגועה שלך, אף אחד לא הולך להתחרפן מההפסד הזה, אבל מותר אחרי הפסדים גם לדבר על הנקודות הפחות חזקות אצלנו ואיך אפשר לשפר אותן.
אם יש דבר שאני חושש ממנו זה לא מהפסדים והופעות רעות אלא מהסירוב להבין למה הם מגיעים. לטדי נגיע בכל הכוח וההדחה מאירופה לא תשנה את זה, אולי אפילו תהפוך אותנו ליותר רעבים להצליח.
אני מבין שמרגישים צורך לנתח, אבל צריך לזכור את הנסיבות
מבלי להיכנס לקשיים המנטליים של תסמונת העונה השלישית, מבלי להיכנס למכת הפציעות הקשוחה ולעובדה שויטור חזר אחרי חודש וחזר חלוד כי מהמההוא לעשות הוא בסופו של דבר בשם ודם. ולזה שאלחמיד נזרק למים עמוקים לפני שהבשילה השעה לכך, בגלל נסיבות הזויות שגורמות להיעדרות של הבלם הפותח שלך שנתיים ברצף. באירופה בניגוד למה שעובד בליגה עם כל האילתורים בהגנה, צריך מעבר וכרגע לא מגיע לנו 32 ולא צמפיונס כמובן, מצב סביר לחלוטין עבור מועדון בהתהוות.
גם אני מאוכזב אבל בקטנה, ניצחון בבית מול פלזן בשביל הטעם המתוק אבל כל המיקוד הוא על התארים המקומיים וזה הכל.
עם כמה שזה מעצבן לשמוע, צריך לזכור שהצלחה באירופה בשבילנו באבולוציה הנוכחית היא השתפפות סדירה בשלב בתים כלשהוא, הכל יחסי אין מה לעשות.
ואנחנו צריכים להתמקד וליהנות מזה, זו דעתי.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

RedBend כתב:אני מבין שמרגישים צורך לנתח, אבל צריך לזכור את הנסיבות
מבלי להיכנס לקשיים המנטליים של תסמונת העונה השלישית, מבלי להיכנס למכת הפציעות הקשוחה ולעובדה שויטור חזר אחרי חודש וחזר חלוד כי מהמההוא לעשות הוא בסופו של דבר בשם ודם. ולזה שאלחמיד נזרק למים עמוקים לפני שהבשילה השעה לכך, בגלל נסיבות הזויות שגורמות להיעדרות של הבלם הפותח שלך שנתיים ברצף. באירופה בניגוד למה שעובד בליגה עם כל האילתורים בהגנה, צריך מעבר וכרגע לא מגיע לנו 32 ולא צמפיונס כמובן, מצב סביר לחלוטין עבור מועדון בהתהוות.
גם אני מאוכזב אבל בקטנה, ניצחון בבית מול פלזן בשביל הטעם המתוק אבל כל המיקוד הוא על התארים המקומיים וזה הכל.
עם כמה שזה מעצבן לשמוע, צריך לזכור שהצלחה באירופה בשבילנו באבולוציה הנוכחית היא השתפפות סדירה בשלב בתים כלשהוא, הכל יחסי אין מה לעשות.
ואנחנו צריכים להתמקד וליהנות מזה, זו דעתי.
אני חושב שלהינות מהמקום שאנחנו נמצאים בו זה איזור נוחות מסוכן שמהר מאוד יכול להפוך לזיכרון מתוק.
אנחנו צריכים כל הזמן להישאר חדים ולבדוק איפה אפשר לשפר אם אנחנו רוצים שהתהליך האבולוציוני שלנו יהיה בכיוון החיובי.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

בואו נפסיק לשקר לעצמנו ונסתכל לאמת "בלבן של העיניים".

המטרה העונה הייתה לעשות צעד קדימה ולהשתפר בכל האספקטים ואני לא מדבר רק על תוצאות אלה בעיקר על הדרך שלנו באירופה ובדרך הזו לא רק שלא התקדמנו אלה עשינו אחורה פנה.

האמת שאנחנו קבוצה פחות טובה מהשנה שעברה בכל הפרמטרים, הגנה, משחק לחץ, התקפות מעבר וגם התקפית פחות טובים.
אין איזון בין האגפים, אגף ימין כמעט ולא קיים לכן לקבוצות שמתמודדות מולנו קל יותר להתגונן, עושים דאבל על טוני ונגמר הסיפור.
חייבים למצוא פתרון לחיסרון הזה באגף ימין, חייבים לאזן את משחק ההתקפה שלנו.
לגבי החלוצים, אם בן שהר, שאני מאוד מעריך, החלוץ המוביל שלנו אז איפה השדרוג שכ"כ רצינו? באחת משתי העמדות שהיינו הכי זקוקים לחיזוק הקיץ פיספסנו בגדול.

אסור לנו יותר לשחק עם שלישייה של אוגו, ראדי ואיינבינדר, זה קישור לא אפור יותר בגוון של שחור מליקסון או אוחנה חייבים להיות בשלישייה באמצע.

קוואנקה לא שחקן שיסחוב אותנו על הכתפיים הצנומות שלו, הוא שחקן שיראה את הכישרון האדיר שלו רק בתנאי שהקבוצה רצה ומשחקת טוב, אחרת הוא נראה אבוד.

פקהארט זה לא זה. מסכן הבחור, עד שלא יהיו לנו שני מגינים תוקפים ברמה ולא שני נגרים, אין מה לצפות מפקהארט שחי על ההכנסות הכדורים מהאגפים.

אלחמיד יכול להיות אחלה מגן ימני ואולי אפילו קשר 50:50 אבל בלם הוא לא!

אנחנו נהיה חייבים לשפר המון אספקטים במשחק שלנו כדי להשיג את שאר המטרות שלנו בהמשך העונה.

ומשהו אחרון, ברק בכר, באירופה העונה הוא ממש אכזבה. כאילו לא הסיק מסקנות והפיק לקחים ממשחק למשחק בעונה האירופית.
הרכבים לא נכונים ולא מאוזנים, ניהול המשחקים היה לא טוב ובלי הפתעות למאמני היריבות.
הרגיל אותנו ליותר הבחור.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

Eelect כתב: אני חושב שלהינות מהמקום שאנחנו נמצאים בו זה איזור נוחות מסוכן שמהר מאוד יכול להפוך לזיכרון מתוק.
אנחנו צריכים כל הזמן להישאר חדים ולבדוק איפה אפשר לשפר אם אנחנו רוצים שהתהליך האבולוציוני שלנו יהיה בכיוון החיובי.
אם לא היה ברור דברתי מהזווית של אוהד, ברור שהפריבלגיה בליהנות מזה שמורה רק לנו המחוברים רגשית, מבחינתי זה טריוויאלי יותר ככה מאשר לעמוד על המשמר בכל מה שקשור לפאזה המקצועית/ניהולית.
אחרי הכל אף אחד פה לא מקבל תלוש משכורת מאלונה עד כמה שידוע לי.

אני מסתכל על הכל כגוש אחד אבולוציוני והכיוון חיובי, גם אם כרגע אפשר להתבלבל.
להבין שיש אינסוף נסיבות מקלות ולהתעלם מהם זה לא נקרא להסתכל בלבן של העיניים. זה טיפהל'ה יותר מורכב.
שלא תחשבו שלא לומדים ומשתפרים כל הזמן, זה לחלוטין לא המצב

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אנחנו עדין לומדים להיות מועדון גדול.

העונה שעברה לוותה באופוריה עצומה של כל המערכת ומינפנו את זה...
אחרי שניצחנו קבוצות גדולות בליגה האירופית, באים נגדנו טקטית וברמת מוכנות גבוה. מקום שלישי בבית משקף יותר את המעמד שלנו.

לגבי המשחק
לוגאנו עשו לנו בית ספר טקטי. פשוט היה בלתי אפשרי להכניס כדור, תסכלו את כל השחקנים טקטית והתישו אותם מרוב שגרמו להם לחשוב. זה היה בונקר טקטי ברמה גבוהה מאוד.

לסיים בכבוד את הקמפיין הזה ולהלחם על המקום השלישי. כמו שאמרו כאן צריך עוד דירוג. עוד עונה שצברנו ניסיון ולמדנו.

עונה הבאה יהיה קשה יותר! נהיה חייבים להשתדרג באמצע, בכנף ימין וחלוץ

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

simply-red כתב:בואו נפסיק לשקר לעצמנו ונסתכל לאמת "בלבן של העיניים".

המטרה העונה הייתה לעשות צעד קדימה ולהשתפר בכל האספקטים ואני לא מדבר רק על תוצאות אלה בעיקר על הדרך שלנו באירופה ובדרך הזו לא רק שלא התקדמנו אלה עשינו אחורה פנה.

האמת שאנחנו קבוצה פחות טובה מהשנה שעברה בכל הפרמטרים, הגנה, משחק לחץ, התקפות מעבר וגם התקפית פחות טובים.
אין איזון בין האגפים, אגף ימין כמעט ולא קיים לכן לקבוצות שמתמודדות מולנו קל יותר להתגונן, עושים דאבל על טוני ונגמר הסיפור.
חייבים למצוא פתרון לחיסרון הזה באגף ימין, חייבים לאזן את משחק ההתקפה שלנו.
לגבי החלוצים, אם בן שהר, שאני מאוד מעריך, החלוץ המוביל שלנו אז איפה השדרוג שכ"כ רצינו? באחת משתי העמדות שהיינו הכי זקוקים לחיזוק הקיץ פיספסנו בגדול.

אסור לנו יותר לשחק עם שלישייה של אוגו, ראדי ואיינבינדר, זה קישור לא אפור יותר בגוון של שחור מליקסון או אוחנה חייבים להיות בשלישייה באמצע.

קוואנקה לא שחקן שיסחוב אותנו על הכתפיים הצנומות שלו, הוא שחקן שיראה את הכישרון האדיר שלו רק בתנאי שהקבוצה רצה ומשחקת טוב, אחרת הוא נראה אבוד.

פקהארט זה לא זה. מסכן הבחור, עד שלא יהיו לנו שני מגינים תוקפים ברמה ולא שני נגרים, אין מה לצפות מפקהארט שחי על ההכנסות הכדורים מהאגפים.

אחי לא יכולתי לכותב את מה שכתבת יותר טוב , כל מילה בסלע .
אלחמיד יכול להיות אחלה מגן ימני ואולי אפילו קשר 50:50 אבל בלם הוא לא!

אנחנו נהיה חייבים לשפר המון אספקטים במשחק שלנו כדי להשיג את שאר המטרות שלנו בהמשך העונה.

ומשהו אחרון, ברק בכר, באירופה העונה הוא ממש אכזבה. כאילו לא הסיק מסקנות והפיק לקחים ממשחק למשחק בעונה האירופית.
הרכבים לא נכונים ולא מאוזנים, ניהול המשחקים היה לא טוב ובלי הפתעות למאמני היריבות.
הרגיל אותנו ליותר הבחור.
כל מילה בסלע אחי .
כל מה שחשבתי לגבי במשחק היום כתבת :יאללה הפועל:

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

עונה שעברה הייתה עונת שיא.
נחמד לשאוף ליותר, בפועל לא באמת מציאותי.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

yossi כתב:עונה שעברה הייתה עונת שיא.
למה?
לא היו פה 5 קבוצות בליגת האלופות?
2 קבוצות שהגיע לרבע גמר גביע אופא?

אנחנו לא יודעים מתי התקופה הזאת תחזור, ואנחנו צריכים לשאוף להוציא ממנה את המקסימום

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

yossi כתב:עונה שעברה הייתה עונת שיא.
צריך תמיד לשאוף ליותר גם אם זה נראה רחוק כרגע...
האכזבה בליגת האלופות הפכה את הליגה האירופית לפרס ניחומים. זה פגע ברוח שהיתה. הרגשנו שאנחנו שייכים לאלופות ומאריבור החזירה אותנו למציאות והוציאה לכולנו את האוויר

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

yedidel כתב:
למה?
לא היו פה 5 קבוצות בליגת האלופות?
2 קבוצות שהגיע לרבע גמר גביע אופא?

אנחנו לא יודעים מתי התקופה הזאת תחזור, ואנחנו צריכים לשאוף להוציא ממנה את המקסימום
מדבר כאילו מחר מתפרקים
הפועל באר שבע זה מועדון שבונה את עצמו לאורך זמן .

שלח תגובה