סיכום העונה האירופית 2017/18

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: סיכום העונה האירופית 2017/18

שליחה על ידי The red one »

REDZED כתב: זאת אומרת שלדוגמא היום
במשחק שאנחנו חייבים ניצחון מול יריבה חלשה מעלים לי באמצע את איינבנדר הנגר שצריך להיות אחרון ברוטציה שלנו וזה מה שהרג את המשחק ושאף אחד לא יבלבל את המוח על השחקנים לא רצו וסיבות רוחניות והזויות אחרות.
הא. אוגו בא לקצץ ובנס לא ספג שני צהובים במחצית הראשונה. טוני במשחק מפוחד כאילו הוא שחקן שעלה מהנוער. קואנקה אין בכלל מה לדבר. פקהארט נוגע בכדור פעם אחת במחצית (וגם זה במצב נוח שחלוץ בסגנון שלו צריך להכניס לרשת). אוחנה עולה מהספסל ושוב מאכזב.

ואיינבינדר הוא הרג את המשחק.

אופס, סליחה, בלבלתי את המוח. מקווה שתסלח לי.

סמל אישי של משתמש
The red one

E.Z כתב:איזה אכילת ראשים.
יהיה זמן גם לסיכומים.
יצא לך אלישע. נגמר קמפיין, מסכמים. אין מה לדחות.

E26

שליחה על ידי E26 »

The red one כתב: יצא לך אלישע. נגמר קמפיין, מסכמים. אין מה לדחות.
לא יומיים שלושה לפני המשחק הכי חשוב העונה בליגה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מנסה לנחם עצמי שלאור הדחתה של מכבי מאירופה זה לא כזה רע שאנחנו פנויים כעת להתמקד בליגה. עם יד הלב? לא מצליח... :לאלא:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

yedidel כתב:
למה?
לא היו פה 5 קבוצות בליגת האלופות?
2 קבוצות שהגיע לרבע גמר גביע אופא?

אנחנו לא יודעים מתי התקופה הזאת תחזור, ואנחנו צריכים לשאוף להוציא ממנה את המקסימום
עונה שעברה הייתה לנו קבוצה מהטובות והגדולות בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי.
זה שקבוצות עברו את פאוק סלוניקי, שטורם גראץ ורד בול זלצבורג לא אומר שלא היינו ברמה הזאת, כי היינו!

התפספס לנו כי נפגשנו בפלייאוף עם מועדון ענק עם מסורת אדירה בצמפיונס וזה היה ממש קרוב.

אז כן כולנו רוצים לשאוף ליותר אבל צריכים להתחבר למציאות-
שנה שעברה הייתה לנו קבוצה שבמסלול אלופות יכולה ואמורה להגיע לצמפיונס וגם הייתה יוצאת משם עם נקודות, לא סתם ניצחת פעמיים את אינטר ועשית תיקו כפול (אחד עם שערים) במאני טיים מול קבוצה אנגלית במגרשה הביתי והדחת אותה, מי שמע על דבר כזה בכלל?

לשחזר את מה שהיה עונה שעברה יהיה מאוד אבל מאוד קשה ועם כמה שזה מאכזב אנשים צריכים להבין את מקומינו, כנראה שרק עוד כמה שנים נבין איזה קבוצה הייתה לנו פה ואז יעריכו.

כל עוד הליגה מוגבלת ל 5 זרים אין לקבוצה ישראלית שום יכולת להגיע לרמה של דרג 3-4 בצמפיונס באופן קבוע. גם אוהדי מכבי חיפה רצו להשתפר אחרי עונת 2003/2004 מה לעשות שכנראה זה לא יקרה בדור הקרוב? יש רצוי ויש מצוי עונה שעברה הכל אבל הכל התחבר הכל מהסגל, הקהל, הצוות המקצועי וגם קצת מזל לא הזיק זה לא יהיה ככה לנצח, בוקר טוב ישראל.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

Eelect כתב: בסופו של דבר כל אחד ומה שהוא מתחבר אליו, יש אנשים שמאוד מעניין אותם לדון מה צריך לעשות בקבוצה ברמה המקצועית גם אם הם לא מקבלים תלוש משכורת מהקבוצה.
זה חלק מהאיכפתיות והאמוציונאליות של אוהד. כל עוד אנחנו משאירים את הדיונים המקצועיים בגבולות הפורום וביציע מבינים את מקומנו כאוהדים, זה אחלה.
זה אף פעם לא קורה ומי שחושב שהוא מאמן מנכל וסקאוט בפורום הוא ב 99 אחוז מהמקרים כזה גם במהלך המשחק.
הכרתי וראיתי מספיק אוהדים של הפועל באר שבע ואוהדי כדורגל בארץ בכלל ואין לאנשים כפתור שמעביר אותם ממצב חפירה ולכלוך למצב של "בוא נתן את הגרון 90 דקות בזמן משחק".

אנשים ביקורתיים הם כאלה בכל זמן ומצב צבירה (לא שזה רע בהכרח) ואין לי שום טענה אליהם רק בואו אל תעשו עלינו הצגות ותגידו לנו -
אני מזיין את השכל ומלכלך בפורום על אייבינדר פקהארט קוואנקה קורהוט גורש ושות' אבל כשאני מגיע ליציע אני יושב בדרומי ומעודד 90 דקות כי במציאות זה לא קורה.

כמו שהם לא יכולים להחזיק בבטן ולא לרשום בפורום ככה זה גם ביציע ובדרכ מצטרפים לעידוד מדי פעם כשזה זורם להם ויש גול או קצב טוב של הקבוצה.
זה בסדר גמור וזכותם המלאה ולא הופך אותם לאוהדים פחות טובים בעיניי אבל בואו לא נהפוך אותם למשהו שהם לא.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

אורן כפרה בוקר טוב
חייב לשאול מהדאגה,
איפה עידן ? ולמה אתמול השלט היחיד שהיה תלוי ביציע הוא של הקאמלס?

סמל אישי של משתמש
The red one

E.Z כתב:
לא יומיים שלושה לפני המשחק הכי חשוב העונה בליגה.
זה לא המשחק הכי חשוב העונה בליגה, אפילו לא קרוב, ואנחנו יכולים פה לסכם את הק מפיין האירופאי וקליק אחר כך להכנס לאשכול של טוטי ולדון על המשחק בטדי. הכל טוב.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מבחינה מהותית, הקמפיין אכן נגמר, ולכן עכשיו בהחלט אפשר לסכם את הקמפיין, גם אם טכנית יש לנו משחק נוסף (שאני מקווה שננצח בו, אבל מבחינה מהותית גם ניצחון בו לא ישנה את הסיכום של הקמפיין).

אני חושב שאסור להשתמש במילה כישלון. שמי שמשתמש במילה הזאת בנוגע לקמפיין שבו הגענו לשלב הבתים של הליגה האירופאית, לא מבין את המציאות הפשוטה שעם כל הכבוד להתקדמות שלנו בשנים האחרונות, אנחנו עדין לא בדרגים הבכירים באירופה, אנחנו עדין לא יכולים לטעון שאי העפלה לשלב הבא בליגה האירופאית או אי העפלה לשלב הבתים של ליגת האלופות היא כישלון.
אפשר לדבר במונחים של פספוס, או אכזבה, שכן אם היינו מגיעים לעוצמות שאנחנו מגיעים אליהם בישראל כניראה כן היינו יכולים לעבור קבוצות כמו מאריבור ולוגאנו, אבל בשביל שהעוצמות האלה יהיו אנחנו צריכים שהרבה מאוד דברים יסתדרו ושנהיה בשיא שלנו וזה לא פשוט בכלל, בטח כשמשחקים מול קבוצות אירופאיות.

כישלון עבורי זה להיות מודח מאירופה בסיבוב הראשון על ידי ספליט (לפני שלוש שנים).
כישלון עבורי זה להיות מודח מאירופה בסיבוב הראשון על ידי תון (לפני שנתיים).
כישלון עבורי היה מתרחש אם היינו מדוחים מאירופה בשנה שעברה על ידי שריף.
כישלון עבורי היה מתרחש אם היינו מודחים מאירופה השנה על ידי הונבד.

אנחנו צריכים לדעת את המקום שלנו באירופה, גם אם לפעמים אנחנו מצליחים להגיע לשיאים אדירים גם בליגה וגם באירופה, אנחנו עדין לא קבוצה, לא מבחינת מסורת, לא מבחינת סגל, לא מבחינת תקציב, שאי העפלה לשלב הבתים של ליגת האלופות או לשלב הבא בליגה האירופאית הוא כישלון עבורה.

הגעה לשלב הבתים של הליגה האירופאית, בטח כשאנחנו אלופה לא מדורגת, בטח כשעברנו קבוצה איכותית כמו לודוגורץ, זה הישג מצוין לקבוצה בדרג שלנו, גם אם בתנאים מסוימים היינו יכולים להשיג יותר.

לשאוף הכי גבוה זה מצוין, אבל אסור שזה יהפוך עונה מוצלחת נוספת באירופה לכישלון.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:מבחינה מהותית, הקמפיין אכן נגמר, ולכן עכשיו בהחלט אפשר לסכם את הקמפיין, גם אם טכנית יש לנו משחק נוסף (שאני מקווה שננצח בו, אבל מבחינה מהותית גם ניצחון בו לא ישנה את הסיכום של הקמפיין).

אני חושב שאסור להשתמש במילה כישלון. שמי שמשתמש במילה הזאת בנוגע לקמפיין שבו הגענו לשלב הבתים של הליגה האירופאית, לא מבין את המציאות הפשוטה שעם כל הכבוד להתקדמות שלנו בשנים האחרונות, אנחנו עדין לא בדרגים הבכירים באירופה, אנחנו עדין לא יכולים לטעון שאי העפלה לשלב הבא בליגה האירופאית או אי העפלה לשלב הבתים של ליגת האלופות היא כישלון.
אפשר לדבר במונחים של פספוס, או אכזבה, שכן אם היינו מגיעים לעוצמות שאנחנו מגיעים אליהם בישראל כניראה כן היינו יכולים לעבור קבוצות כמו מאריבור ולוגאנו, אבל בשביל שהעוצמות האלה יהיו אנחנו צריכים שהרבה מאוד דברים יסתדרו ושנהיה בשיא שלנו וזה לא פשוט בכלל, בטח כשמשחקים מול קבוצות אירופאיות.

כישלון עבורי זה להיות מודח מאירופה בסיבוב הראשון על ידי ספליט (לפני שלוש שנים).
כישלון עבורי זה להיות מודח מאירופה בסיבוב הראשון על ידי תון (לפני שנתיים).
כישלון עבורי היה מתרחש אם היינו מדוחים מאירופה בשנה שעברה על ידי שריף.
כישלון עבורי היה מתרחש אם היינו מודחים מאירופה השנה על ידי הונבד.

אנחנו צריכים לדעת את המקום שלנו באירופה, גם אם לפעמים אנחנו מצליחים להגיע לשיאים אדירים גם בליגה וגם באירופה, אנחנו עדין לא קבוצה, לא מבחינת מסורת, לא מבחינת סגל, לא מבחינת תקציב, שאי העפלה לשלב הבתים של ליגת האלופות או לשלב הבא בליגה האירופאית הוא כישלון עבורה.

הגעה לשלב הבתים של הליגה האירופאית, בטח כשאנחנו אלופה לא מדורגת, בטח כשעברנו קבוצה איכותית כמו לודוגורץ, זה הישג מצוין לקבוצה בדרג שלנו, גם אם בתנאים מסוימים היינו יכולים להשיג יותר.

לשאוף הכי גבוה זה מצוין, אבל אסור שזה יהפוך עונה מוצלחת נוספת באירופה לכישלון.
ההסתכלות שלך היא כוללנית במקום נקודתית.
אי העפלה מבית אירופי היא לא כישלון. 3 הפסדים מתוך 5 משחקים ונחיתות ברורה מול היריבה החלשה בבית במשחק מכריע הם כן כישלון יחסי.

באופן נקודתי, אם היינו מודחים מול לודוגורץ לא הייתי קורא לזה כישלון כי מה לעשות, בכל זאת מדובר ביריבה איכותית וזה יכול ללכת לכאן או לכאן. אבל כשזה קורה לך מול קבוצות כמו מאריבור ולוגאנו (חזקות או חלשות, זה הכי נוח שאפשר לקבל), כשאתה משחק בבית שכולל יריבות שהן פחות או יותר ברמתך ועדיין מתקשה להשיג תוצאות, אז כן, יש פה בעיה. קמפיין לא מספיק טוב שלנו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

סיכום אירופאי הוא מבחינתי סיכום של כל הקמפיין ולא משחק נקודתי כזה או אחר.
במובן הזה, עשינו לטעמי עוד עונה גדולה באירופה.

מבחינה נקודתית, בהחלט מסכים שהמשחקים מול מאריבור בחוץ ומול לוגאנו בחוץ, היו כישלון שלנו, אבל אני לא חושב שצריך להגדיר את כל הקמפיין שלנו לאור אותם שני משחקים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

לא מבין את הדיבורים הללו על כישלון.
הפועל ב"ש עושה שנתיים ברצף שלב בתים באירופית,שנתיים רצוף!!
לקבוצה שעד לפני 4.5 שנים לא ידעה מה זה עונה שקטה בליגה הישראלית.
בעיניי זה לא מובן מאליו וצריך לקחת את הדברים בפרופורציות.
זה נכון שההצלחה היחסית שנה שעברה גרמה לאנשים לחשוב שהשנה עולים בהליכה אבל מה לעשות שהמציאות טפחה על פנינו והראתה לנו בדרכה האכזרית שאין ארוחות חינם.
ובשביל להגיע ולשחק ברמות הגבוהות אתה צריך להמשיך ולהשתפשף.
אתמול זה היה משחק שהזכיר לי את המשחק מול ספרטה בפראג.
אנמיות כרוכה בחוסר יכולת לבצע את הפעולות הכי פשוטות.
אבל זה יכול לקרות לכל קבוצה ובואו לא נעשה טרגדיות מהעניין.
לא סתם אמרתי שהמשחקים האלו הם כמו עצם בגרון מבחינתי,ידעתי גם למה.
ראיתי את פתיחת העונה הלא טובה,הפציעות,הפרשות השונות,העובדה שהזרים החדשים שהובאו לכאן לא נכנסו לעניינים והבנתי לאור זאת שלדבר על הצלחה בשתי המסגרות זה לחיות בללה לנד ולכן מבחינתי צריך לשים את הליגה בעדיפות.
וזה כמובן בניגוד לשנה שעברה ששם הכל הלך.
עכשיו צריך לעשות סוויץ בראש,לחזור ללחם והחמאה,לחזור לאיזור הנוחות ולשים לנו כמטרה להביא את האליפות השלישית ברצף.
כי עם כל הרינונים הבלתי מובנים שאני שומע כאן,עדיין אנחנו הקבוצה הכי איכותית בליגה בפער.
ועכשיו הזמן להוכיח את זה.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

מדהים שהגענו למצב שאנחנו מאוכזבים ויש כאלה שמדברים על כישלון בלא לעבור שלב בבתים באירופאית. שידרוג ענק לכישלון של לא להתמודד על עלייה לפלייאוף העליון שלא לדבר על הכישלונות שעדיין זכורים לי ולעוד רבים בלא לעלות לליגת העל, בהחלט שידרוג ענק! שאלה יהיו הכישלנות השלנו ושהתארים ימישכו להגיע

סמל אישי של משתמש
The red one

red guy כתב:מדהים שהגענו למצב שאנחנו מאוכזבים ויש כאלה שמדברים על כישלון בלא לעבור שלב בבתים באירופאית. שידרוג ענק לכישלון של לא להתמודד על עלייה לפלייאוף העליון שלא לדבר על הכישלונות שעדיין זכורים לי ולעוד רבים בלא לעלות לליגת העל, בהחלט שידרוג ענק! שאלה יהיו הכישלנות השלנו ושהתארים ימישכו להגיע
לא חושב שמישהו כאן כתב שזה כישלון לא לעבור את הבית הזה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הכישלון היחידי היה בשני משחקים חלשים שלנו, אחד מול מאריבור והשני אתמול.
שאר הקמפיין היה לא רע בכלל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה