מיכאל אוחנה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אלדר

Re: מיכאל אוחנה

שליחה על ידי אלדר »

בכר מנסה ללמד אותו לשחק כדורגל
והמקורבים משייכים את זה לזה שהוא עזב את דודו דהאן

כמה לוזריות

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

South Boy כתב:
עזוב הוא יכול להגיד מה שאתה רוצה, אדם מתוסכל פולט הרבה שטויות שאני בטוח שלרובן הוא לא מתכוון.
לא שופט אותו בשעת כעסו, במיוחד כשלא מדובר במשהו שקורה לעיתים תכופות.
צריך להיות חכמים ולא צודקים, להבהיר למיכאל בארבע עיניים מה הציפיות של המערכת ממנו, ללחוץ ידיים ולצאת לדרך חדשה. אין כבר יכולת להכיל את כל הבעיות הפרטניות האלה.
מה אדם פלט שטויות שלא התכוון?
זאת הודעה שנכתבה כהודעת יח'צ ויצאה לכל הכתבים בו זמנית. איך זה נחשב פליטה ?!

ומצחיק שאתם מנסים לרכך את זה עם "עדיף להיות חכם ולא צודק" כשהסיטואציה שלנו מדברת על שחקן שהעדיף להיות צודק ולא חכם.

סמל אישי של משתמש
LIAV00S
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי LIAV00S »

יש שמועה שהולך להיות טרייד עם יעקב שחר. רועי קהת...

אם זה יצא לפועל אנחנו נצטער על זה, אוחנה כישרון אדיר.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

The red one כתב: מה אדם פלט שטויות שלא התכוון?
זאת הודעה שנכתבה כהודעת יח'צ ויצאה לכל הכתבים בו זמנית. איך זה נחשב פליטה ?!

ומצחיק שאתם מנסים לרכך את זה עם "עדיף להיות חכם ולא צודק" כשהסיטואציה שלנו מדברת על שחקן שהעדיף להיות צודק ולא חכם.
התכוונתי שאדם מתוסכל באופן כללי מדבר הרבה שטויות שהוא לאו דווקא מתכוון אליהם.
הכול עובד על קרדיט, מיכאל עשה טעות אבל כולם טועים וכל עוד הטעות הזאת חד פעמית מבחינתי האישית אם העניינים יובהרו בין שני הצדדים וזה יסתיים בלחיצת ידיים הכול בסדר, לא חושב שצריך לשבור את הכלים על מעידה שהיא בגדר חד פעמית כרגע.
והיה והנושא הזה ימשיך כמו הילד הענק שכל שבועיים שיחרר הודעות מהסוג הזה אני אצטרף לאלו שדורשים שיענישו אותו, כרגע אין בזה שום תועלת וצריך לגלות קצת יותר איפוק כי זה לא שהדבר הזה קורה על בסיס קבוע.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

LIAV00S כתב:יש שמועה שהולך להיות טרייד עם יעקב שחר. רועי קהת...

חחחחחחחחחח נו באמת

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

LIAV00S כתב:יש שמועה שהולך להיות טרייד עם יעקב שחר. רועי קהת...

תכתוב לחברים בווצאפ:

טרייד השנה מתבשל
שיר צדק תמורת דקל קינן.

סמל אישי של משתמש
The red one

South Boy כתב:
התכוונתי שאדם מתוסכל באופן כללי מדבר הרבה שטויות שהוא לאו דווקא מתכוון אליהם.
הכול עובד על קרדיט, מיכאל עשה טעות אבל כולם טועים וכל עוד הטעות הזאת חד פעמית מבחינתי האישית אם העניינים יובהרו בין שני הצדדים וזה יסתיים בלחיצת ידיים הכול בסדר, לא חושב שצריך לשבור את הכלים על מעידה שהיא בגדר חד פעמית כרגע.
והיה והנושא הזה ימשיך כמו הילד הענק שכל שבועיים שיחרר הודעות מהסוג הזה אני אצטרף לאלו שדורשים שיענישו אותו, כרגע אין בזה שום תועלת וצריך לגלות קצת יותר איפוק כי זה לא שהדבר הזה קורה על בסיס קבוע.
צר לי, אבל זאת לא טעות של "אהלן אהלן" ("כולם טועים"). יש אנשים שיושבים לנסח את הדברים, אנשים שיוצרים קשר עם הכתבים. אולי מדובר בבן אדם אחד, אולי ביותר, וכמובן שמיכאל "לא" מעורב. אבל אין מה לקשר את זה לסיסמאות של "נפלט" "התפלק" וכד'. כי זה לא ככה. הייתה פה תכנית שהתבשלה במשך מספר ימים/שעות וככל הנראה מעורבים בה יותר מבן אדם אחד, שעמד מאחורי העניין.

סמל אישי של משתמש
oren2792

שליחה על ידי oren2792 »

תקשיבו, אני חושב שאחרי ההקרבה שאוחנה עשה (להוריד את הקוקו מטעמי נאחס), לא רק שלא הייתי משחרר כזה נכס, הייתי שוקל לשים אותו קפטן שני (לפני מליקסון וצדק) אבל לא לפני ברדה, כי בכל זאת....

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

נמצאה הבעיה של אוחנה!
הוא לא מוסר כי אין קוקו מאחורה שיאזן ויגרום לו להרים את הראש.
סוג של שיווי משקל

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

לא מבין איך אנשים פה מעלים על הדעת שהמועדון ייקח את זה לכיוון של פרידה.
אם אחרי פרשת בוזגלו לא הבנתם אז אחרי פרשת אוחנה אתם תבינו.

המועדון לא פועל מאגו אלא ממחשבה על טובתו בלבד. מיכאל אוחנה הוא פרוספקט ישראלי נדיר והוא נמצא אצלנו והוא תחת חוזה לעוד 3 שנים, במועדון שילמו עליו הרבה כסף ומצפים להפוך אותו לכוכב שהוא יכול להיות וגם למכור אותו בעתיד במחיר הרבה יותר גבוה.

לא רואה בט שמפה זה הולך ומדרדר, בוזגלו אחרי 100 פליטות פה ותנועות וברוגז ושולם וברוגז וגיסים שמאיימים ועדיין קיבל פה הצעה סופר מכובדת.

המועדון יישב עם מיכאל יסביר לו איך הדברים עובדים,שלא פונים לתקשורת אלא באים לדבר על כל מה שיושב ויסבירו לו איך הוא מתקדם מפה ביחד עם המועדון.
אני מאמין שכל הסיפור הזה יעשה טוב גם לשחקן וגם למועדון בטווח הארוך אלא אם כן השחקן יחליט ללכת ראש בראש בקטע קיצוני (מעשה מאוד טיפשי לעשות) ואז שני הצדדים יפסידו, המועדון בכל מקרה לא יתנער ולא יחפש למכור יש לו מטרות ותכניות למיכאל ויעשו מה שצריך וניתן לעשות כדי להמשיך עם התכניות והמטרות האלו.

סמל אישי של משתמש
The red one

oranu כתב:לא מבין איך אנשים פה מעלים על הדעת שהמועדון ייקח את זה לכיוון של פרידה.
אם אחרי פרשת בוזגלו לא הבנתם אז אחרי פרשת אוחנה אתם תבינו.

המועדון לא פועל מאגו אלא ממחשבה על טובתו בלבד. מיכאל אוחנה הוא פרוספקט ישראלי נדיר והוא נמצא אצלנו והוא תחת חוזה לעוד 3 שנים, במועדון שילמו עליו הרבה כסף ומצפים להפוך אותו לכוכב שהוא יכול להיות וגם למכור אותו בעתיד במחיר הרבה יותר גבוה.

לא רואה בט שמפה זה הולך ומדרדר, בוזגלו אחרי 100 פליטות פה ותנועות וברוגז ושולם וברוגז וגיסים שמאיימים ועדיין קיבל פה הצעה סופר מכובדת.

המועדון יישב עם מיכאל יסביר לו איך הדברים עובדים,שלא פונים לתקשורת אלא באים לדבר על כל מה שיושב ויסבירו לו איך הוא מתקדם מפה ביחד עם המועדון.
אני מאמין שכל הסיפור הזה יעשה טוב גם לשחקן וגם למועדון בטווח הארוך אלא אם כן השחקן יחליט ללכת ראש בראש בקטע קיצוני (מעשה מאוד טיפשי לעשות) ואז שני הצדדים יפסידו, המועדון בכל מקרה לא יתנער ולא יחפש למכור יש לו מטרות ותכניות למיכאל ויעשו מה שצריך וניתן לעשות כדי להמשיך עם התכניות והמטרות האלו.
אין מה להשוות בין התרומה שבוזגלו מציע לקבוצה לבין התרומה שמיכאל מציע. אז בעתיד אולי מיכאל יהיה שחקן דומה לבוזגלו. יופי. אולי. אבל בנתיים ה"אולי" הזה עושה לאלונה גינוני דיווה ויורק לבאר שממנה הוא שותה, כאמור, עוד לפני שבכל הוכיח את עצמו שהוא "הרוויח" את הגינונים האלה ביושר. לא שאני מצדיק את מה שבוזגלו עשה, כן? אבל על בוזגלו לפחות הגישה של "מעדיף לסבול את זה ולהצליח על הדשא", שחלק נקטו בה, הייתה לגיטימית.

הוא עשה דבר שלא יעשה. יש לו כל כך הרבה אנשים לפנות אלייהם במועדון, ובכל זאת בחר לעשות מזה בלאגן בתקשורת. קשה לי מאוד לראות את אלונה עוברת על זה לסדר היום.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

את האמת אני הייתי מעיף אותו ליציע עד שהוא ומי שאחראי להודעה הזו לתקשורת יתנצל בפני המועדון והמאמן.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

The red one כתב: אין מה להשוות בין התרומה שבוזגלו מציע לקבוצה לבין התרומה שמיכאל מציע. אז בעתיד אולי מיכאל יהיה שחקן דומה לבוזגלו. יופי. אולי. אבל בנתיים ה"אולי" הזה עושה לאלונה גינוני דיווה ויורק לבאר שממנה הוא שותה, כאמור, עוד לפני שבכל הוכיח את עצמו שהוא "הרוויח" את הגינונים האלה ביושר. לא שאני מצדיק את מה שבוזגלו עשה, כן? אבל על בוזגלו לפחות הגישה של "מעדיף לסבול את זה ולהצליח על הדשא", שחלק נקטו בה, הייתה לגיטימית.

הוא עשה דבר שלא יעשה. יש לו כל כך הרבה אנשים לפנות אלייהם במועדון, ובכל זאת בחר לעשות מזה בלאגן בתקשורת. קשה לי מאוד לראות את אלונה עוברת על זה לסדר היום.
אתה מבולבל ושוכח על איזה אישה אתה מדבר ואיזה מועדון היא מנהלת.
מיכאל אוחנה עשה טעות ואלונה והמועדון יעשו מה שצריך כדי לסדר את העניינים ולהמשיך בתכניות כרגיל, אולי יענישו חינוכי ואולי יסגרו דברים בשקט בכל מקרה בשביל ללכת לכיוון של לפרק את מערכת היחסים הזאת צריך הרבה אבל הרבה יותר מ"מקורבים" בתקשורת שמדברים בשמו.

ממך ציפיתי להבין את זה יותר מהר מכולם (עם כל הכעס על המעשה ויש לך אחלה סיבה לכעוס) שאלונה לא מפרקת כזה מהר בטח לא פרוספקט בסדר גודל כזה ותמיד אבל תמיד היא פועלת מהראש ומתוך מחשבה על טובת המועדון והקבוצה בלבד, לטובה ולרעה.

בסהכ הילד באמת מתנהל כמו מקצוען (מידיעה) והתחבר לעיר ולקהל וכן נותן מעצמו.
עשה טעות טיפשית בגלל יועצים טיפשים שאין להם מושג איך צריך להתנהל אבל תסמוך על קברניטי המועדון שידעו לטפל בזה במסגרת הקבוצה, מיכאל לא יוצא מפה לשום מקום פרט לאירופה ובתג מחיר גבוה יותר וכל עוד הוא בקבוצה ינצלו את היכולות שלו וינסו להשביח אותו כמה שיותר.
נערך לאחרונה על ידי oranu ב 28 נובמבר 2017, 18:52, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

מספיק עם הבבל"ת,ידוע לכם בסוף שאלונה תגמור את זה כמו היא עושה תמיד,ברגישות ובנחישות.
אוחנה לא הולך ולא יילך לשום מקום,ניעור קל וזהו.
ההשוואות לבוזגלו לא במקום,זה בן 21 עדיין ילד שכנראה גם קצת מתוסכל ועושה שטויות של ילד.
השני בן 30 שאבא שלו מחליף לו עדיין טיטולים.
בכל אופן בלי קשר,יותר מדי פרשיות,פשוט יותר מדי.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אדום זקן כתב:מספיק עם הבבל"ת,ידוע לכם בסוף שאלונה תגמור את זה כמו היא עושה תמיד,ברגישות ובנחישות.
אוחנה לא הולך ולא יילך לשום מקום,ניעור קל וזהו.
ההשוואות לבוזגלו לא במקום,זה בן 21 עדיין ילד שכנראה גם קצת מתוסכל ועושה שטויות של ילד.
השני בן 30 שאבא שלו מחליף לו עדיין טיטולים.
בכל אופן בלי קשר,יותר מדי פרשיות,פשוט יותר מדי.
+1

שלח תגובה