שוער ששווה אירופה
Re: שוער ששווה אירופה
אני חושב שדווקא בהקשרי גורש, לא המגיב הוא המביך אלא הדמות המדוברתשיש כתב: שחרר מגורש יא מביך
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
לא זוכר משחק שהביא עצירה של משחק
לוקח מה שהוא צריך לקחת בעיטות שכל אוהד יכול לעצור בשביל זה אני לא צריך אותו
אשכרה 2 בעיטות למסגרץ 2 גולים מאזו של פיפא
זה שי !
זה שי !

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מול עכו הציל אותך.זה שי ! כתב:לא זוכר משחק שהביא עצירה של משחק
זה שי !
אבל כרגיל כל המקטרגים נופלים עליו.
מי ישמע גיא חיימוב עם הידיים הקצרות שלו היה מציל משהו.
אבל העיקר לרדת על גורש...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כדורים שצריך לקחת אל תנסה להגן עליודר אדום בנשמה כתב:מול עכו הציל אותך.
אבל כרגיל כל המקטרגים נופלים עליו.
מי ישמע גיא חיימוב עם הידיים הקצרות שלו היה מציל משהו.
אבל העיקר לרדת על גורש...
אני תמיד אהבתי אותו אבל לא זוכר הצלה אחת שלו שהביאה לנו נקודות ברגע קריטי
גם הוא וגם חימוב לא שוערים ברמה של הפועל באר שבע יש לנו הגנה חזקה בועטים לנן לשער 3 4 פעמיים במשחק מה ציפתי יבנאדם קח כדור אחד
עזוב שכל כדור אחורה חצי התקף לב
זה שי !

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ראיתי עכשיו את התקציר. כמו שראינו במגרש, בגול הראשון כדור שנבעט מ-30 מטר, כל כך הרבה זמן היה לגורש להגיב, הכדור גם היה לאיזור שלו אבל הוא הגיב כל כך מאוחר, מי שזוכר את מה שכתבתי על עבודת הרגליים של ראיקוביץ' מול הפועל חיפה אז תתמקדו בגורש ותראו שהוא לא דוחף את עצמו בכלל עם הרגליים, עבודת שוערות ברמה כל כך נמוכה, ועדין נגע בכדור, אם היה עובד נכון והיה מגיב מהר והיה דוחף את עצמו עם הרגליים הוא היה הודף את הכדור, זה גול שאסור לשוער ברמה הזאת לספוג, לא יכול להיות שכמעט בכל משחק שמייצרים מולנו מצב טוב הקבוצה היריבה כובשת, תתפלאו אבל אפשר לנצח לפעמים גם 1-0 קטן או לנצח בלי לספוג שערים בכל פעם שהיריבה מייצרת בעיטה טובה לשער.
הוא לא אשם בתיקו, היינו חייבים לגמור תמשחק הזה הרבה קודם. אבל אני עדיין מרגיש שאנחנו מקבלים מעט מדי ממנו. אם זה הלחץ המיותר שהוא נכנס אליו כל פעם שמחזירים אליו הכדור ואם זה הפרצוף המעוקם שיוצא לך כשאתה רואה את התגובות האיטיות. אמרו פה נכון, לשוער 2 הוא מעל ומעבר למצופה, אבל יוצא שהוא משחק הרבה יותר בשביל שוער שני.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

בכר בחיים לא ישחרר שני זרים בשביל שוער זר אלה אם חוזרים ל5 זרים וגם אז לדעתי הוא לא מביא
היה חייב לקחת את הכדור הראשון של הייסטר. חייב.
- Sir Alex Ferguson
יש שמועות שגורש עדין מתכונן לכדור, אולי עד חמישי הוא גם יהיה מוכן לכדור ויגיע אליו.Eelect כתב:היה חייב לקחת את הכדור הראשון של הייסטר. חייב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יש שמועות שעד היום חיימוב לא מגיע לבעיטה החופשית של חנן ממן.Sir Alex Ferguson כתב: יש שמועות שגורש עדין מתכונן לכדור, אולי עד חמישי הוא גם יהיה מוכן לכדור ויגיע אליו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יאללה עוד אחדניב כתב: אני חושב שדווקא בהקשרי גורש, לא המגיב הוא המביך אלא הדמות המדוברת
מה ניהיה פה?! מה מביך בגורש יותר מאלחמיד מר טעות למשחק למשל
לא מתאים לך משה.Sir Alex Ferguson כתב: יש שמועות שגורש עדין מתכונן לכדור, אולי עד חמישי הוא גם יהיה מוכן לכדור ויגיע אליו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- Sir Alex Ferguson
הכל בהומור גדי.גדי כתב:
לא מתאים לך משה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מבין אבל לא מתאים להפוך את גורש לשעיר לעזעזל. הוא לא עילוי. הוא עשה קריירה של עשרים שנים בהפועל עכו וזו הייתה החתמה מוזרה מאוד לפני שנתיים. הוא בוודאי נמצא בשלהי הקריירה שלו.Sir Alex Ferguson כתב: הכל בהומור גדי.
אחרי כל זה מגיע לו גם קרדיט. הוא היה שוער שלנו בשנתיים האחרונות שהיו מופלאות. גם אם יש מי שייתן לו רק אחוז אחד של קרדיט על ההישגים אז זה עדיין אומר שהוא חלק מההיסטוריה שלנו.
לגבי ההווה אז הוא השוער שלנו. זה לא פלייר להתעלם מההצלות שלו בשבועות האחרונים ולהתמקד רק בדברים שליליים.
לגבי העתיד, אל חשש. הוא לא יהיה השוער שלנו שנה הבאה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה