שוער ששווה אירופה
Re: שוער ששווה אירופה
גדי, אתה באמת חושב שיש סיכוי להביא מישהוא טוב מגורש כשוער שני??
זה לא רק שאלה של עלות, מישהוא טוב מגורש לא יסכים להיות שוער שני...
הכיוון צריך להיות להביא שוער ראשון ושחיימוב יירד להיות שוער שני הבעיה לא קיים ישראלי כזה וזר זה בעייתי ל"בזבז" על עמדה כזאת כרגע לכן המצב תקוע כמו שאני רואה אותו
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני לא גדי, אבל לדעתי אם לא מביאים שוער זר שיהיה שוער ראשון (ואז חיימוב הופך להיות שוער שני, ואז שידרגנו גם את עמדת השוער הראשון וגם את עמדת השוער השני), אז צריך ללכת על שוער צעיר סטייל ג'רפי, שיסכים לבוא בידיעה שאולי הוא יתחיל כשוער שני, אבל אם יוכיח את עצמו אז הוא בהחלט גם יכול להפוך לשוער הראשון שלנו.MikiRed כתב:גדי, אתה באמת חושב שיש סיכוי להביא מישהוא טוב מגורש כשוער שני??
זה לא שאנחנו מחפשים שוער שני לדה חאה, סך הכל חיימוב, שהוא טוב מגורש, אבל לצערי לא השוער האיכותי שפיללנו לו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מסכים, רלוונטי רק לעונה הבאה אבל המחשבה נכונה.Sir Alex Ferguson כתב: אני לא גדי, אבל לדעתי אם לא מביאים שוער זר שיהיה שוער ראשון (ואז חיימוב הופך להיות שוער שני, ואז שידרגנו גם את עמדת השוער הראשון וגם את עמדת השוער השני), אז צריך ללכת על שוער צעיר סטייל ג'רפי, שיסכים לבוא בידיעה שאולי הוא יתחיל כשוער שני, אבל אם יוכיח את עצמו אז הוא בהחלט גם יכול להפוך לשוער הראשון שלנו.
זה לא שאנחנו מחפשים שוער שני לדה חאה, סך הכל חיימוב, שהוא טוב מגורש, אבל לצערי לא השוער האיכותי שפיללנו לו.
חייב להגיד שגם חיימוב הוא לא בדיוק בר מוח.
יש לו קטעים במשחק שהלב שלך נופל.
יש לו קטעים במשחק שהלב שלך נופל.
- red ultras
זה מצחיק אבל הייתי לוקח את השוער השני של חיפה (בלי שום קשר למשחק היום, לא התרכזתי בו) לפני 2 השוערים הראשונים שלנו.
גם את בוריס קליימן, אריאל הרוש ואפילו איתמר ניצן. עמדת השוער אצלנו היא החוליה החלשה.
גם את בוריס קליימן, אריאל הרוש ואפילו איתמר ניצן. עמדת השוער אצלנו היא החוליה החלשה.
השוער השני של חיפה? מיזה בכלל בחיים לא שמעתי עליו יש לו שם של אצטדיוןred ultras כתב:זה מצחיק אבל הייתי לוקח את השוער השני של חיפה (בלי שום קשר למשחק היום, לא התרכזתי בו) לפני 2 השוערים הראשונים שלנו.
הוא ממש לא נראה כמו שחקן שיכול ללבוש את המדים של הפועל באר שבע
- red ultras
תקשיב חבר, אין לי מושג למה נפלת עליי אבל אתה על הבנאדם הלא נכון אז שחרר. כשהיית בן 12 ואבא שלך לקח אותך למשחקים עם כדור והיית משחק כדורגל עם שאר הילדים במעברים ומפריע לחברה עם התופים בשער 5, לויטה היה השוער שלנו והוא היה אחלה חוץ ממשחק האזעקות המפורסם מול בני יהודה. רשמתי "השוער השני של חיפה" כי כל הטופיק הזה מלא בהודעות בנוסח "איזה שוער שני יותר טוב יש בליגה?"Noam98 כתב: השוער השני של חיפה? מיזה בכלל בחיים לא שמעתי עליו יש לו שם של אצטדיון
הוא ממש לא נראה כמו שחקן שיכול ללבוש את המדים של הפועל באר שבע
לויטה שוער פח ומדליף לתקשורת על בסיס קבוע. עכשיו תפסו אותו בפרשת הפלאפונים האחרונה. רוצה להחזיר גם את שבחון על הדרך?
- red ultras
לילה טוב דורון בן דור.הפועלעולה כתב:לויטה שוער פח ומדליף לתקשורת על בסיס קבוע. עכשיו תפסו אותו בפרשת הפלאפונים האחרונה. רוצה להחזיר גם את שבחון על הדרך?
אם יש אפשרות מביא גם את הרוש וגם את ג׳רפי.
יהיה מאוד מעניין לראות מה יתפתח בעמדה הזאת.
יהיה מאוד מעניין לראות מה יתפתח בעמדה הזאת.
לא היה מכוון אליך, הודעה ציניתred ultras כתב: תקשיב חבר, אין לי מושג למה נפלת עליי אבל אתה על הבנאדם הלא נכון אז שחרר. כשהיית בן 12 ואבא שלך לקח אותך למשחקים עם כדור והיית משחק כדורגל עם שאר הילדים במעברים ומפריע לחברה עם התופים בשער 5, לויטה היה השוער שלנו והוא היה אחלה חוץ ממשחק האזעקות המפורסם מול בני יהודה. רשמתי "השוער השני של חיפה" כי כל הטופיק הזה מלא בהודעות בנוסח "איזה שוער שני יותר טוב יש בליגה?"
שחרר
היה תענוג לראות אתמול איך הבלמים שלנו מחזירים כדור לחיימוב ובלי להכנס לפאניקה פותחים לו ברגוע ולא נלחצים .
וגם חיימוב עצמו לא נלחץ , מחכה עם הכדור אפילו כמה שניות גם אם זה במחיר שיבואו ללחוץ אותו ואז משחרר כדור ארוך ומדוייק .
וגם חיימוב עצמו לא נלחץ , מחכה עם הכדור אפילו כמה שניות גם אם זה במחיר שיבואו ללחוץ אותו ואז משחרר כדור ארוך ומדוייק .
ומצד שני לחיימוב יש את זה שהוא עודף מלא כדורים קדימה. גם אתמול.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אני שומע את השם ג'רפי בפוסט הזה יותר מדי כאילו זה איקר קאסיאס .
בגול שהוא קיבל עכשיו ממכבי ת"א זה לא פחות מבושה , ואם זה היה גורש/חיימוב מזמן היו נצלבים .
בגול שהוא קיבל עכשיו ממכבי ת"א זה לא פחות מבושה , ואם זה היה גורש/חיימוב מזמן היו נצלבים .