הייתי במשחק ודבר אחד אני לא מבין, איזה טעות הרוש עשה?ה.א.ד.ו.ם כתב: עזוב אותך שטויות אף גול חוץ מהרביעי לא של קאלה שיש לקבוצה היריבה 10 הגבהות וקרנות ביחד ושחקני ההגנה לא מגיעים לכדור אחד ראשונים זה לא אשמת השוער וגם אם הוא היה צועק על אילוז מה אילוז היה יכולך לעשות אמרתי לך עזוב אותך קאלה צדק שצעק אליו הוא עשה טעות הוא לא יחזור על זה הרוש.
פרסום:קאלה VS הרוש.
Re: פרסום:קאלה VS הרוש.

- אימפריה באדום
- Title: crazyred
זה לא היה היום של קאלה..
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
גם אני הייתי במשחק שהיה הקרן והגול שוויון של פתח תקווה הרוש היה צריך כנראה לשמור בצד שלו והחלוץ שלהם בוסיץ קיבל כדור לבד והכניס כנראה בגלל זה קאלה התעצבן.danielys כתב: הייתי במשחק ודבר אחד אני לא מבין, איזה טעות הרוש עשה?
אם אתה אומר.., אנחנו יכולים להתווכח על כל גול עד מחר
אני מסכים עם זה מעל התגובה שלך, שזה לא הייה היום של קאלה .
אני מסכים עם זה מעל התגובה שלך, שזה לא הייה היום של קאלה .

מסכים עם כל מילה, danielys.
קאלה מתחיל להרגיש בעל הבית, וכדאי שיורידו אותו מהר מהעץ. הוא שוער גדול שנקלע ליום חלש, הוא מתסוכל, אפשר להבין אותו מצד אחד, ומצד שני - לדאוג שהעניין לא חוזר על עצמו כי מבחינתי הוא עוד בורג קטן במועדון ולא איזה סופר-סטאר.
קאלה מתחיל להרגיש בעל הבית, וכדאי שיורידו אותו מהר מהעץ. הוא שוער גדול שנקלע ליום חלש, הוא מתסוכל, אפשר להבין אותו מצד אחד, ומצד שני - לדאוג שהעניין לא חוזר על עצמו כי מבחינתי הוא עוד בורג קטן במועדון ולא איזה סופר-סטאר.