שוער ששווה אירופה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: שוער ששווה אירופה

שליחה על ידי The red one »

CrazyRed7 כתב: כל עונה יש שעיר לעזאזל חדש.
דווקא חלק גורש

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

Sir Alex Ferguson כתב:אוחנה שווה את הכסף שהשקיעו בו? ואלו? וזריהן? ווובה? ובן שהר שווה 650 אלף יורו שכר לעונה? ואלחמיד שווה 5.5 מיליון שקל על חצי מהכרטיס שלו?
ממתי ישראלים שווים את הכסף שמשלמים עבורם?
יש הגבלת זרים, יש מעט מאוד ישראלים איכותיים או כאלה שיכולים להתפתח להיות איכותיים, אז המחירים בשמיים. היחידי שנרכש במחיר שפוי היה גיא מלמד וגם זה רק בגלל שהיה עם סעיף שחרור (לפני הסעיף מי שזוכר מכבי פתח תקווה דרשה עבורו מיליון יורו ממכבי תל אביב).
אז או שאתה נשאר מחוץ למשחק ומתפשר על דודו גורש ומבחינתי גם על חיימוב כי המטרה היא שאחד כמו ג'רפי לאחר שיתאקלם יממש את הכישרון שלו וידיח גם חיימוב מעמדת השוער הראשון, או שאתה מוותר על זר בעמדה אחרת והולך על שוער זר.
אוחנה הוא פרוספקט הוא כולה עונה ורבע פה איך כבר החלטת שהוא לא שווה?
בן שהר לא מקבל 650 אלף יורו מאיפה אתה ממציא את המספרים האלה?

אלחמיד ידוע לכולם שלא היה שווה את ה 1.2 מיליון אבל מיגל נפצע וליגת אלופות על הכף ופתיחת ליגה והיה חייב להביא מישהו וגקי ניצל את הסיטואציה.

ומשה בחיאת אחי כדי להוכיח נקודה לא צריך לגנוב דעת ולהגיד חצי כרטיס, זה כרטיס שלם וחצי ממכירה עתידית מעל מחיר הקנייה (מה שהיה ברור לכולם מלכתחילה שלא יקרה ואלחמיד לא יימכר אלא מגיע לכאן כדי להיות חלק מהקבוצה בשנים הבאות).

לסיכום -
לא רואה בג'רפי עילוי כמו שאתה רואה בו, לא חושב שיש לו פוטנציאל להיות כזה שוער טוב כמו שאתה חושב ולא חושב שהוא הצדיק באיזשהו אופן שנשלם עליו מחיר גבוה לפחות לא כרגע.

עם כל הדאחקות שלך על אלו ווובה כשהביאו אותם כולם היו מבסוטים והמחיר אמנם היה יקר אבל הם לפחות הראו יכולת בעונות שלפני כן שיש על מה לבנות, זה שזה לא תמיד מצליח זה ברור לכולם.

להשכיב עכשיו מיליון יורו על ג'רפי כשחיימוב השוער שלך זה מהלך לא מתבקש, בלי שום רציונאל מאחוריו ומשהו שלא יקרה בהפועל באר שבע של אלונה ברקת לפחות לפי איך שאני קורא את המפה, הוא בכלל לא מבטיח שדרוג וחיימוב לא שוער כזה רע כמו שאתה עושה ממנו, אולי אני טועה זה רק הזמן יגיד.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

oranu כתב: אוחנה הוא פרוספקט הוא כולה עונה ורבע פה איך כבר החלטת שהוא לא שווה?

אלחמיד ידוע לכולם שלא היה שווה את ה 1.2 מיליון אבל מיגל נפצע וליגת אלופות על הכף ופתיחת ליגה והיה חייב להביא מישהו וגקי ניצל את הסיטואציה.

ומשה בחיאת אחי כדי להוכיח נקודה לא צריך לגנוב דעת ולהגיד חצי כרטיס, זה כרטיס שלם וחצי ממכירה עתידית מעל מחיר הקנייה (מה שהיה ברור לכולם מלכתחילה שלא יקרה ואלחמיד לא יימכר אלא מגיע לכאן כדי להיות חלק מהקבוצה בשנים הבאות).

לסיכום -
לא רואה בג'רפי עילוי כמו שאתה רואה בו, לא חושב שיש לו פוטנציאל להיות כזה שוער טוב כמו שאתה חושב ולא חושב שהוא הצדיק באיזשהו אופן שנשלם עליו מחיר גבוה לפחות לא כרגע.

עם כל הדאחקות שלך על אלו ווובה כשהביאו אותם כולם היו מבסוטים והמחיר אמנם היה יקר אבל הם לפחות הראו יכולת בעונות שלפני כן שיש על מה לבנות, זה שזה לא תמיד מצליח זה ברור לכולם.

להשכיב עכשיו מיליון יורו על ג'רפי כשחיימוב השוער שלך זה מהלך לא מתבקש, בלי שום רציונאל מאחוריו ומשהו שלא יקרה בהפועל באר שבע של אלונה ברקת לפחות לפי איך שאני קורא את המפה, הוא בכלל לא מבטיח שדרוג וחיימוב לא שוער כזה רע כמו שאתה עושה ממנו, אולי אני טועה זה רק הזמן יגיד.
1. אולי לא הבנת אותי. באופן אישי, המחירים ששילמנו לא מעניינים אותי. די ברור לי שהמחירים הם תוצר של הרבה מאוד דברים, מעט ישראלים איכותיים, צורך דחוף שלנו (במקרה של אלחמיד) בשחקן בזמן דוחק, כסף שנכנס בגלל אירופה (אוחנה), ועוד הרבה מאוד סיבות שבאמת לא מעניינות אותי. זה הכסף של אלונה והחלטה שלה אם היא מעוניינת לשלם X או Y על שחקן שהמועדון/ברק מעוניינים בו (אני חושב שגל הרכישות שלנו גם הגיע אחרי ההצלחה באירופה והכסף שנכנס בעקבות אותה הצלחה, לפני זה התקציב שלנו היה יותר קרוב לבית"ר י"ם וקריית שמונה מאשר מכבי חיפה נניח).
אם אלונה וברק החליטו שבמסגרת תקציב X הם משלמים סכום Y על שחקן, זאת זכותם וזה לא באמת מעניין אותי.

2. הסכומים נראים לנו סבירים כי יש לנו את אלונה. אם לא היה לנו אלונה והיינו קבוצה ממוצעת בליגת העל (אפילו מעבר לכך, נגיד מכבי נתניה והפועל חיפה) עם תקציב ראוי אבל לא גדול במיוחד, הסכומים היו נראים לנו גבוהים מאוד, בטח סכומי העברות (במשכורות אנחנו עדין במקום אחר לדעתי).

3. אוחנה במעמד החתימה שלו לא היה שווה את הסכום ששילמנו עליו אם להיות כנים. זאת האמת. גם כפרוספקט, בגלל שבמכירה צריך לתת 50% לבן זקן, זה לא שנמכור אותו ברווח. המקסימום זה שנהנה ממנו כמה שנים (במקרה הטוב במידה ויצליח) ונחזיר חלק מהסכום ששילמנו (שזה יהיה אחלה).
היה כסף בגלל אירופה והוא כישרון גדול אז קנינו אותו, אבל כלכלית נטו, די ברור שמדובר בצעד של קבוצה שיכולה להרשות לעצמה להוציא כסף גם בלי המחשבה שהוא יוחזר, על שחקן שבאותו הזמן לא היה שווה מקצועית את הכסף שהשקענו עליו.

4. במקרה של אלחמיד לא זכרתי את המחיר המדויק אז העתקתי מאחת הכתבות את הסכום והאחוזים בכרטיס. גם אם היינו קונים את כל הכרטיס, ברור לכולם שמדובר במחיר מופרז.

5. בניגוד להרבה אנשים אני לא מסיק מסקנות עדין על אלו, וגם לא על אלחמיד, ואפילו לא על קוואנקה ופקהארט.
אין לי ספק שאלו ואורן ביטון הם המגינים הישראלים הכי טובים בארץ אחרי בן ביטון, דסה ודוידזאדה (לטעמי אורן ביטון גם יכול להיות טוב ממנו) גם אם לאורך זמן יכול להיות שזה לא יספיק לנו בהשוואה לבן ביטון וקורוהוט.
אין לי ספק שאלחמיד הוא הבלם הישראלי הכי טוב שהיינו יכולים לרכוש בסיטואציה שהיינו.
אין לי ספק שאוחנה הוא השחקן הישראלי הכי כישרוני בארץ ביחד עם סלומון ממכבי פתח תקווה.
אפילו זריהן (שאותו לא הזכרת) הוא הימור שלדעתי היינו יכולים לקחת כשהחתמנו אותו (עם מליקסון, טוני ובוזגלו בקבוצה, כקיצוני רביעי, זה הימור שאפשר לקחת, למרות שלקבוצה אחרת מחיר כמו ששילמנו לא יכול ללכת על הימורים והם לא היו מחתימים אותו).
וכן הלאה וכן הלאה.

5. לאור כל מה שכתבתי, לא רואה ברכישה של ג'רפי משהו יוצא דופן, גם אם נשלם מחיר יקר מהערך האמיתי שלו, לאור המעמד שלנו, הכסף שנכנס אצלנו, השוק הדל והצורך בשוער, גם מיליון יורו יהיה סביר...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אמל"ק
אין לי בעיה עם הסכומים ששילמנו, הולך עם ברק בעיניים עצומות על כל החתמה, לא תהיה לי בעיה גם עם סכום גבוה על ג'רפי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב: 1. שחקן שדה עושה עשרות פעולות במשחק. חלקן מוצלחות, חלקן לא, אבל הוא מבצע כמות גדולה של פעולות, בחלקם הוא יטעה.
שוער, בטח של קבוצה ברמה שלנו, עושה מעט פעולות כל משחק, ולכן כמויות הטעויות אמורה להיות פחותה.
בנוסף לכך, בניגוד לשחקן הגנה שלרוב אחרי הטעות שלו יש הזדמנות לתקן (לא מאשים את גורש בגול בשוויץ, אבל עובדתית לאחר הטעות של אלחמיד היו גם צריכים להכניע גם את גורש), אצל שוערים אין הזדמנות לתקן. השוער טעה, איחר בתגובה לכדור, לא הצליח להדוף אותו כמו שצריך, ב-99% מהמקרים אין דרך לתקן ואתה תספוג שער בעקבות הטעות.
אז שוערים צריכים בקבוצות כמו שלנו לעבוד פחות, לבצע פחות פעולות, יש משחקים שגורש אפילו יכול ללכת הביתה בלי מקלחת, אבל מצד השני במעט הפעולות שהוא עושה (מול בית"ר היו לו שוב 2-3 בעיטות ברגל שהוא שלח החוצה ונתן לבית"ר הזדמנות טובה להעלות שחקנים למעלה ולייצר לחץ) הוא חייב להיות חד. וגורש הוא כבר הרבה מאוד משחקים לא חד.

2. לא בא להוריד מהטעות של אלחמיד מבחינת הטעות עצמה, אבל במבט כולל על הטעויות של אלחמיד לעומת הטעויות של גורש, בניגוד לגורש, שנמצא אצלנו כבר כמה עונות, שמכיר את המערכת, שיש לו ניסיון עשיר, אלחמיד עדין מסתגל לשינוי האדיר בין אשדוד לבאר שבע ולכן מבחינתי עדין צריך לתת לו זמן להתאקלם לפני שמחליטים שהוא מקרה אבוד כמו גורש.

3. בעמדת הבלמים יש עומק. ויטור, צדק, טאהה, אפילו מתן אוחיון. בעמדת השוערים אין עומק. חיימוב הוא לא מה שחשבנו שיהיה, וגם פצוע לא מעט, וזה הופך את גורש למישהו שמשחק לא מעט, כולל במשחקים חשובים באירופה, ולכן השאיפה צריכה להיות לשיפור גדול בתחום (אם צדק נניח יוצא רק עם אזהרה, יש מצב שאלחמיד הופך לבלם הרביעי ברוטציה).
אני די בטוח שספגת יותר גולים מטעויות של צדק/אלחמיד/אוחיון/טאהא מאשר טעויות של גורש וחיימוב ביחד.

בגלל ששוער הוא עמדה עם מעט מאוד פעולות, שחקן איכותי בעמדה אחרת ישפיע יותר על צורת המשחק ורמת הקבוצה.
מישהו פה באמת מעדיף אניימה על פני אוגו, ויטור או טוני?
מישהו בכלל זוכר שאניימה היה במכבי בעונת האליפות הראשונה?
לא ממש, כי הוא לא היה פאקטור בה בכלל.
קבוצה עוצמתית לא צריכה יותר משוער בינוני כדי להצליח וזה הוכח המון פעמים.

כדי להיות קבוצה עוצמתית - מרכז המגרש, הכנפיים ועמדת החלוץ נמצאות הרבה לפני עמדת השוער בהיררכיה בראייה עתידית לחלוקת משאבים.

ושלא יובן לא נכון, עוד מהקיץ רשמתי שהאינסטיקטים של גורש בירידה חדה. כל מסירה לאחור של טאהא היא בבחינת 'לפני עיוור לא תשים מכשול'.
לשפוך מיליון יורו על ג'רפי זה לא הפתרון. זה צעד עם יחס עלות-תועלת מאוד מאוד לא כדאי.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 03 דצמבר 2017, 17:23, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

yossi כתב:צריך לבחור את המלחמות שלך.
לבחור בשוער זה מיותר מאוד.
כנראה שזה יקח עוד זמן, אבל יבוא יום והרוב פה יסכים שההבדלים הם די מינוריים בין השוערים השונים ומשחק רגל הוא חשוב מאוד. לכן חיימוב הוא אחלה. וזה מספיק.

וחייב לציין שנשגב מבינתי איך טעות כמו של אלחמיד בלוגאנו גוררת בקושי חצי עמוד, אי ההצלה של גורש לכדור של הייסטר גורר עמודים על גבי עמודים.
חייב הסבר לזה.
גורש מסומן

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

Sir Alex Ferguson כתב: 1. אולי לא הבנת אותי. באופן אישי, המחירים ששילמנו לא מעניינים אותי. די ברור לי שהמחירים הם תוצר של הרבה מאוד דברים, מעט ישראלים איכותיים, צורך דחוף שלנו (במקרה של אלחמיד) בשחקן בזמן דוחק, כסף שנכנס בגלל אירופה (אוחנה), ועוד הרבה מאוד סיבות שבאמת לא מעניינות אותי. זה הכסף של אלונה והחלטה שלה אם היא מעוניינת לשלם X או Y על שחקן שהמועדון/ברק מעוניינים בו (אני חושב שגל הרכישות שלנו גם הגיע אחרי ההצלחה באירופה והכסף שנכנס בעקבות אותה הצלחה, לפני זה התקציב שלנו היה יותר קרוב לבית"ר י"ם וקריית שמונה מאשר מכבי חיפה נניח).
אם אלונה וברק החליטו שבמסגרת תקציב X הם משלמים סכום Y על שחקן, זאת זכותם וזה לא באמת מעניין אותי.

2. הסכומים נראים לנו סבירים כי יש לנו את אלונה. אם לא היה לנו אלונה והיינו קבוצה ממוצעת בליגת העל (אפילו מעבר לכך, נגיד מכבי נתניה והפועל חיפה) עם תקציב ראוי אבל לא גדול במיוחד, הסכומים היו נראים לנו גבוהים מאוד, בטח סכומי העברות (במשכורות אנחנו עדין במקום אחר לדעתי).

3. אוחנה במעמד החתימה שלו לא היה שווה את הסכום ששילמנו עליו אם להיות כנים. זאת האמת. גם כפרוספקט, בגלל שבמכירה צריך לתת 50% לבן זקן, זה לא שנמכור אותו ברווח. המקסימום זה שנהנה ממנו כמה שנים (במקרה הטוב במידה ויצליח) ונחזיר חלק מהסכום ששילמנו (שזה יהיה אחלה).
היה כסף בגלל אירופה והוא כישרון גדול אז קנינו אותו, אבל כלכלית נטו, די ברור שמדובר בצעד של קבוצה שיכולה להרשות לעצמה להוציא כסף גם בלי המחשבה שהוא יוחזר, על שחקן שבאותו הזמן לא היה שווה מקצועית את הכסף שהשקענו עליו.

4. במקרה של אלחמיד לא זכרתי את המחיר המדויק אז העתקתי מאחת הכתבות את הסכום והאחוזים בכרטיס. גם אם היינו קונים את כל הכרטיס, ברור לכולם שמדובר במחיר מופרז.

5. בניגוד להרבה אנשים אני לא מסיק מסקנות עדין על אלו, וגם לא על אלחמיד, ואפילו לא על קוואנקה ופקהארט.
אין לי ספק שאלו ואורן ביטון הם המגינים הישראלים הכי טובים בארץ אחרי בן ביטון, דסה ודוידזאדה (לטעמי אורן ביטון גם יכול להיות טוב ממנו) גם אם לאורך זמן יכול להיות שזה לא יספיק לנו בהשוואה לבן ביטון וקורוהוט.
אין לי ספק שאלחמיד הוא הבלם הישראלי הכי טוב שהיינו יכולים לרכוש בסיטואציה שהיינו.
אין לי ספק שאוחנה הוא השחקן הישראלי הכי כישרוני בארץ ביחד עם סלומון ממכבי פתח תקווה.
אפילו זריהן (שאותו לא הזכרת) הוא הימור שלדעתי היינו יכולים לקחת כשהחתמנו אותו (עם מליקסון, טוני ובוזגלו בקבוצה, כקיצוני רביעי, זה הימור שאפשר לקחת, למרות שלקבוצה אחרת מחיר כמו ששילמנו לא יכול ללכת על הימורים והם לא היו מחתימים אותו).
וכן הלאה וכן הלאה.

5. לאור כל מה שכתבתי, לא רואה ברכישה של ג'רפי משהו יוצא דופן, גם אם נשלם מחיר יקר מהערך האמיתי שלו, לאור המעמד שלנו, הכסף שנכנס אצלנו, השוק הדל והצורך בשוער, גם מיליון יורו יהיה סביר...
לא יודע אם הטעות בסעיף 3 היא מכוונת או לא, מניח שלא.
אבל אם מוכרים את אוחנה, ג'קי מקבל 50% מהרווח, ולא מהמכירה. משמע שאם מוכרים ברווח, ישאר חצי מהרווח אצל אלונה, זה לא אומר בהכרח שבסה"כ הכללי מרוויחים כי אולי נמכור ב 1.5 מיליון ונשאר עם 250 אלף, אבל תיאורטית יכול להיות רווח.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב: אני די בטוח שספגת יותר גולים מטעויות של צדק/אלחמיד/אוחיון/טאהא מאשר טעויות של גורש וחיימוב ביחד.

בגלל ששוער הוא עמדה עם מעט מאוד פעולות, שחקן איכותי בעמדה אחרת ישפיע יותר על צורת המשחק ורמת הקבוצה.
מישהו פה באמת מעדיף אניימה על פני אוגו, ויטור או טוני?
מישהו בכלל זוכר שאניימה היה במכבי בעונת האליפות הראשונה?
לא ממש, כי הוא לא היה פאקטור בה בכלל.
קבוצה עוצמתית לא צריכה יותר משוער בינוני כדי להצליח וזה הוכח המון פעמים.

כדי להיות קבוצה עוצמתית - מרכז המגרש, הכנפיים ועמדת החלוץ נמצאות הרבה לפני עמדת השוער בהיררכיה בראייה עתידית לחלוקת משאבים.

ושלא יובן לא נכון, עוד מהקיץ רשמתי שהאינסטיקטים של גורש בירידה חדה. כל מסירה לאחור של טאהא היא בבחינת 'לפני עיוור לא תשים מכשול'.
לשפוך מיליון יורו על ג'רפי זה לא הפתרון. זה צעד עם יחס עלות-תועלת מאוד מאוד לא כדאי.
למה זה חייב לבוא אחד על חשבון השני? זה לא שיש תקציב מוגדר שידוע לכולנו.

מסכים ששחקן שדה צריך לקבל עדיפות על פני שוער, אבל כן צריך לשאוף להתחזק גם בעמדה הזאת שהיא עקב אכילס.

אני גם יכול להבין את הטענה שההבדלים בין גרפי (נניח תאורטית שהוא השוער הטוב ביותר) לבין שוער כמו הרוש למשל, לא שווים מיליון יורו. בשביל זה יש צוות מקצועי שיקבל את ההחלטה הכי נכונה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב: למה זה חייב לבוא אחד על חשבון השני? זה לא שיש תקציב מוגדר שידוע לכולנו.

מסכים ששחקן שדה צריך לקבל עדיפות על פני שוער, אבל כן צריך לשאוף להתחזק גם בעמדה הזאת שהיא עקב אכילס.

אני גם יכול להבין את הטענה שההבדלים בין גרפי (נניח תאורטית שהוא השוער הטוב ביותר) לבין שוער כמו הרוש למשל, לא שווים מיליון יורו. בשביל זה יש צוות מקצועי שיקבל את ההחלטה הכי נכונה.
זה פשוט שיש דברים הרבה יותר בוערים על הפרק בראייה עתידית.
לראות את הנושא הזה בראש הפורום לאחר כל משחק כשפקהארט&קוואנקה לא פוגעים, שהר כרגע מסיים חוזה, אוחנה יצא מהמסלול, זריהן בדיחה עצובה ויש עננה מעל טוני נראה לי פשוט תלוש מהמציאות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

לליגה? עם מיגל, טוני, אוגו ומליקסון איתנו ובריאים, חיימוב מספיק, כניראה גם גורש של העונה הנוכחית (של שנתיים קודמות בטוח מספיק).
לאירופה? זה פשוט לא מספיק.
אניימה בכושר של הפועל תל אביב או מכבי תל אביב בשער שלנו (שם שאתם זרקתם כאן קודם)? אנחנו בליגת האלופות, או בעונה הקודמת (מופע הבלהות של גורש בסלטיק פארק) או בעונה הנוכחית (היציאה האיומה של חיימוב לאחד על אחד מול החלוץ של מאריבור אחרי הטעות של צדק).
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 03 דצמבר 2017, 19:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

oranu כתב: אוחנה הוא פרוספקט הוא כולה עונה ורבע פה איך כבר החלטת שהוא לא שווה?

לסיכום -

בעניין שהר, דיברתי כמובן על הסכום שאמא שלו טוענת שהציעו לו במועדון במסגרת הארכת החוזה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

מודה שהיום הוא הגזים

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

די כבר בחייאת. כל משחק מנתחים כל נשימה של השוערים.
יש לנו את השוער הישראלי הטוב ביותר ויש לנו את השוער השני הטוב ביותר בליגה. שחררו מהם

סמל אישי של משתמש
Redbull

שליחה על ידי Redbull »

אמנם היתה לו פאלטה עם מסירה אחת אבל בסה"כ היה בסדר גמור גם מבחינת משחק הרגל וגם עמד נכון בשער,חזר לעצמו.
אחלה גורש

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

ומה עם הבזבוזי זמן סטייל הפועל עכו ? וזה שעד שהוא משחרר כדור שאצלו בידיים או כדור 5 זה 9 שעות ?

אבל אלה דברים שלא ישתנו וכל ה53 עמודים בדיון הזה מיותרים , שני השוערים שלנו חלשים ואין מה לעשות עם זה אלא אם כן גל נבון תותח על ואנחנו מפספסים את זה :lol: :מוציא לשון:
תמונה

שלח תגובה